facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optimum C

Optimum C

Info

Vormings- en expertisecentrum ouderenzorg OPTIMUM C: voor professionals in de ouderenzorg (vorming & coaching) en management van zorginstellingen (advies)

Geschiedenis

In 2020 is een kwart van onze bevolking ouder dan 65 jaar. Deze generatie ouderen verwacht een hoge graad van comfort, respect voor de eigenheid en persoonlijke integriteit, en een optimaal, warm en individueel aangepast zorgaanbod. Terecht.

Daar gaat Optimum C voor: sterke zorgorganisaties en zorg van de bovenste plank, via een aanbod aan opleidingen en vormingen, begeleiding bij implementatie en ondersteuning van het management.

Onze opleidingen en coaching zijn gericht op de versterking van elke schakel in jouw zorgorganisatie. Samen zorgen we ervoor dat de ouderen - onze klanten - duidelijk voelen dat ze de omkadering krijgen waar ze recht op hebben.



"Optimum C biedt organisaties in ouderenzorg een totaaloplossing voor mensgericht ondernemen in de zorgsector door het aanbieden van informatie en expertise, managementadvies en hulp bij de herontwikkeling van zorginstellingen. Dankzij onze ervaring zijn wij een duurzame partner voor advies en ontwikkeling in de zorgsector."
Adres: De Maillé de la Tour Landrylaan 2, 1820 Steenokkerzeel
Telefoonnummer: 02/751.37.00
Stad: Steenokkerzeel
Route: De Maillé de la Tour Landrylaan 2
Postcode: 1820


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
United Talent Coacht United Talent Coacht 1 km Onze coaches zijn ICF gecertifieerd. Zij vertrekken vanuit jarenlange expertise in he...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid