facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cartoon's

Cartoon's

Info

Gezellige stadsbioscoop in het hartje van Antwerpen

Geschiedenis

Cartoon’s is de stadsbioscoop in het hartje van Antwerpen waar de ervaring helemaal centraal staat. Een filmhuis dat een passie voor cinema koestert, aanwakkert en verder wil verspreiden. Met een breed gevarieerd, kwalitatief, vaak uitdagend, doch toegankelijk programma is het dé plek in de Antwerpse binnenstad voor film. Een cinema met een gezicht, waar gewaardeerde films aangeboden worden aan gewaardeerde bezoekers.

Adres: Kaasstraat 4-6 , Antwerpen 2000, BE
Telefoonnummer: 03 232 96 32
Stad: Antwerpen
Route: Kaasstraat 4-6
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 14:00-00:00
Dinsdag: 14:00-00:00
Woensdag: 14:00-00:00
Donderdag: 14:00-00:00
Vrijdag: 14:00-00:00
Zaterdag: 14:00-00:00
Zondag: 14:00-00:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
UGC Cinema's Antwerpen UGC Cinema's Antwerpen 1 km Ik kom hier zeker elke maand eens naartoe, er zijn wel wat dingen op te merken, maar ...
Cinema Zuid Cinema Zuid 2 km Vriendelijke receptie en veel kleinschaligere cinema dan de grote spelers op de markt...
Cinema Royale Cinema Royale 2 km Er komen veel mannen om zich te laten pijpen
Filmhuis Klappei Filmhuis Klappei 2 km Leuke plaats , gezellige bar en binnenplaats.
Kinepolis Kinepolis 3 km Mooie ruime cinema, personeel vriendelijk. Meer dan genoeg parkeergelegenheid, enkel ...
De Kern De Kern 6 km Perfect Corona proof georganiseerd Mooi gevarieerd aanbod Super vriendelijke medewerk...
Recensies
Super gezellig, leuke, andere films. Zoveel beter dan de grote cinemazalen
Niet druk en lekker dichtbij het centrum van Antwerpen. Het enigste nadeel dat ik kan vinden is dat je niets binnen mag eten en drinken. Voor de rest is het wel een aanrader.
Het licht bleef te lang aan. Het geluid stond voor begin film véél te stil. Mensen drank in de zaal laten meebrengen is geen goed idee. Er is geen ticketcontrole als je langs het café binnengaat.
Altijd TOP cinema, Dé Betere Films en rustige gezelligheid, houden zo!!
Zetels versleten zaal 3, mooie film Sisi.
Kleine cinema met meerdere zaaltjes waar je nog lekker op kleine schaal films op een groot doek kan kijken. Inrichting is ook lekker compact en je loopt daardoor niet zo snel verdwaald als in UGC of Kinepolis. Technisch is het allemaal niet zo veel poeha zoals bij de grote ketens, maar films die het vooral om het verhaal te doen is wij zagen R.M.N. komen er goed mee weg. In de zetels is het lekker onderuit zakken om de film op je af te laten komen. Vooraf nog een lekker drankje halen in de bar beneden en zo wordt een filmpje pakken echt weer een uitje. Consumpties mag je overigens tot op zekere hoogte gewoon meenemen, mits ze geen geluid maken. Kan me er wel iets bij voorstellen in een zaal waar maar 49 man kan zitten, één iemand die popcorn weg knabbelt verpest het zo voor de rest.
Fijne cinemazalen met mooi aanbod, niet -commercieel en onverwachte uren, mooi!
Ongelooflijk! Enkele top celluloides bekeken hier! Super authentieke sfeer. Toffe mensen. Je komt er werkelijk volledig tot rust. Heerlijk!
Als je van niet commercieel houd en echte wereld films dan is cartoons the place to be. Kleine en gezellig met beneden een bar.
Een echte gezellige en kleinschalige stadsbioscoop waar enkel de betere films worden geprogrammeerd. De bar in de kelder is de ideale plek om na de film nog wat te reflecteren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid