facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor UpHouse

UpHouse

Info

U (ver)koopt/verhuurt uw woning? UpHouse : MAXIMALISEER de waarde van uw woning! Vastgoedstyling & coaching... Juist advies op maat van uw behoefte...

Geschiedenis

Door Vastgoedstyling of "home staging" toe te passen wordt jullie woning aan een gemiddeld hogere verkoopprijs op een gemiddeld kortere periode verkocht. De woning wordt op korte tijd verkoopklaar gemaakt met een minimum aan kosten om een zo breed mogelijk publiek aan te trekken.

Geen zorgen meer over wat er allemaal nog moet gebeuren om de woning te verkopen. Wij adviseren jullie door het volledige verkoopproces.


Zijn jullie nog steeds op zoek naar die ideale woning? Zijn jullie op de hoogte van alle aspecten, informatie en documenten waar je rekening moet mee houden bij de aankoop van een woning/appartement? Hebben jullie reeds een woning gevonden maar zijn jullie niet zeker over de vraagprijs?

Wij kunnen jullie begeleiden bij het zoekproces, eventuele rondleidingen, de documenten nakijken en u adviseren omtrent de juiste prijs.
Een coach die u kan adviseren en begeleiden bij de aankoop van vastgoed is geen overbodige luxe. De coach kan jullie op korte tijd duizenden euro's helpen besparen.


Vastgoedstyling & coaching... Het juiste advies op maat van uw behoeften.

Adres: Keiberg 16, 9340 Lede
Telefoonnummer: +32470549776
Stad: Lede
Route: Keiberg 16
Postcode: 9340


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Immo Lede, Immo Aalst, Immo regio Wichelen Lede en Erpe-Mere
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
UpHouse.immo UpHouse.immo 30 meter Vriendelijk, toegankelijk en professioneel. Top!
Immo De Ras Immo De Ras 967 meter Ontzettend tevreden van de verkoop van onze woning. Heel uitgebreide en correcte scha...
Recensies
Echt een aanrader! Alles wat u wilt weten, wordt allemaal in details uitgelegd. De video tour is een creatieve manier om u verwachtingen te vervullen en het geeft u natuurlijk ook een beetje inzicht van het pand zelf. Een methode dat niet velen gebruiken! Uphouse, is de toekomst!
Zeer nuttig en in detail gepresenteerd, bespaart tijd! Diane was zo aardig om het in het Engels en Nederlands uit te leggen en alles ging vloeiend! Ieder van ons had de kans om indien nodig vragen te stellen. Ik zou in de toekomst de voorkeur geven aan deze manier om te huren plaatsen te presenteren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid