facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stevin48

Stevin48
"Atelier15 is a locally owned, un-corporate boutique coworking based in an old chocolate factory in Brussels."
Adres: Rue Stevin 48 Stevinstraat 48 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 0485 19 09 77
Stad: Brussel
Route: Rue Stevin 48
Huisnummer: Stevinstraat 48
Postcode: 1000


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Transforma Loi Transforma Loi 460 meter Centraal gelegen, vriendelijke en efficiente coworkingkantoor
Smartwork Smartwork 460 meter Zeer aangename coworking space, ideaal om in een goede sfeer te werken. De panden zij...
L42 L42 465 meter Een goede plek in het centrum van Brussel om een ​​seminarie of kleine conferentie te...
Science 14 Atrium Science 14 Atrium 547 meter Mooie locatie voor meetings. De koffie kon net iets beter.
Regus Regus 625 meter
E&S Eurocenter E&S Eurocenter 673 meter
Hub43 Hub43 727 meter
Regus Regus 822 meter
Regus Regus 1 km
Plug & Pop Plug & Pop 2 km
LODGE.co LODGE.co 2 km "YOUR COWORKING SPACE THAT FEELS LIKE HOMEBecause working methods are changing, ...
Timesmore Timesmore 2 km Desastreuze e-mailtracering! Woedend en bovendien vertellen we je dat alles goed werk...
Espace Y Espace Y 2 km
Topos Topos 3 km Ons bedrijf is bijna een jaar geleden in Topos verhuisd en we zijn onder de indruk va...
Manistal Manistal 3 km Nog voordat ik mijn eerste sessie afrondde, was ik al overwonnen. De plek heeft niet ...
Recensies
Wat een leuke co-working om te werken: een rustige en stijlvolle werkruimte met de nieuwste technologieën. Daarbij een sfeervolle volledig ingerichte keuken en eetruimte om te lunchen en met andere interessante ideeën op te doen. De vloerverwarming in de winter is de kers op de taart Bravo voor dit hulpvaardig en flexibel team ..
Coworking waar comfort en sfeer gewoon een topper zijn. Zeker een aanrader!
Mooie en moderne co-working. In alle rust werken in het hartje van Brussel.
Ik kwam in september bij Atelier 15 toen ik op zoek was naar een kantoorruimte om een ​​paar maanden op afstand te werken. Nu ik terug ga verhuizen, is het moeilijk om te vertrekken. De mensen voelen zich hier letterlijk als familie en het gebouw zelf is prachtig en heeft alle faciliteiten die je van een kantoor nodig hebt. Sterk aanbevolen.
Ik vind het geweldig om hier samen te werken vanwege de fijne gemeenschap - zowel de menselijke als de plantengemeenschap :-D. Ik voelde me erg welkom vanaf het moment dat ik aankwam voor mijn 'gratis rondleiding' en wist meteen dat ik me zou aanmelden, ook al is de locatie vrij ver van waar ik woon. Ik vind het vooral leuk dat we altijd als groep samen lunchen en ook de inrichting van de ruimte, die verschillende vergader- en telefooncelruimtes omvat. De jongens die de plek runnen zijn erg vriendelijk, makkelijk om mee te praten en vrijgevig. Ik raad ten zeerste aan om mee te doen!
Ik ging daarheen voor een dag werken op afstand tijdens een bezoek aan Brussel, en het was de beste keuze. De plaats is van alle gemakken voorzien, heeft een coole sfeer en de mensen zijn ongelooflijk aardig en open. We lunchten samen, deelden veel verhalen en luisterden naar wat muziek. Ze namen zelfs aan het eind van de dag de tijd om plaatsen aan te bevelen om te bezoeken. Ik had een geweldige ervaring en ik raad deze plek aan aan iedereen die op zoek is naar een opfrissing van hun werkroutine.
Heerlijke co-working space in Anderlecht met goede koffie en aardige mensen. Pas op, het wordt heel snel je tweede thuis!
De verbouwing van werkplaats 15 is magnifiek! Ze hebben deze plek perfect gemaakt om te werken snel internet, comfortabele stoelen en bureaus, drankjes verkrijgbaar, telefooncel, vergaderruimtes, enz.. De keuken is ook zeer geschikt om te lunchen met het ter plaatse aanwezige geweldige team. Wat meer?
De coworking-ruimte is geweldig! Echt leuk en gezellig! Heeft een lekkere koffie en de mensen die daar werken hebben zo'n leuke sfeer! Ga zo door ! Helemaal aanbevolen voor de digitale nomaden!
Zeer modern en perfect uitgerust, deze thuiswerkruimte is de ideale plek als u op zoek bent naar een rustige en serieuze werkomgeving. Het ligt op 10 minuten lopen van het Gare du Midi, de teams ter plaatse zijn erg vriendelijk en gastvrij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid