facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dyls

Dyls

Info

Dyls is een projectontwikkelaar gespecialiseerd in residentieel vastgoed. Wij bouwen nieuwe huizen, appartementen en beleggingsvastgoed.

Geschiedenis

Dyls is een projectontwikkelaar gespecialiseerd in residentieel vastgoed. Wij bouwen nieuwe huizen, appartementen en beleggingsvastgoed.



"Dyls is een familiale projectontwikkelaar, vastgoedexpert en erkend aannemer uit Leuven. Kwaliteit staat altijd centraal, zo maken we het verschil. We ontwerpen en bouwen prachtige woningen, interessante commerciële panden en hippe studentenresidenties op maat van de buurt. We denken out of the box met unieke vastgoedprojecten als resultaat."
Adres: Naamsestraat 37, 3000 Leuven
Telefoonnummer: 02 252 08 88
Stad: Leuven
Route: Naamsestraat 37
Postcode: 3000


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Dyls omzet, Naamsestraat 37 3000 Leuven, Dyls Rijkste Belgen, Dyls De Torens Aarschot, Dyls CONSTRUCT Staatsblad, Studentenkamers Leuven, Investeren vastgoed Leuven, Nieuwbouw koten Leuven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Topkot Topkot 808 meter Een kot met eigen sanitair is een uitstekende investering, niet alleen als studentenh...
Immo Moureau Immo Moureau 854 meter Your partner in real estate
Tweewaters The View Tweewaters The View 1 km Alexandra Gevers probeerde mij ten onrechte 400 euro kosten voor water aan te rekenen...
Recensies
De voorbije vier jaar heeft "Dyls Construct" aangetoond dat zij grote en meerdere bouwwerven aankunnen. Niettegenstaande de corona-pandemie zijn zij erin geslaagd hun activiteiten verder te zetten. Zij houden van verscheidene bouwstijlen en laten zich omringen door architecten bureau's met naam en faam. Ook op het persoonlijk vlak staan zij kort bij de klant. Geduldig en professioneel personeel begeleiden de koper bij de vele keuzes die gedurende een aankoop proces worden doorlopen.
Ten zeerste af te raden. Heel oncorrecte mensen bij het afrekenen van de huurwaarborg. Totaal oneerlijk, de verantwoordelijken kunnen niet bereikt worden "we geven het door", maar als er geen reactie komt, en de contactgegevens gevraagd worden, kan dat niet, dus blijf je tegen een muur opbotsen, je wordt van het kastje naar de muur gestuurd, overdreven kosten worden aangerekend bvb 350€ aanrekenen voor krassen in het vriesvakje van een koelkastje lijkt me toch absurd. Dus : huur je een kot bij Dyls, reken erop dat je je huurwaarborg niet terugziet en dat je een frustrerende confrontatie tegemoet gaat.
Sinds dit jaar ben ik een trotse huurder by Dyls en ik kan jullie meedelen dat het een plezier is om een kot te huren by Dyls. Ik zelf huur een kot in het gebouw, de Bond, uiteraard gelegen op de bond. Dit gebouw is prachtig, goed onderhouden en de kamers zijn er ruim en proper. Qua Prijs/kwaliteit zit dit plaatje dus perfect!! Vanaf het eerste moment dat ik contact opnam met dit bedrijf wist ik dat het goed zat, je voelt dat het in dit bedrijf niet alleen gaat over koten verhuren maar echt bezig zijn met hun studenten, je mag hun alles vragen en zij zullen voor elk probleem de beste oplossing zoeken. De mensen die er werken zijn bijzonder vriendelijk en uiterst professioneel. Dit professionalisme zou moeten aangemoedigd worden want dankzij dit bedrijf is student zijn nog leuker geworden. Dikke proficiat aan het bedrijf en 1 raad, houden zo!!!
Ik raad dyls zeer sterk af. Prijs/m^2 hoog maar dat is niet de reden dat ik hier een review schrijf. De communicatie is geweldig schrijnend, enkel en alleen voor de plaatsbeschrijving was het weken wachten terwijl het academiejaar reeds begonnen was. Zo is het geen uitzondering wanneer dyls de huurders laat betalen bij inbraak terwijl die huurders al maanden vroegen de kapotte deur te herstellen. Zeer grote problematiek bij het terugkrijgen van je waarborg, je moet juridisch dreigen vooraleer iets terug te zien. Ik lees dat ze niet de beste reviews hebben wat ik wel kan beamen maar wanneer je een review met 5 sterren tegenkomt van “bijna familie” van dyls stel ik mij wel vragen bij de objectiviteit Mensen, huur hier niet, huur elders
Zeer slechte ervaring met huren via Dyls Construct. Over het algemeen slechte behandeling van klanten, weinig tot geen service en talrijke mankementen aan hun zogezegd 'premium' studios. In het geval van problemen wordt er weinig tot geen steun gegeven en is reactietijd uiterst traag. Beloofd onderhoud gebeurt niet, waarbij klusjesmannen steeds niet komen opdagen. Dit in scherp contrast met de behandeling bij oplevering waarbij men uit ieder klein schrammetje op vloer of muur munt lijkt te willen staan. Bij aangeven van hun oneerlijk behandeling werd ik meteen afgedreigd met het niet terugstorten van de waarborg. Ik zou iedereen ten sterkste afraden bij Dyls een studio of kot te huren.
Dyls handelt absoluut niet correct. Huur nooit een kot of studio bij hen. Dikwijls mankementen in er rond de studio. Zij vinden ook altijd wel iets om de waarborg maximaal te kunnen inhouden. Eén ster is nog teveel !! Huisvestingdienst van KUL ook voor niet KUL studenten heeft ons goed bijgestaan in ons geschil met Dyls. Dankzij hen hebben wij nog een deel van onze waarborg kunnen "recupereren". Klopt helemaal dat vijf sterren worden gegeven door kennissen en vrienden.
Communicatie is waardeloos! Ik vraag al sinds dinsdag 17 september achter het apparaatje van mijn garagepoort. Telkens krijg ik smoesjes te horen of dat ze het gaan regelen maar er gebeurt gewoonweg niets! Ik geraak er nu nogsteeds niet in. Vele mails worden zelfs gewoon niet beantwoord! Ronduit schandalig als men dan wel al alle waarborg en huur vanaf 16 september laat betalen. Dyls, schaam jullie!
Het businessplan van Dyls lijkt veel op dat van Apple. Hele mooie producten maar inhoudelijk heel goedkoop waardoor het snel kapot gaat en zwaar overpriced is. En als er iets kapot gaat dan doen ze oftewel niets en negeren ze de huurder/verhuurder oftewel komen louche polen het maken en moeten ze meestal nog terugkomen omdat het compleet fout is gebeurd. Blijf hier van weg!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid