facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Proefboerderij d'Heerlijkheid

Info

Boerderij d'Heerlijkheid onderzoekt of het mogelijk is om op kleine schaal een gesloten ecologisch tuinbouwbedrijf uit te bouwen.

Geschiedenis

Proefboerderij d'Heerlijkheid onderzoekt of het mogelijk is om op kleine schaal een gesloten ecologisch tuinbouwbedrijf uit te bouwen. Een gesloten bedrijf brengt geen vreemde middelen binnen, dat wil zeggen: geen meststoffen van andere bedrijven,(mest, compost) maar ook geen dierenvoeder, potgrond... Er wordt gezocht naar de haalbare verhouding tussen ecologie (duurzaam t.o.v. roofbouw) en economie (voorziening van voedsel, rendabiliteit).

Adres:
Stad: Ghent



op zoek naar gerelateerd: Hoeveslagerij Diksmuide, Biologische kip kopen bij de boer, Hoeveproducten
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Proefboerderij d'Heerlijkheid.

Ghent agricultureel coöperatief

openingstijden, locatie, vervoer. Proefboerderij d'Heerlijkheid adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Proefboerderij d'Heerlijkheid. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Proefboerderij d'Heerlijkheid delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuin van China Tuin van China 2 km Gezellige goed onderhouden tuin met veel soorten planten en kruiden planten.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid