facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tweewaters The View

Tweewaters The View

Info

The View is een woonproject met high-end appartementen. Het nieuwbouwproject is gelegen aan de Vaartkom in de leuke buurt Tweewaters.De verkoop start binnenkort.

Adres: Havenkant 22, 3000 Leuven
Telefoonnummer: 016 74 50 81
Stad: Leuven
Route: Havenkant 22
Postcode: 3000



op zoek naar gerelateerd: The View Leuven architect, Tweewaters Leuven Democo, Vaartkom Leuven te koop, Dijlezicht Leuven, Nieuwbouw appartementen Leuven, Project Leuven, Vaartkom Leuven appartement te huur, Waterview Leuven te koop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dyls Dyls 1 km De voorbije vier jaar heeft "Dyls Construct" aangetoond dat zij grote en me...
Topkot Topkot 1 km Een kot met eigen sanitair is een uitstekende investering, niet alleen als studentenh...
Immo Moureau Immo Moureau 2 km Your partner in real estate
Recensies
Alexandra Gevers probeerde mij ten onrechte 400 euro kosten voor water aan te rekenen toen ik een appartement van haar huurde. Opletten geblazen dus! UPDATE: Ik ben u zogezegd niet bekend.. in bijlage nochtans een mail van u ivm de kwestie.
Makelaarster Gevers, zaakvoerster van meerdere vennootschappen die als hoofdactiviteit verhuur hebben, handelt te kwader trouw bij verhuur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid