facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tranquilo

Tranquilo
"Tranquilo, de eerste taqueria van Antwerpen, is voor iedereen die van Tacos, Nachos of Quesadillas houdt. Je bent meer dan welkom om binnen te springen voor een snelle hap of een hele maaltijd. We geven een twist aan de originele Mexicaanse keuken zonder zijn magie te verliezen. Drankjes halen we bij de buren van Plantage, want bij een lekkere maaltijd horen overheerlijke cocktails, binnen of buiten op ons uitgebreide terras!"
Adres: Dageraadplaats 21 , Antwerpen 2018, BE
Stad: Antwerpen
Route: Dageraadplaats 21
Postcode: 2018


Openingstijden

Dinsdag: 17:00-00:00
Woensdag: 17:30-00:00
Donderdag: 17:30-00:00
Vrijdag: 17:30-00:00
Zaterdag: 17:30-00:00
Zondag: 17:30-00:00


op zoek naar gerelateerd: Overvloed Antwerpen, Humm Antwerpen, Muntplein Antwerpen, Antwerpen Dageraadplaats, Goed Mexicaans restaurant, La Taqueria, La Taqueria Halal, Tranquilo dageraadplaats
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tortilla Mexicana Tortilla Mexicana 1 km Snell en vlotte bediening en heerlijk eten voor een goede prijs! De hapjes, soep en ...
Tropicos Tropicos 2 km 1ste keer en zeer goed meegevallen Lekker gegeten ruime porties Vriendelijke bedienin...
Taco Factory Taco Factory 2 km Porties waren klein, maar het eten was redelijk goedkoop en wel lekker. Als je geen k...
La Taqueria La Taqueria 2 km Wat een fantastische zaak. Super, maar dan ook super vriendelijke mensen. De bedienin...
Caramba Caramba 2 km Hier kan je super lekker eten in een leuke gezellige zaak! Het personeel is zeer vrie...
Pick & Mex Pick & Mex 3 km
Pulled Pulled 3 km Gezellige plaats, mooi interieur en vermoedelijk ook wel erg lekker om te eten! Al he...
Gringo's Cantina Gringo's Cantina 3 km Een echte parel aan de Schelde: heerlijke cocktails en Mexicaans comfortfood. Taco's,...
Mixco Mixco 3 km Heerlijk gegeten! Dit is echt Mexicaans eten, met liefde gemaakt. Probeer absoluut de...
Las Margaritas Las Margaritas 3 km Dit is dik in orde, heerlijk traditionele mexicaanse maaltijd van een gastvrije ober/...
Axxes Axxes 4 km Axxes menu genomen voor 2 personen. Korting is ongeveer 1 cocktail gratis. Alles verl...
Recensies
Vorige keer veel beter. Beetje droge taco´s. Alcohol in Margarita was zoek. Spaanse wijn was 3.6.
Super lekker!! Echt the place to be voor lekkere taco's! Starten doe je met een slush margarita, vers vd tap. Wij kozen voor de fiësta menu van €42 voor 2pers, met een nachoschotel met chili con carne en guacamole heerlijk! En dan een mix van alle taco's en quesadilla's die ze aanbieden...stuk voor stuk smaakbommetjes!! Doordat ze alles vers maken kan de wachttijd wel wat oplopen, maar het eten is het wachten zeker waard!!
De menu genomen om samen te delen. Heel lekker gegeten. Er was maar een serveerster en die was vaak ernaast aan het opdienen, dus dat was een beetje spijtig.
Leuke plek om wat te eten. Attent personeel en ook aardig. Kleine kaart maar wel lekker op de taco's na misschien smaak afhankelijk. Prijs kwaliteit verhouding goed. Drank vrij hoog. Moeite waard om eens te eten.
Super! Verfijnd, verrassende combinaties van smaken, kwalitatief, eten om echt van te genieten bij elke hap. De cocktails waren ook top, zeker de kleine meerprijs waard! Bediening ook heel aangenaam.
Ik kwam hier een aantal jaar geleden en vond het hier heerlijk. Jammer genoeg lijkt het restaurant veel van zijn pluimen verloren. Ik was een beetje teleurgesteld door de saus bij de nacho's. De tomatensalsa was treurig en de yoghurt/zure room dressing was niet bijzonder. De taco's waren eerder sober. Looksaus bij de pulled pork vond ik persoonlijk not done. Jammer!
Wij hebben de menu gekozen. Super lekker eten en cocktails. Hier komen we zeker nog terug!
Gezellig met zeer aangename sfeer en lekker eten. Ook slushy's zijn een aanrader of je kan cocktails bestellen van de cocktailbar ernaast. Hier komen we zeker nog!
Lekker gegeten en het sharing tasting menu is fantastisch als je geen keuze kan maken.
Bediening aardig, leuk ingericht binnen maar daar blijft het ook wel bij. Eten heel erg duur voor wat je daadwerkelijk krijgt. Hebben anderhalf uur gewacht op ons ene gerecht, daarna duurde het nog een half uur voor we de ander kregen. Ook zat het jammer genoeg vol met 10 dronken mannen die met stukken ijs gooide en het naar elkaar uit spuugde. Ook sloegen ze op de tafel en waren ze ontzettend luid en asociaal, hier kan het restaurant natuurlijk echt niks aan doen maar werd er ook niks van gezegd tegen deze mannen. Dit gecombineerd met het lange wachten op ons eten creëerde een erg vervelende situatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid