facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Utopia Aalst

Utopia Aalst

Info

Welkom in Utopia, het culturele hart van Aalst! Vanaf 21 juni 2018 vinden de Academie voor Podiumkunsten en de Bibliotheek hier samen hun thuis.

Geschiedenis

Welkom in Utopia, het culturele hart van Aalst! Vanaf 21 juni 2018 vinden de Academie voor Podiumkunsten en de Bibliotheek hier samen hun thuis.



"Utopia is de hoofdbibliotheek van Aalst. Je kan er gratis boeken, dvd's, cd's, games en gezelschapsspellen en meer ontlenen. Je kan er ook terecht voor evenementen en het Utopiacafé."
Adres: Utopia 1, 9300 Aalst
Telefoonnummer: 053 77 9300
eb.tslaa-aipotu@ofni
Stad: Aalst
Route: Utopia 1
Postcode: 9300


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: utopia aalst adres, utopia aalst cafetaria, utopia aalst opening, utopia aalst restaurant, utopia aalst openingsuren, utopia aalst de werf, utopia aalst cafe, utopia aalst vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bibliotheek Aalst Bibliotheek Aalst 2 meter We zijn er om te informeren en te inspireren!
CC De Werf CC De Werf 316 meter Geslaagde voorstelling 'Orpheus' van Koen De Graeve & flat earth society. Wervele...
Recensies
Deze industrieel oogende, zeer ruime en open bibliotheek straalt rust uit. Het is een plaats waar mensen elkaar ontmoeten, waar kennis en wetenschap in de lucht hangen. Waar cultuur en mensen samenkomen en iets mooie uit de grond stampen, denk maar aan de grote wand met gedoneerde boeken van Aalstenaars. Een getuigenis van hun stad en cultuur.
UTOPIA : utopie wordt realiteit. Een architectonisch Vlaams kunstwerk. Bib, academie en café in één gebouw. De bibliotheek UTOPIA met een knipoog naar M.C. Escher in Oiljst AALST met een uitgebreide collectie boeken en dvd's. Machtige rustige architectuur om een werk in stilte door te nemen in een comfortabele zetel, aan een leesbureau of op een gratis beschikbare tablet. Gezellige cafetaria met terras op het leuke UTOPIA pleintje. De Aalsterse bibliotheek Utopia won de Provinciale Architectuurprijs Oost-Vlaanderen 2019 en is op 19-09-2019 verkozen tot beste bib van Vlaanderen en Brussel. M.C. Escher - "Relativity" Stairs zie YouTube
Leuk om een café aan de bib te hebben
Inspirerende ruimte met plaats om te studeren of als freelancer geconcentreerd een aantal taken af te werken.
Opendeur vandaag, héél interessant en goed verwoord en uitgelegd door de gids. Méér dan een bezoek waard.
Zeer mooi, toegankelijk voor rolstoelgebruikers alleen jammer dat alleen de 5 onderste schappen bereikbaar zijn vanuit een rolstoel,voor oudere mensen... . Het is niet fijn om telkens hulp te moeten vragen... Zeer jammer dat zelfs in dit project alweer niet voldoende rekening is gehouden met mindervaliden...arm Aalst!
Zeer onvriendelijk en onbeschoft, ze willen andere filialen niet opvangen wanneer er iemand ziek is. Klantvriendelijkheid 0,0. Mensen die graag boeken willen binnen vanuit de dorpen worden zeer onbeschoft behandeld. Dit om het eindejaar mooi af te sluiten. Ik raad deze bib aan niemand aan!
Mooie grote bibliotheek met een groot aanbod aan boeken, films, cd's, tijdschriften en kranten voor volwassenen en jeugd maar het is wel moeilijk om de nieuwste producten te lenen, omdat er veel volk komt zijn die altijd uitgeleend, je kan wel alles reserveren voor 1,5 €. Je kan ter plaatse ook een boek lezen of studeren Er is een parking in de buurt maar met het nieuw circulatieplan is deze moeilijker te bereiken.
Supermooie bibliotheek! Steeds fijn vertoeven in Utopia!
Eén van de mooiste al dan niet de mooiste openbare bibliotheken van België, verleden en heden gaan hand in hand in dit gebouw. De bibliotheek zelf is ook heel goed en modern met paar eyecatchers zoals een immense boekenkast en een lichtkunsrwerk. Bovendien is het multifunctioneel, er zijn tal van culturele voorzieningen muzieklessen, academie voor podiumkunsten, theaterzaaltje.... Ook is er een cafetaria met buitenterras aanwezig en een mooi gezellig pleintje met vrolijk gekleurde huisjes. Enig minpuntje, in het bijzonder voor studenten, is soms de iets lawaaierige omgeving gelukkig zijn er al maatregelen genomen. Al bij al terecht de beste bibliotheek van Vlaanderen en Brussel, een pareltje voor cultuurliefhebbers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid