facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor United Talent Coacht

United Talent Coacht

Info

Onze coaches zijn ICF gecertifieerd. Zij vertrekken vanuit jarenlange expertise in het bedrijfsleven en ondernemerschap.



"United Talent is al meer dan 15 jaar dé referentie in het recruiteren van Sales-, Marketing- en HR Directors voor topbedrijven. Ons succes steunt op de unieke DNA-methodiek die we toepassen waardoor we mee bouwen aan een doordacht en stabiel HR-beleid.Wij geloven in persoonlijke aanpak, echt luisteren naar de behoeften van bedrijven, meedenken en begeleiding van a-tot-z. We zorgen voor vaste aanwerving, maar ook freelancers en outsourcing behoren tot de mogelijkheden.Sinds 3 jaar hebben we ook een dochterbedrijf: unitedtalentcoacht waar we werknemers begeleiden in hun zoektocht naar hun ideale job.Kortom we zorgen niet alleen voor een gepaste job, maar begeleiden ook tijdens de carrière."
Adres: Cornellekestraat 48, 1820 Steenokkerzeel
Telefoonnummer: +32 (0)2 253 40 11
Stad: Steenokkerzeel
Route: Cornellekestraat 48
Postcode: 1820


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Optimum C Optimum C 1 km Vormings- en expertisecentrum ouderenzorg OPTIMUM C: voor professionals in de oudere...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid