facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tonton Garby

Tonton Garby
Adres: Rue Duquesnoy 6 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 0484 29 02 16
Stad: Brussel
Route: Rue Duquesnoy 6
Postcode: 1000



op zoek naar gerelateerd: Tonton Garby Oostende, Tonton garby menu, Best Brussels Restaurants, Cheap food Brussels, Veganwaf brussel, Schicke Restaurants Brüssel, Frühstück Brüssel europaviertel, Tripadvisor Brüssel
Recensies
Wat een geweldige ervaring! De twee mannen hielpen ons zeer goed en legden alles uit over hun verse kazen. Tijdens het wachten kregen wij een gratis linzensoepje aangeboden. Dit is niet zomaar een broodje afhalen, dit is een beleving an sich. Het duurt even voordat je aan de beurt bent, maar dat is het allemaal waard!
Deze twee Bourgondiërs zorgen voor een hele leuke ervaring! Ze zorgen dat je je direct thuis voelt en maken met hun topproduct één van de beste broodjes die je ooit gegeten hebt. Echt een aanrader!
Geweldige zaak, check de andere reviews. Ik ga m'n ouders overhalen om naar Brussel te gaan speciaal om hier een broodje te halen.
Oprecht de beste 'broodjeszaak' waar ik in mijn leven geweest ben. Toen we binnen kwamen werden we hartelijk begroet en werd ons uitgelegd hoe alles tewerk gaat. We kregen aan de hand van onze voorkeuren enkele broodjes aangeraden met combinaties die ons zeer vreemd leken, maar gezien de 'niet tevreden geld terug' garantie twijfelden we niet te lang. De broodjes die we kregen en deelden waren simpelweg hemels. Alle ingrediënten waren vers en we konden toekijken hoe een verse smoothie gemaakt werd. Ik ben oprecht gelukkig buitengewandeld en ik ben tot op vandaag zeer blij dat ik niet ergens anders ben gaan eten en gewoon ben binnengestapt. De volgende keer dat ik station Brussel-Centraal voorbij moet rijden stap ik zeker even af voor een broodje, een ontbijt, een smoothie, een kom soep of gewoon een heerlijk stukje kaas.
Geweldige service en heerlijke smakelijke kaas van hoge kwaliteit
Het beleg was heerlijk dankzij de speciale kazen, maar had iets meer verwacht van het brood zelf dat was ordinair stokbrood zoals die van de Panos. De eigenaar is dan een weer een zalige mens, super vriendelijk! Ik kwam op een rustig moment dus werd snel bediend, maar kan me voorstellen dat het lang kan duren als het druk is..
Nog nooit zo'n lekker broodje kaas gehad en wat een super kerel is Tonton Garby! Hij doet er alles aan om je welkom te heten en dat doet hij voor iedereen. Daarom zul je zekerweten een tijdje op je broodje moeten wachten minimaal 10 min per klant, maar het wachten is het zeker waard. Meneer Garby spreekt niet alleen Engels en Frans, maar ook Italiaanse en Vlaams. Hier komen we zeker weten terug!
Heerlijke broodjes met een zeer ruime keuze aan kazen. Met veel liefde klaargemaakt. Een heel warm ontvangst. Vaak lang wachten en niet verschieten als je voor de deur staat. Gewoon doen, echt de moeite waard.
Het broodje was de lekkerste creatie dat ik ooit heb gegeten ! En het personeel is zo vriendelijk en behulpzaam ! Het is niet zomaar een sandwich het is een kunstwerk!
Prachtig om te zien hoe hard Tonton Garby werkt om het lekkerste broodje van Brussel te maken. Heerlijke broodjes met echte kwaliteitskaas!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Tonton Garby.

Brussel fastfood

openingstijden, locatie, vervoer. Rue Duquesnoy 6 brussel belegde broodjes kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Tonton Garby adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Tonton Garby. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Tonton Garby delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Pistolei De Pistolei 103 meter Lekkere broodjes, snelle service, gelegen aan een gezellig pleintje.
Giant Bar Giant Bar 119 meter Trage service. De burger en frieten waren koud. Duur voor wat het is.
Aux Gaufres de Bruxelles Aux Gaufres de Bruxelles 128 meter Slechte service, ontzettend duur. We werden weggestuurd van het terras omdat we ‘take...
Gaufre de Bruxelles Gaufre de Bruxelles 130 meter Hier een lekkere Brusselse wafel gegeten.
BFC BFC 131 meter Simpelweg, een Heel Goeie Halal Kip. Voorbij de jaren blijft het een uitstekende zaak...
Quick Quick 153 meter
Mykonos Mykonos 155 meter pitta schotel mykonos zeer lekker een aanrader in brussel
Le Fonograf Le Fonograf 157 meter
L'Express L'Express 171 meter Lekker wel en vriendelijk maar heel en heel en heel lang moeten wachten zeker als je ...
O Périgourdise O Périgourdise 183 meter Eend eend gans!!!!
Panos Panos 185 meter
Quick Quick 200 meter
Tasty break Tasty break 225 meter Leuke behulpzame mensen, goed eten.Eten: 4/5
Guapa Guapa 238 meter
Natural Caffè Natural Caffè 250 meter Heerlijke koffie en vriendelijke bediening. Super!Eten: 5/5
Meeting Point Meeting Point 263 meter Leuk klein restaurant/café! Lekkere pizza's, leuke muziek en een heel lekkere moelleu...
Pistolet Pistolet 301 meter Een pistolet met ham, twee blaadjes sla en wat augurken voor de som van €5,60 ... Bo...
Le Pain De France Le Pain De France 311 meter Vertaald door Google Zeer goed brood Origineel Très bon pain
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid