facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor UGC Cinema's Antwerpen

UGC Cinema's Antwerpen
"Bij UGC Cinema's Antwerpen geniet je van de nieuwste films, opera en nog veel meer! Dit alles in het hartje van 't stad."
Adres: Van Ertbornstraat 17 , Antwerpen 2018, BE
Telefoonnummer: 078 15 43 21
Stad: Antwerpen
Route: Van Ertbornstraat 17
Postcode: 2018



op zoek naar gerelateerd: ugc antwerpen patser, ugc mechelen, ugc antwerpen prijs, ugc films, cinema antwerpen, kinepolis antwerpen programmatie, bioscoop antwerpen centrum, cartoons antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cinema Royale Cinema Royale 336 meter Er komen veel mannen om zich te laten pijpen
Filmhuis Klappei Filmhuis Klappei 885 meter Leuke plaats , gezellige bar en binnenplaats.
Cartoon's Cartoon's 1 km Super gezellig, leuke, andere films. Zoveel beter dan de grote cinemazalen
Cinema Zuid Cinema Zuid 2 km Vriendelijke receptie en veel kleinschaligere cinema dan de grote spelers op de markt...
Kinepolis Kinepolis 3 km Mooie ruime cinema, personeel vriendelijk. Meer dan genoeg parkeergelegenheid, enkel ...
De Kern De Kern 5 km Perfect Corona proof georganiseerd Mooi gevarieerd aanbod Super vriendelijke medewerk...
Recensies
Ik kom hier zeker elke maand eens naartoe, er zijn wel wat dingen op te merken, maar niet dat het mij stoort anders zou ik niet zo vaak terug komen. Er is genoeg keuze in snacks. De films worden op goeie uren gespeeld en er is veel keuze. Ook werken er aardige mensen, maar ze kunnen toch best altijd iemand achter de balie zetten. Enkele roltrappen zijn kapot, en de snackbar boven is ook gesloten dit zie ik niet als nadeel aangezien er toch geen pauze is.
Zeer slechte ervaring gehad gisteren avond. Toen we aankwamen was er in de shop geen drinken te koop. We mochten wel naar de nachtwinkel.. dan daarna zat haast iedereen verkeerd in de zaal omdat er blijkbaar niet echt duidelijk word gemaakt dat je op je eigen plaats moet zitten. Er is 0 controle hier op. Daardoor misten we bijna 10min van onze film. Dan als de film gedaan is kom je terug aan de inkom hal waar zelfs geen toilet meer is omdat het buiten dienst is... Daarnaast was alles ook nog eens enorm vuil.
Zeer fijne ervaring gehad. Ik had tickets gekocht via social deals en mijn vriendin had voorverkoop tickets waarmee ze al een film gereserveerd had. Toen bleek dat ik de mijne via de website moest bestellen, wat niet meer ging voor een film die al bezig was. Het team zocht naar een zeer klantgerichte oplossing zodat we met onze kindjes toch samen naar dezelfde film konden.
Jha wat zal ik zeggen, heeft zijn glorie dagen wel gehad. Jammer omdat het een mooie locatie is, en er ruimte zat is om er wat van te maken. Gooi er een 4d en 3d bioscoop in met ligstoelen etc. Iets van een lasergame of escape room erbij doen om ook ander publiek te trekken en om langer te laten blijven, zodat ze meer uitgeven. Massa blijft kassa. Als ik het geld ervoor had, had ik het risico wel aangedurfd.
Het is iets goedkoper dan Kinepolis, maar is dringend aan verfrissing toe.. het is er heel rustig maar toch overal vuiligheid.. de stoelen zitten ook vol vlekken.. de shop is klein en bied weinig keuze aan voor snacks
Film om 20h; de al zielige snacks waren zo goed als leeg. Geen snacks amper drinken de hele vloer compleet vuil. Werknemers die wat zitten te spelen in plaats van te kuisen en aanvullen. Dan kom je in de zaal en is de stoel kapot. Bovendien is de nummering heel onduidelijk. Helaas is Orange voor het getrouwheids programma naar deze bioscoop overgeschakeld ipv Kinepolis. Ik betaal volgende keer nog liever volle pot in Kinepolis dan nog eens zo een ervaring te hebben. Dan hebben we het nog niet een over de inferieure installaties.
Leuke film! Alleen erg jammer van die hygiëne daar. De muizen liepen om de stoelen heen om de overgebleven, niet opgeruimde popcorn van de bezoekers voor ons, op te eten. Deze bioscoop heeft zeker nog wat aandacht nodig omtrent hygiëne en vernieuwing!
Teenage mutant ninja turtles gezien en het was zo goed ! Heel hard gelachen! Propere cinema! Leuke personeel! En ik vond het heel fijn om overal posters te zien van mijn favoriete acteur Birk joonas tamm over zijn nieuwe film
Nog eens cinema ´ke gedaan. Leuke bioscoop al jaren op de Grote Keyserlei in Antwerpen. Nu voor de eerste keer in gezelschap! En Barbie op het grote doek. Aanrader!
Vroeger verkozen we UGC boven Kinepolis doordat zij goedkoper zijn. Echter de laatste paar keren dat we een film gaan kijken, is er telkens overlast geweest. Er is geen enkele manier om dit tijdens de film te melden bij kinepolis kan je een noodnummer sms’en. Als je dit wil melden, moet je weggaan uit de zaal en een deel van de film missen, dit wil je natuurlijk niet, want je hebt wel betaald om de film te zien. Erg jammer dat mensen ook gewoon van zaal naar zaal kunnen gaan. Vandaag zaten we in een zaal waar na de helft van de film een groepje tieners binnen kwam om de zaal op stelten te zetten. We hebben hen aangesproken, en ze zijn dan wel vertrokken, maar hierdoor was onze ervaring helemaal verpest. Regel alstublieft een noodnummer. Op dit punt betaal ik nog liever meer bij Kinepolis, enkel omdat je de zekerheid hebt dat als er overlast is, je een sms kan sturen. Dit voorval is ook gemeld bij security, zij waren erg behulpzaam en boden een luisterend oor! Dit is absoluut geen slechte review voor de medewerkers, wel voor de manier van werken van ugc.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid