facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CC De Werf

"het cultuurcentrum van Aalst"
Adres: Molenstraat 51, 9300 Aalst
Telefoonnummer: 053 73 28 12
Stad: Aalst
Route: Molenstraat 51
Postcode: 9300



op zoek naar gerelateerd: cc de werf geplande evenementen, de werf aalst tickets, de werf aalst programma 2018, de werf aalst seizoensbrochure, cc de werft geel zaalplan, cultureel centrum, cc de werft geel kalender, cc de werf openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bibliotheek Aalst Bibliotheek Aalst 315 meter We zijn er om te informeren en te inspireren!
Utopia Aalst Utopia Aalst 316 meter Deze industrieel oogende, zeer ruime en open bibliotheek straalt rust uit. Het is een...
Recensies
Geslaagde voorstelling 'Orpheus' van Koen De Graeve & flat earth society. Wervelend, intens en persoonlijk. Best een belevenis. Zaal zelf erg goed qua akoestiek en zitcomfort. Zaal zat afgeladen vol/uitverkocht. Voorstelling zelf. Je kan onmogelijk alles volgen en begrijpen wij althans ook niet, maar is echte rollercoaster-voorstellling die meer dan 2 uur doorraast aan hoog tempo en met onnoemelijk aantal zijsprongen en tongue-in-cheek links/verwijzingen. Erg tevreden met inleiding vooraf georganiseerd door De Werf ditmaal met Knack journaliste Els van Steenberghe. Ook al kenden we het basisverhaal van Orpheus, de inleiding helpt echt goed om te weten wat je kan verwachten en hoe ernaar te kijken hoe de voorstelling te "beleven", "voelen". Klinkt wat raar, maar zonder intro hadden we de voorstelling zeker anders ervaren.
Mooi cultuur centrum. Ruim, vlotte organisatie, mooi cultuuraanbod.
Heel mooi theater. Ruimtelijk, lichtrijk, ruime zitplaatsen met goede zichtbaarheid podium. Leuk concept bar met bestelling en betaling via zuil of qr code, afhalen aan de toog... ruime parking vlakbij. Top!
Mooi cultureel centrum, prachtige theaterzaal met comfortable zetels en zeer goede akoestiek. Soms is de onthaaldesk bemand maar kan of wil men u niet helpen omdat het buiten de openingsuren is.
Is een mooi en net gebouw en aangename zaal om een voorstelling bij te wonen . Hebben ook een goed systeem om drank te bestellen . Geen gedrum maar met tickets dat je al afrekent aan een scherm . Leuke grote ruimte om te zitten vooraleer de voorstelling begint. Één minpuntje vind ik de ruimte tussen de rijen . Ik kreeg last in mijn knieën / benen na een voorstelling van 2 uur .
Mooie open ruimte. Roltrappen en lift. De concertzaal is gemiddeld van ruimte. Zeer gemakkelijke zetels met voldoende beenruimte. Mogelijkheid om iets te drinken. Je koopt vooraf tickets. Er is ook in de buurt een toffe cocktailbar Bailar die tot 01 u open is. Ticket van parking Postsite kan je valideren zodat het maar 3 € kost. De parking is 24 u open.
Prachtige locatie, veel parkeerplaats in parking De Post.
Een super gezellige en mooie locatie, ideaal voor culturele events alsook Utopia zeker doen
Wat cultuur opsnuiven
Toneelvoorstelling van school in de kleine zaal. Hebben op de eerste verdieping ook een bar. Door de vele ramen heeft men een mooi uitzicht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid