facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincenter Defever

Tuincenter Defever

Info

Tuincentrum Defever brengt met 8000 m² inspirerend groen & decoratie leven in je tuin, vijver & interieur !

Geschiedenis

8000 m² inspirerend groen
Een tuin creëren waar iedere vogel zijn nest wel wil bouwen of zelf heerlijk nestelen in het gezelligste interieur? Inspiratie vind je in overvloed bij Tuincenter Defever. In dit tuincentrum in Gistel kan je uren snuisteren en ontdekken doorheen de 8000 m² tuin, vijver en decoratie. Kom verpozen tussen al dat moois en groens en laat je creativiteit de vrije loop!
Kennis van tuinzaken
Om de perfecte tuin waar te maken, heb je professioneel materiaal en sterke planten nodig. En daar zijn we bij Tuincenter Defever specialist in. Bovendien staan op iedere afdeling medewerkers met kennis van zake klaar met vakkundig advies over iedere tuinkwestie.
Specialisaties
Wil je een vijver aanleggen of verzorgen, dan kan je met al je vragen terecht in ons tuincentrum. Wij kennen de geheimen voor het helderste vijverwater en delen ze graag met jou.
Onze andere specialisaties:
Groot assortiment bomen, bloemen en planten voor binnen en buiten
Aanleg van kunstgras
Unieke bloemcreaties
Levensechte kunstplanten
Trendy decoratie voor binnen en buiten
Past je aankoop niet in je wagen? Dan zorgen wij voor een vlotte levering aan huis!
Meer weten? Neem gerust contact op.



"8000 m² inspirerend groenEen tuin creëren waar iedere vogel zijn nest wel wil bouwen of zelf heerlijk nestelen in het gezelligste interieur? Inspiratie vind je in overvloed bij Tuincenter Defever. In dit tuincentrum in Gistel kan je uren snuisteren en ontdekken doorheen de 8000 m² tuin, vijver en decoratie. Kom verpozen tussen al dat moois en groens en laat je creativiteit de vrije loop!Kennis van tuinzakenOm de perfecte tuin waar te maken, heb je professioneel materiaal en sterke planten nodig. En daar zijn we bij Tuincenter Defever specialist in. Bovendien staan op iedere afdeling medewerkers met kennis van zake klaar met vakkundig advies over iedere tuinkwestie."
Adres: Zevekoteheirweg 45, 8470 Gistel
Telefoonnummer: 059 27 99 64
Stad: Gistel
Route: Zevekoteheirweg 45
Postcode: 8470


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Defever Gistel kerst, Defever Gistel vissen, Bloemenzaak Defever Gistel, Tuincentrum Middelkerke, Tuincentrum Bredene, Defever gistel ecocheques, Dierenvoeding Gistel, Tuincentrum Luyckx Gistel openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuincentrum Luyckx Tuincentrum Luyckx 1 km Grote bloem- en plantenzaak. Proper en verzorgde winkel met vriendelijk personeel als...
Recensies
Tuincenter Defever is een groot tuincenter met een ruim aanbod van buitenplanten. Al valt het assortiment voor kamerplanten wel tegen. De focus ligt duidelijk op buitenplanten. Er is ook een ruim aanbod voor home decoratie van decoratieve vaasje, tot valse planten die er best goed uitzien. Ook aan de huisdieren word hier gedacht. Mensen met een vijver/aquarium kunnen hier ook terecht. Je kunt ook in de zithoek rustig iets drinken. Ruim aanbod aan tuin materiaal/potgrond/Grondverbeteraars en bloempotten binnen en buiten. Personeel is vriendelijk en behulpzaam en er is een toilet aanwezig voor klanten.
Verzorgde winkel echter een plant met gaten in de bladeren. Waarschijnlijk door slakken Jammer.
Top produkten en zeer mooie winkel. De bediening aan de kassa was ronduit grof. We hadden iets in de kar wat wij er niet ingelegd hadden...kasierster wilde hebben dat wij dit terug in de winkel "op de juiste" plaats legden...had beter heel de kar laten staan. t was op een zondag, ze had wrschlk niet veel zin om te werken.
Aangename en verzorgde winkel met een ruim assortiment. Degelijke en vriendelijke uitleg gekregen van een medewerker. Misschien net een tikkeltje duurder dan elders.
Vriendelijke en vakbekwame service veel relevante informatie gekregen over de planten die ik wou. De prijzen zijn iets duurder maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de service ZEKER EEN AANRADER
Mooi, groot, vriendelijke mensen, echt een aanrader als je degelijke planten wil
Schitterende zaak-- niet enkel planten en bloemen, maar ook mooie stukken om in je huis te plaatsen, of als je een zaak opstart.
Prachtige winkel, verzorgde omgeving en ruime keuze, behulpzaam personeel. Ik kom hier héél graag!
Vriendelijk, goede produkten en zeer goede prijs kwaliteit. Ook voor bestellingen goede service
Zeer duur en slechte kwaliteit. Snijbloemen zijn van slechte kwaliteit. Vroeger altijd tevreden geweest maar al 2 maal zeer slecht gevaren. Niet aan te raden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid