facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Perception Immobilière

"Bienvenue chez Perception Immobilière, Expérimentés et passionnés par notre métier, nous avons lancé notre propre agence. Ayant forgé notre expérience dans diverses franchises de renoms, nous avons constaté les avantages et inconvénients de chaque structure afin d'en fonder une, la plus professionnelle et efficace possible. Grâce à son esprit jeune et dynamique, sa volonté et son service personnalisé, Perception Immobilière garantit une excellente collaboration en toute transparence et en toute confiance !"
Adres: Avenue des Crocus 23 Krokussenlaan 23 , Anderlecht 1070, BE
Telefoonnummer: 0496 70 83 70
Stad: Anderlecht
Route: Avenue des Crocus 23
Huisnummer: Krokussenlaan 23
Postcode: 1070



op zoek naar gerelateerd: IMMO FM Belgium, Immoweb
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trianon Invest Trianon Invest 252 meter Toen mijn appartement te koop werd aangeboden, was ik erg sceptisch of ik via een bur...
Gipa Gipa 454 meter
Toki Toki 553 meter
Abitat Abitat 624 meter Een uiterst professionele aanpak bij de bemiddeling van de verkoop van ons huis door ...
Baticoncept Baticoncept 723 meter
Multirent Invest Multirent Invest 730 meter Niet makkelijk bijna onmogelijk om ze telefonisch te bereiken. Communicatie met zijn ...
Dream House Invest Dream House Invest 731 meter Opgelet Dikke bedriegers
Prestige Consultor Prestige Consultor 772 meter Zeer bekwame en betrouwbare mensen,alles voorbereid en opgevolgd tot in de puntjes .B...
Westland Immo Westland Immo 787 meter
Sobomi Sobomi 936 meter
Avels Avels 975 meter
Renier/A./N. Renier/A./N. 1 km Het Immo kantoor Renier is zeer aktief geweest, zeer efficiënt en zeer klantvriendeli...
Has & Mode Has & Mode 1 km
Immoka Immoka 1 km Zeer goed makelaarskantoor, luisterend naar de klant. Serieuze professional die het b...
Recensies
Alle mensen die in dit bureau werken, zijn waarschijnlijk niet gelijk in termen van vaardigheden, maar de ondersteuning van Gaelle valt zeker op door de efficiëntie van haar opvolging en de menselijke dimensie tijdens de hele ervaring.
Zeer goed bureau. Zeer responsieve agenten, beschikbaar en attent voor elke partij. Heel erg tevreden. Nogmaals bedankt, mevrouw Gaëlle Honinckx. Ik raad dit bureau aan.
Ik kreeg de kans om door Gaëlle Honinckx begeleid te worden bij de aankoop van een pand. Respect en beschikbaarheid. Persoonlijk ben ik helemaal tevreden dat ik via Perception Immobilière ben gegaan, die ook qua prijs realistisch is gebleven voor zowel de verkoper als de koper, anders had ik nooit toegang gehad tot deze woning.
Perception Immobilière biedt een uitstekende service van de eerste tot de laatste dag. Allan en zijn team zijn proactief en zorgen voor de kleinste details. Ze vonden snel een koper en hebben de verkoop met veel vaardigheid begeleid, inclusief vragen van notarissen en administratie.
Uitstekende en professionele service. Ze begeleidden me tijdens alle stadia van de verkoop. Ze zijn altijd behulpzaam en vriendelijk. Ik raad ze ten zeerste aan!
Ik ben zeer tevreden met het warme welkom dat ik kreeg van de makelaar die mij zag. Ze was echt beschikbaar, menselijk, zeer professioneel en attent gedurende de hele procedure! Nogmaals bedankt aan haar. Ik beveel Perception Immobiliere ten zeerste aan voor hun vriendelijkheid!
Bedankt voor je professionaliteit en je snelheid bij het huren van mijn appartement. Dynamisch team. In de top!
Uitstekend bureau Jong team met veel professionaliteit. Ik raad aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid