facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trianon Invest

Trianon Invest
"L'AGENCE TRIANON INVEST IMMOBILIÈREUne agence de confiance à Bruxelles.Active depuis plusieurs années sur le marché immobilier résidentiel, neuf et d'investissement, notre agence vous guide tout au long du processus de vente ou de location jusqu'à la réalisation de vos objectifs.Nous garantissons un résultat dans un délai rapide.Expertise gratuite sur simple demande.Réactivité et dynamisme sont les clefs de notre réussite.Notre sérieux allié à notre convivialité font de notre agence une référence sur le marché immobilier.Votre confiance fait de nous ce que nous sommes :"Vos conseillers privilégiés en immobilier"."
Adres: Rue Maurice Albert Raskin 27 Maurice Albert Raskinstraat 27 , Anderlecht 1070, BE
Telefoonnummer: 02 520 19 00
Stad: Anderlecht
Route: Rue Maurice Albert Raskin 27
Huisnummer: Maurice Albert Raskinstraat 27
Postcode: 1070


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Perception Immobilière Perception Immobilière 252 meter Alle mensen die in dit bureau werken, zijn waarschijnlijk niet gelijk in termen van v...
Gipa Gipa 584 meter
Dream House Invest Dream House Invest 707 meter Opgelet Dikke bedriegers
Abitat Abitat 711 meter Een uiterst professionele aanpak bij de bemiddeling van de verkoop van ons huis door ...
Prestige Consultor Prestige Consultor 752 meter Zeer bekwame en betrouwbare mensen,alles voorbereid en opgevolgd tot in de puntjes .B...
Toki Toki 786 meter
Renier/A./N. Renier/A./N. 813 meter Het Immo kantoor Renier is zeer aktief geweest, zeer efficiënt en zeer klantvriendeli...
Baticoncept Baticoncept 819 meter
Avels Avels 827 meter
Multirent Invest Multirent Invest 850 meter Niet makkelijk bijna onmogelijk om ze telefonisch te bereiken. Communicatie met zijn ...
Has & Mode Has & Mode 874 meter
Westland Immo Westland Immo 910 meter
Sobomi Sobomi 935 meter
Immoka Immoka 1 km Zeer goed makelaarskantoor, luisterend naar de klant. Serieuze professional die het b...
Recensies
Toen mijn appartement te koop werd aangeboden, was ik erg sceptisch of ik via een bureau wilde gaan, maar na een paar gesprekken met meneer Orobello besloot ik hem te vertrouwen en hem de verkoop van mijn appartement toe te vertrouwen. Ik ben zeer tevreden met mijn keuze omdat ik mezelf veel stress heb ontnomen en hij mijn eigendom aan een geweldige kandidaat heeft kunnen verkopen en hij heeft het boven mijn verwachtingen verkocht. De heer Orobello heeft mijn visie op makelaars volledig veranderd en ik zou hen zeker aanbevelen aan mijn omgeving. Bedankt meneer Orobello en bedankt aan Trianon Invest!
Warm, professioneel aanspreekpunt voor alle te nemen stappen. Nauwkeurige en professionele ondersteuning bij alle stappen die ik zelf moest doen. Realisme in relatie tot de vastgoedmarkt. Zeer goede ervaring!!
In een tijd waarin vaardigheden en ernst niet langer de straten beheersen. Ik had de kans en het plezier om met Trianon samen te werken. Het is vooral de professionaliteit die mij heeft gekenmerkt. De bijzonderheid van de verkoop van mijn woning is inderdaad vlot verlopen, binnen de wettelijke termijnen. De heer Obri en mevrouw Pegoraro volgden met een positief resultaat. Het bureau werd mij aanbevolen, ik zal zonder aarzelen hetzelfde doen.
Wat Trianon Invest voor mij onderscheidt van de meeste andere makelaars, is dat ze hier vechten om uw belangen te verdedigen alsof het hun eigen belangen zijn, ongeacht de moeilijkheden en obstakels die ze tegenkomen. Tijdens de verkoop van mijn huis, die bijzonder ingewikkeld en vol wendingen was, waren zowel de directeur van het bureau als een van zijn medewerkers buitengewoon efficiënt, met bovendien zeldzame vriendelijkheid en beschikbaarheid. Ik kan dit makelaarskantoor ten zeerste aanbevelen aan iedereen die een woning wil verkopen, kopen of huren. Nogmaals bedankt voor alles.
Ik deed een beroep op het bureau Trianon Invest in het kader van de verkoop van een "ingewikkeld" gebouw dat te koop staat in de gemeente Molenbeek-Saint Jean. Na het indienen van een eerlijke schatting en een passend commercieel voorstel, worstelde het hele team om de beste verkoopvoorwaarden te verkrijgen en behaalde uiteindelijk een zeer bevredigend resultaat. Dit bureau is altijd beschikbaar, zeer responsief en uiterst professioneel. Zoveel mogelijk aanbevolen.
Blij dat ik Trianon Invest heb ingeschakeld voor de verkoop en aankoop van mijn eigendom. De medewerkers van het Agentschap onderscheiden zich van de concurrentie door hun professionaliteit, transparantie en dynamiek. Ik raad dit makelaarskantoor aan aan iedereen die een woning wil verkopen, huren of kopen Nou, hun service is echt top!
Ik ben erg blij dat ik contact heb opgenomen met dit bureau omdat ze allemaal attent zijn en direct uw behoeften en wensen identificeren. Ze zijn serieus en professioneel en ik kan ze zonder enig probleem aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een woning. Bedankt aan uw hele team en ik zal niet aarzelen om bij u terug te komen wanneer ik, mijn kennissen of mijn familie uw diensten nodig hebben. Nogmaals een dikke merci. Hartelijke groeten
Naar aanleiding van een bezichtiging van een woning die goed beviel bij een van de partners van dit bedrijf, hebben wij een bod uitgebracht. Tijdens de lange en moeizame procedure om het pand te verwerven, werd ik gebeld door dit bedrijf. Het gesprek en de houding van deze gesprekspartner die niet de verkoper was was AFSCHUWELIJKE, BELEDIGENDE en BEDREIGENDE juridische stappen. Wij waren niet verantwoordelijk voor de traagheid van het dossier. Pas op voor het sirenelied.
We hebben ons huis te huur aangeboden met de hulp van Trianon Invest, die van begin tot eind een uitzonderlijke kwaliteitsservice heeft geleverd: van taxatie en plaatsing tot meteroverdracht: beschikbaar, snel, professioneel. We raden ze ten zeerste aan en zullen niet nalaten om indien nodig opnieuw van hun diensten gebruik te maken.
Ik ben een vastgoedprofessional. Na afloop had ik de gelegenheid om de heer Obri van Trianon Invest en zijn hele team te ontmoeten. Ik kan dit bureau alleen maar aanbevelen dat zijn vak beheerst. All-in service van begin tot eind. We zullen zeker weer van hun diensten gebruik maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid