facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immo De Ras

Immo De Ras

Info

Immo De Ras
Hoogstraat 20
9340 - Lede
053/606560
www.immoderas.be
[email protected]

Geschiedenis

IMMO DE RAS, uw vastgoedspecialist in Lede, Erpe-Mere, Wichelen, Schoonaarde, Vlierzele, St Lievens Houtem, Aalst,....

Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar uw nieuwe woonst of bij het vinden van een nieuwe bestemming voor uw vastgoed.
Wij zijn uw partner van vertrouwen voor alle vastgoedtransacties:

- (Ver)kopen/(Ver)huren
- Optimalisatie
- Projectcoordinatie
- Gratis schatting



"IMMO DE RAS, jouw vastgoedexpert voor de verkoop en verhuur van huizen, appartementen en gronden. Ontdek het volledige aanbod."
Adres: Hoogstraat 20, 9340 Lede
Telefoonnummer: 053/606560
Stad: Lede
Route: Hoogstraat 20
Postcode: 9340


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Immo De Ras te huur, Immo De Ras Bouwgrond te koop, Immo Goeman, Te koop Erpe-Mere, Immoweb te koop - Lede, Immo Tijl Jansegers, Topo-Immo, Immo De Rick
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
UpHouse.immo UpHouse.immo 937 meter Vriendelijk, toegankelijk en professioneel. Top!
UpHouse UpHouse 967 meter Echt een aanrader! Alles wat u wilt weten, wordt allemaal in details uitgelegd. De vi...
Recensies
Ontzettend tevreden van de verkoop van onze woning. Heel uitgebreide en correcte schatting ontvangen. We hadden een heel goed gevoel bij Karolien, ze heeft ons op alle vragen beantwoord en onze zorgen wat weggenomen. We kregen overal inbreng over en onze woning werd meteen op de bezoekdag aan een zeer mooie prijs verkocht. We raden Karolien aan iedereen aan! Dankjewel voor de vlotte verkoop
Voor de verkoop van ons appartement werden wij geholpen door Kristoff De Nul. Van bij de eerste kennismaking tot het sluiten van de verkoop op de eerste bezoekdag! en het ondertekenen van de compromis werden onze verwachtingen ingelost. Makkelijk bereikbaar, open communicatie én professioneel. Bedankt Kristoff en het hele De Ras team voor de vlotte verkoop! Rutsaert - Van den Borre
Geen goede klantenservice + ik wou enkele weken geleden een bezoek aan een woning met 600eur huishuur. Ondertussen is de huurprijs van deze woning 660eur.
Bij de aankoop van m'n woning werd ik recent bijgestaan door Jo Bessems. Hij was zeer gedreven en professioneel. Aanrader!
Bedankt Wend voor de vlotte verkoop van onze woning en de aangename samenwerking . Top team!
De makelaar belt dat hij later zal zijn, niet erg want was zelf nog parking aan het zoeken. Allebei aangekomen, rijdt meneertje weg want hij had over 10 min een andere afspraak in de buurt. Ik heb dus voor niets mijn werk laten vallen en mijn tijd verloren. Heel onprofessioneel dit.
Bij de verhuur van een hoeve te Wichelen heb ik me laten begeleiden door Jens Blondeel. Ik was aangenaam verrast door zijn marktkennis, vlotte communicatie, begeleiding én de manier van afhandelen. Ik kan hem ten zeerste aanraden. Bij de volgende verhuring in de regio doe ik opnieuw beroep op hem. Bedankt topper!
1ster is nog teveel... er werd bij ons valsheid in geschriften gepleegd
Vlotte verkoop gehad. Heel tevreden. Bedankt voor jullie goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid