facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum Luyckx

Tuincentrum Luyckx

Info

Tuincentrum Luyckx is een familiebedrijf dat reeds vier generaties actief is, waar planten, vakbekwaamheid en prijs/kwaliteit op de eerste plaats staan. U kan bij ons terecht voor een uitgebreid gamma aan vaste planten, tuinplanten, bomen en decoratie.



"Tuincentrum Luyckx Gistel is een sfeervol tuincentrum met een ruim aanbod aan hangpotten, bloembakken, tuinplanten, kamerplanten, vaste planten, haagplanten, meststoffen, potgrond, bloemen en nog veel meer. Persoonlijk advies en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Ons vakkundige personeel helpt u dan ook graag bij het maken van de juiste keuzes. We zijn makkelijk te bereiken, onder andere vanuit Torhout, Oudenburg, Koekelare, Oostende, Jabbeke, Diksmuide, Bredene, Eernegem, Middelkerke, Zedelgem, Nieuwpoort, Veurne, Oostkamp en Brugge. We verwelkomen u graag snel bij Tuincentrum Luyckx Gistel."
Adres: Snaaskerkestraat 19, 8470 Gistel
Telefoonnummer: 059/27 83 99
Stad: Gistel
Route: Snaaskerkestraat 19
Postcode: 8470


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Tuincenter Defever Gistel, Tuincentrum Bredene, Tuincentrum Luyckx Facebook, Snaaskerkestraat 19 8470 Gistel, Tuincentrum Brugge, Tuincentrum Jabbeke, Defever Gistel online, Tuincentrum Sint-Andries
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuincenter Defever Tuincenter Defever 1 km Tuincenter Defever is een groot tuincenter met een ruim aanbod van buitenplanten. Al ...
Recensies
Grote bloem- en plantenzaak. Proper en verzorgde winkel met vriendelijk personeel als je moet geholpen worden of met vragen zit. Alles wat je nodig hebt om goed te tuinieren. Ruime parking vooraan die soms nog te klein is voor de vele klanten. Een echte aanrader voor iedere tuinier. Top !!!
Ik stond er voor niets. Waarom sluiten over de middag? Een goed moment voor de werkende mens om eens te passeren
Altijd een tevreden klant als ik hier buiten kom. Grote keuze aan vooral buitenplanten, maar ook kruiden en groenten alsook een assortiment binnenplanten en decoratieve artikelen. Alles voor verzorging van plant en tuin. Je wordt er vriendelijk ontvangen en deskundig geadviseerd. Parking voor de deur en als die vol is vindt u gerust wel een plaatsje langs de aanpalende straat. Leuk systeem van kortingen met klantenkaart die motiverend werkt! Aanrader! Zelfs nu nog bereikbaar tijdens de wegenwerken!
Prachtig aanbod, zowel van plantjes als decoratie artikelen. Super personeel.
Grote verzorgd tuincenter met vriendelijk en profesioneel personeel. Je kunt er altijd uitleg vragen. Grote keuze van planten binnen en buiten. Ook mooie decoratie afdeling. Ook veel randprodukten te vinden zoals mest stoffen, tuin gereedschap enz. Een aanrader !
Groot assortiment aan een schappelijke prijs. Hond was toegestaan
Mooie winkel zowel decoratie als planten
Propere vriendelijke winkel en zo duur
Tot in de kleinste details verzorgd en vriendelijk personeel en behulpzaam!!!!
Heel ruim aanbod en degelijke uitleg door medewerkers. Prijs kwaliteit zit OK. Niet de goedkoopste maar zeker ook niet de duurste, maar wel topkwaliteit planten. Ook ruim aanbod decoratie, maar ook weer niet een overaanbod. Kortweg een aanrader. Waar voor je geld. Hebben ook een getrouwheidskaart, vraag er naar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid