facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kwekerij De Boever

Kwekerij De Boever

Info

Alle nieuwtjes over vaste planten, siergrassen, varens, keukenkruiden en over onze vaste-plantenkwekerij.

Geschiedenis

Al meer dan 40 jaar kweken we een breed assortiment (meer dan 2000 variëteiten) vaste planten, siergrassen, varens, keukenkruiden,... voor groothandel (tuincentra, tuinaanleg, collega-kwekers en openbare diensten zoals steden en gemeenten in binnen-en buitenland). Voor tuincentra zijn kleurenfoto's beschikbaar.
Particulieren kunnen onze kwekerij bezoeken na afspraak, of onze planten aankopen via www.e-flowers.be.



"Kwekerij met een ruim aanbod aan alle tuinplanten: vaste planten, siergrassen, schaduwplanten,.. Maar ook heesters, bomen, haagplanten in blote wortel en kluit, ..Tijdens de zomerperiode 1 juli tot en met 27 augustus is de kwekerij volledig gesloten.Voor professionelen vragen we zoveel mogelijk de bestellingen voor het weekend door te geven, dan zijn kunnen ze zo compleet mogelijk afgehaald worden de donderdag of vrijdag daarop.Open voor particulieren op zaterdag van 9-12 uur van 22 september tot 27 oktober 2023, en tijdens de eerste zaterdag van maart, april en mei 2024. Bestellingen kan u doorgeven via de website deze kunnen ook op donderdag op vrijdag tussen 8 - 17.30u afgehaald worden."
Adres: Bredeweg 61, 9850 Nevele
Telefoonnummer: +32 (0)9 371 70 71
Stad: Nevele
Route: Bredeweg 61
Postcode: 9850


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuincentrum De Korenbloem Tuincentrum De Korenbloem 4 km Een aangename overzichtelijke winkel om eens wat groen en kleur in huis of buiten aan...
Recensies
Absolute aanrader! Enorm assortiment van zeer kwalitatieve planten, aan een goede prijs. Erg vriendelijke mensen. Deze mensen hebben een voorbeeldfunctie als kwekers van vaste planten.
Mooi assortiment en heel hulpvaardig! De website is ook heel interessant!
Een aanrader! Het plantenassortiment is zeer uitgebreid en van zeer goede kwaliteit o.m. goed doorwortelde potplanten, stevige kluiten,.... Ze bieden bovendien een stipte en perfecte service ook qua leveringen op de werf.
Prachtige service in een zeer efficiënt familiebedrijf. Een heel vriendelijk en persoonlijk onthaal. De jonge dame ging mee om de planten te tonen. Een heel groot assortiment vaste planten van zeer goede kwaliteit. Op zaterdag open voor particulieren. Echt een aanrader, vooral in oktober wanneer nog veel herfstplanten in bloei staan.
Zeer propere en uitgebreide kwekerij! Veel aanbod, diverse cultivars vaste planten, correcte prijs!
groot,zeer mooi,zeer proper,verzorgde planten
Toffe sfeer, echt vakmanschap!
Geweldige gastvrijheid en diensten. Producten van hoge kwaliteit, schone en gezonde werkomgeving.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid