facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuin van China

Tuin van China

Info

Er bestaat een geniale plaats op aarde genaamd: de Chinastraat. Daar is ook een tuin, die alles in zich heeft om de tofste tuin op aarde te worden!

Geschiedenis

Gardening is better together.
De Tuin van China is in de eerste plaats natuurlijk een tuin, waar we samen voedsel kweken. Midden in de stad, als statement, om de voedselketen te verkorten en om de mensen dichter bij hun voedsel te brengen. Daarnaast is de tuin ook een sociaal project, want samen tuinieren is toffer dan alleen. Stadsmensen met een drukke agenda en vaak weinig affiniteiten met groenten kweken, experimenteren en leren van elkaar. De focus ligt op ontmoeting, samenwerking en uitwisseling. Door de samenwerking is e rook ruimte voor creatie en creativiteit. Wie wil kan in de moestuin zelfs wat spieren kweken, want altijd kan wel ergens aarde worden weggeschept of aangevuld.
We like social gardening!

Adres: Chinastraat, 9000 Gent
Telefoonnummer: 0486/543.792
Stad: Ghent
Route: Chinastraat
Postcode: 9000



op zoek naar gerelateerd: Chinastraat 1 Gent, Chinastraat Gent parking, Chinastraat geplande evenementen, Chinastraat Gent Club, Chinastraat Gent adres, Berouw 55 Gent, De Tuin van Kina, Chinastraat Facebook
Recensies
Gezellige goed onderhouden tuin met veel soorten planten en kruiden planten.
Ideaal om met kinderen te bezoeken,zowel het museum als de tuin waar je trouwens leuke speurtochtjes kunt doen.
Leuk en leerrijk. Ik denk wel dat de leukste dingen nu door corona niet mogelijk zijn. Daarom mag je binnen het half jaar gratis terug komen. Hopelijk kunnen dan weer meer interactieve dingen voor de kids.
Leuk en aangenaam bezoekje, heel vriendelijk! Ondanks de regen in de tuin...toch genoten!
Leuk kort bezoek, jammer dat de tuin al om 17u sluit. We gaan zeker nog eens terug. Veel bezienswaardigheden binnen met ontdekkingsruimtes per thema de spin, de paddenstoel,... en buiten wondermooie fauna en flora.
Je kan er namiddag doorbrengen met 5 jarige kleuter in mijn geval voor 1,5 euro inkom
Heel leuk interactief museum voor kinderen. Met je toegangsticket kan je ook gratis binnen in het huis van Kina binnen de 6 maanden.
Super ! Heel interactief voor kinderen. Spelen en ontdekken in de natuur !
Zeer vriendelijk ontvangst, fijn museum voor kinderen, leerrijk, gemakkelijk bereikbaar, je kan achteraf nog iets drinken...
In de lente en zomer : prachtige tuin en heel het jaar door rustig plekje in centrum..
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Tuin van China.

Ghent agricultureel coöperatief

openingstijden, locatie, vervoer. Chinastraat kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Tuin van China adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Tuin van China. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Tuin van China delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Proefboerderij d'Heerlijkheid Proefboerderij d'Heerlijkheid 2 km Boerderij d'Heerlijkheid onderzoekt of het mogelijk is om op kleine schaal een geslot...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid