facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Taqueria

Info

The place for fresh taco's and delicious cocktails in Antwerp!

Label

La Taqueria - Mexican Restaurant Fresh Tacos, Tequila & Cocktails Vrijheidstraat 63, 2000 Antwerp, Belgium

We serve crazy good homemade tacos !

We travelled to the far corners of the Americas for inspiration and learned from the different types of Mexican cuisines.

Using the best ingredients is only what we believe in.



"It’s taco o’clock. Freshly made tacos and other delicious Mexican dishes with a special selection of tequila, cocktails and beers. Next door of the Royal Museum of Fine Arts Antwerp – KSMKA. Enjoy.We traveled to the far corners of the Americas for inspiration and learned from the different types of Mexican cuisines.La Taqueria - For the love of tacosFresh Tacos, Tequila & CocktailsMexican Restaurant AntwerpenVrijheidstraat 63, 2000 Antwerp, BelgiumInstagram @LaTaqueria.Family"
Adres: Vrijheidstraat 63 , Antwerpen 2000, BE
Telefoonnummer: 0468 56 55 60
eb.prewtna-aireuqatal@tcatnoc
Stad: Antwerpen
Route: Vrijheidstraat 63
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 17:30-22:00
Woensdag: 17:30-22:00
Donderdag: 17:30-22:00
Vrijdag: 12:00-14:00
Vrijdag: 17:30-00:30
Zaterdag: 17:30-23:00
Zondag: 17:30-22:00


op zoek naar gerelateerd: la taqueria antwerp, la taqueria san francisco, la taqueria antwerpen, la taqueria tripadvisor, la taqueria marnixplaats, la taqueria antwerp antwerpen, la taqueria antwerpen menu, la taqueria menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Las Margaritas Las Margaritas 792 meter Dit is dik in orde, heerlijk traditionele mexicaanse maaltijd van een gastvrije ober/...
Pick & Mex Pick & Mex 1 km
Gringo's Cantina Gringo's Cantina 1 km Een echte parel aan de Schelde: heerlijke cocktails en Mexicaans comfortfood. Taco's,...
Pulled Pulled 1 km Gezellige plaats, mooi interieur en vermoedelijk ook wel erg lekker om te eten! Al he...
Caramba Caramba 1 km Hier kan je super lekker eten in een leuke gezellige zaak! Het personeel is zeer vrie...
Tropicos Tropicos 1 km 1ste keer en zeer goed meegevallen Lekker gegeten ruime porties Vriendelijke bedienin...
Mixco Mixco 1 km Heerlijk gegeten! Dit is echt Mexicaans eten, met liefde gemaakt. Probeer absoluut de...
Taco Factory Taco Factory 2 km Porties waren klein, maar het eten was redelijk goedkoop en wel lekker. Als je geen k...
Tortilla Mexicana Tortilla Mexicana 2 km Snell en vlotte bediening en heerlijk eten voor een goede prijs! De hapjes, soep en ...
Tranquilo Tranquilo 2 km Vorige keer veel beter. Beetje droge taco´s. Alcohol in Margarita was zoek. Spaanse w...
Axxes Axxes 4 km Axxes menu genomen voor 2 personen. Korting is ongeveer 1 cocktail gratis. Alles verl...
Recensies
Wat een fantastische zaak. Super, maar dan ook super vriendelijke mensen. De bediening is zeer persoonlijk en met een Smile waar je heel gelukkig van wordt. Een heel jeugdige ontspannen sfeer met leuke muziek die alles nog warmer maakt. Maar dan het eten. Wat een niveau. Zo een diepe smaken, echt leuk gebracht en zeer verfijnde smaken. Verbluffend. En dat is dan nog eens spotgoedkoop voor wat je krijgt. 110€ voor 4 personen en waanzinnig genoten. Mijn vrouw en ikzelf rond de 50 jaar onze kids rond de 16 jaar en allemaal in de wolken. Onze hoed af en tot heel snel. Dankuwel.
Heel lekker eten en super vriendelijke bediening! De ligging is ook heel gezellig en het terras is suuuuper leuk aangekleed. Hier kom ik zeker naar terug :
Het eten was oke. Een beetje veel koriander dus als je daar niet van houdt zou ik vragen of het er af mag aan de keuken : Het personeel dareentegen was alles behalve redelijk. We werden weggestuurd na een uur. En er werd gevraagd of we konden opschieten. Voor de rest was de sfeer binnen wel erg leuk! Al met al zouden wij niet nog een keer hier heen gaan maar het is zeker het proberen waard als je van Mexicaans eten houdt.
We werden al direct teleurgesteld toen we zeiden dat we gereserveerd hadden. Het personeel zei dat ze enkel nog buiten plaats hadden op een verwarmd terras dat helemaal niet warm was. De volgende domper op de feestvreugde was de melding dat we snel moesten bestellen omdat we maar 1 uur !!! de tijd hadden want ze waren volgeboekt voor heel de avond en we moesten dus op tijd plaats maken. Heel vriendelijk was het personeel niet, waarschijnlijk door de grote tijdsdruk. Het eten was niet slecht, maar een aanrader was het zeker niet.
Superlekker gegeten! De porties zijn niet groot, maar ikzelf ben een kleine eter dus dat kwam goed uit Ik zou het dus misschien eerder kiezen voor een lunch dan voor een avondmaal. Tijdens de middag is het er ook iets rustiger want 's avonds zit deze populaire spot altijd stampvol. De sfeer is zeer aangenaam maar naargelang waar je zit staat de muziek wel zeer luid. Het personeel is enorm vriendelijk wat bijdraagt aan de warme Zuiderse sfeer. Op de foto zie je een homemade ice tea.
Het eten was enorm lekker, een klassieke versie van de Mexicaanse keuken met frisse toetsen en af en toe pikant. Enorme aanrader om zich een paar uur in Mexico te voelen in centrum Antwerpen! Probeer zeker het mooie terras, super gezellig als het donker is De serveuze met het korte haar was super vriendelijk, enorm goede uitleg en gepassioneerd door haar job, kortom een bangelijk gezellige zaak, Aanrader!
Het eten was zeker heel erg lekker. Daar hadden we eigenlijk niks op aan te merken. We vonden het alleen erg jammer dat een iemand van de bediening waarschijnlijk haar dag niet had of kinderen niet echt leuk vind want zij was redelijk onvriendelijk. En de muziek vond ik ook erg luid staan. Maar nogmaals eten was wel super lekker! En de Margaritas waren ook echt top!
Een hoofdgerecht is echt bijster weinig. Zelfs na een voorgerecht en 2 hoofdgerechten had ik nog een hongertje. Onder taco's verstaat men ook 'soft taco's', wat ook niet echt duidelijk was vanop de kaart. De taco zelf was wel lekker. Verder was de bediening heel chaotisch. De ober wist niet welke taco's hij serveerde en ook moesten we zelf proberen uitzoeken welke cocktail welke was. Ook bij het opdienen aan een tafel naast ons, balanceerde een serveuse haar plateau praktisch op mijn schouder. Bottom line, het was niet vreselijk, maar ik zou La Taqueria zeker niet aanbevelen.
Onaanvaardbaar! Taco´s crispy chicken die niet te kauwen valt ziet er zelfs niet smakelijk uit. Nacho´s met opgedroogde kaas erover... een lang verhaal kort: trekt op niks ik voel me gewoon geript!
Lekkere taco's, nacho's waren super, veel te veel ijs bij de cocktails. Bediening kan iets beter, was ee' beetje chaotisch. Muziek stond te luid. Maar het eten was goed en daar kom je tenslotte voor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid