facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Topos

"TOPOS : le luxe abordable.Centre d'affaires situé dans un hôtel de maître ayant 40 ans d'expériences dans la location de bureaux équipés, bureaux virtuels, salles de réunion, espaces de coworking, siège social et domiciliation d'entreprise."
Adres: Avenue louise 367 , Brussel 1050, BE
Telefoonnummer: 02 642 00 00
Stad: Brussel
Route: Avenue louise 367
Postcode: 1050



op zoek naar gerelateerd: Topos betekenis, Topos louise, Topos schuman, TOPOS Merode, Coworking Bruxelles, TOPOS Parlement, Topos voetbal, WeWork Brussels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Manistal Manistal 521 meter Nog voordat ik mijn eerste sessie afrondde, was ik al overwonnen. De plek heeft niet ...
Regus Regus 2 km
Science 14 Atrium Science 14 Atrium 2 km Mooie locatie voor meetings. De koffie kon net iets beter.
Plug & Pop Plug & Pop 2 km
Hub43 Hub43 2 km
Regus Regus 3 km
L42 L42 3 km Een goede plek in het centrum van Brussel om een ​​seminarie of kleine conferentie te...
Smartwork Smartwork 3 km Zeer aangename coworking space, ideaal om in een goede sfeer te werken. De panden zij...
Transforma Loi Transforma Loi 3 km Centraal gelegen, vriendelijke en efficiente coworkingkantoor
Stevin48 Stevin48 3 km Wat een leuke co-working om te werken: een rustige en stijlvolle werkruimte met de ni...
Regus Regus 3 km
Timesmore Timesmore 3 km Desastreuze e-mailtracering! Woedend en bovendien vertellen we je dat alles goed werk...
Espace Y Espace Y 4 km
LODGE.co LODGE.co 5 km "YOUR COWORKING SPACE THAT FEELS LIKE HOMEBecause working methods are changing, ...
Recensies
Ons bedrijf is bijna een jaar geleden in Topos verhuisd en we zijn onder de indruk van de professionaliteit en de vriendelijkheid van het personeel, evenals hun ondersteuning bij de administratieve aspecten van ons bedrijf. Topos is gevestigd in een prachtig hôtel particulier, wat ons werk zoveel leuker maakt, voor ons en voor onze gasten. Gelegen aan de Louizalaan, dicht bij openbaar vervoer, meerdere coffeeshops, restaurants, supermarkten en de beroemde "Les étangs d'Ixelles", kan ik Topos alleen maar aanbevelen als u overweegt een open ruimte te gebruiken voor werk. Sophie voor Mentis
Geweldige werkplek. Geen doorsnee co-work-ruimte. Prachtige locatie, kantoren en gebouw zijn erg mooi, zeer vriendelijk personeel en het beste van alles, ze organiseren elke maand exclusieve netwerkevenementen op het dak voor alle mensen in het gebouw.
Het is een geweldige ontdekking, een uitstekend, goed uitgerust werkcentrum met een redelijke prijs. Het team is zeer professioneel en erg vriendelijk en erg meegaand. Het adres is goed gelegen, niet ver van het stadscentrum, de metro is naast de deur, veel snacks, restaurants, cafés…. Voor sportliefhebbers is er het eeuwenoude park om te rennen en ook sporthallen Met dank aan het team
Ik heb daar 2 jaar gewerkt. Prachtig pand, met verschillende werkplekken naargelang de noden van de dag gesloten bureau, open ruimte, vergaderzalen.... Een mooi terras voor pauzes en leuke en gevarieerde ventilatieopeningen. Complimenten aan de officemanagers Khaoula, Eleni Nesrine... voor hun reactievermogen, hun flexibiliteit en hun bereidheid om een ​​oplossing voor ons te vinden!
Ik ben 3 jaar geleden begonnen bij Topos te komen werken, in co-working. Ik heb niet geaarzeld om mijn abonnement voor vandaag te upgraden, om mijn eigen kantoor te hebben. Topos Louise is perfect qua locatie, in het centrum van alles. De service is onberispelijk, de locatie magnifiek en er is een uitstekende synergie tussen de leden.
Wij zijn al 2 jaar klant van Topos Louise. We hebben een internationaal dienstverlenend bedrijf en bezetten een van hun grote kantoren. We zijn blij om in deze gebouwen te zijn om de volgende redenen: - De ligging, Louizalaan, is uitstekend voor ons merk - De plaats is anders dan andere kantoorgebouwen van het type coworking. We zijn in een elegant herenhuis, perfect gerenoveerd en ruim. - De vergaderzalen geven een indruk van de kwaliteit van onze dienstverlening - De professionaliteit van de receptie. Simpel, Professioneel, Snel. De eigenaren streven ernaar een ontspannen, zelfs familiale sfeer te creëren. Het tariefplan lijkt me standaard. te controleren. Een ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar een beetje "stijl" voor hun zichtbaarheid.
meewerkende uil, Zelf kom ik met de fiets, en dat is praktisch omdat er een plaats voorzien is om hem af te zetten. Niets te zeggen over de infrastructuur en het gastvrije en professionele personeel. Het kleine minpuntje: het mist een douche om het perfect te maken.
Als u op zoek bent naar een plek waar het personeel professioneel, discreet en gastvrij is, dan is Topos echt de ideale plek. Door de kantoren, de bewoners en de plek kan ik in een bijzonder aangename omgeving werken. Hebben!
Een waar genoegen om hier elke dag te komen werken. Ruimte gevuld met bijzondere mensen, die mij dagelijks stimuleren, naar boven natuurlijk. Ik kijk uit naar de volgende sabering en BEDANKT aan het Topos-team.
Een professionele co-working ruimte, warm en attent voor de bewoners. Ik koos deze ruimte een paar maanden geleden, mijn eerste bezoek en ik ben echt verliefd op dit prachtige herenhuis in Brussel. Een zeer professioneel team in een bevoorrechte omgeving.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid