facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum De Korenbloem

Tuincentrum De Korenbloem

Info

De Korenbloem is een tuincentrum met een ruim aanbod aan binnen- en buitenartikelen. Klantvriendelijkheid en verse producten staan centraal.

Geschiedenis

De Korenbloem startte in 1970 als bloemenwinkel in hartje Nevele. Twee generaties en een nieuwe locatie later is De Korenbloem uitgegroeid tot een volwaardig tuincenter met een ruim aanbod aan binnen -en buitenartikelen.

Tuincenter De Korenbloem is één van de weinige echte familiezaken die Vlaanderen nog heeft. En dat merk je ook aan de service. Persoonlijk contact, klantvriendelijkheid en verse producten staan dan ook voorop.

Naast dagverse snijbloemen van de veiling, bloemstukken, boeketten, kamerplanten en bloempotten kan je bij tuincenter De Korenbloem terecht voor de leukste decoratie en hebbedingetjes. Bovendien zijn alle planten en bloemen seizoensgebonden, zodat u altijd de beste kwaliteit terug vindt op elk moment van het jaar.

Wij leveren uw bestelling aan huis in de buurt.

Adres: Damstraat 48a, 9850 Nevele
Telefoonnummer: 09 371 59 51
Stad: Nevele
Route: Damstraat 48a
Postcode: 9850



op zoek naar gerelateerd: Bloemen Merendree, Tuincentrum Aalter, Tuincentrum Herzele, Tuincentrum Roeselare, Tuincentrum Zottegem, Tuincentrum Oudenaarde, Tuincentra Gent, Tuincentrum Ronse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kwekerij De Boever Kwekerij De Boever 4 km Absolute aanrader! Enorm assortiment van zeer kwalitatieve planten, aan een goede pri...
Recensies
Een aangename overzichtelijke winkel om eens wat groen en kleur in huis of buiten aan te schaffen. Zeer vriendelijke bediening. En ook vrij vlot toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Mooi en verzorgd tuincentrum. Ruime keuze, flink assortiment van Gardena. Er is ook voldoende parkeerplaats.
Steeds vriendelijk!! Heel leuke winkel.
Prachtig tuincentrum en zeer groot assortiment
Mooie ruime en overzichtelijke winkel. Groot assortiment aan producten. Voor elk wat wils. Goede prijs/kwaliteit. Vriendelijke bediening.
Mooi aanbod en grote parkeerplaats. Vriendelijk en behulpzaam.
Net een kerstboom gekocht.
Ruim assortiment bloemen, planten, tuin- en decoratieartikelen aan schappelijke prijzen. Niet het grootste tuincenter van de streek, maar net daarom vind je er alles overzichtelijk gepresenteerd.
Had een begrafenis, we hadden bloemen besteld we kwamen ze halen ze waren nog niet klaar. Niet alle bloemen waren nog niet opengebloemt waren en na 2 dagen waren ze allemaal verwelkt en dat nog voor een hoge prijs
Zeer verzorgde zaak ,en niet te vergeten en belangrijk vriendelijke en hulpvaardig bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid