facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tasty break

Tasty break
"Tasty break = Everything Tasty "
Adres: Rue de l'escalier 6 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 0485 91 47 55
Stad: Brussel
Route: Rue de l'escalier 6
Postcode: 1000


Recensies
Leuke behulpzame mensen, goed eten.Eten: 4/5
Verse croissants en chocoladebroodjes lekker verse sandwiches heerlijke koffie en zeer vriendelijke bediening. Een aanrader.
Super snelle service.Prijzen zijn markt conforme. Het broodje was kraakvers en het beleg volgens de omschrijving. Zeker een aanrader.
Lekkere sandwiches en vooral vriendelijke bediening. Lange wachtrijen tijdens de middag moet je er soms bij nemen.
Heerlijke broodjes/panini's/slaatjes, ruime keuze, probeer het broodje Oriental of ga voor een suggestie achter de bar.
Vriendelijke bediening en lekkere maaltijden
Machtige broodjeszaak
We kwamen hier terecht op zoek naar een gezellige plek om te ontbijten. Broodjes, croissants, gebak, koffie, sap en nog veel meer worden hier vers bereid aangeboden. Het personeel is erg vriendelijk en beleefd. De plek wordt voornamelijk gebruikt door de lokale bevolking om voor het werk een kopje koffie en een broodje te pakken. In het restaurant en voor het restaurant is voldoende zitgelegenheid om ter plaatse te ontbijten of lunchen. Een duidelijke aanrader.
Ik ga er af en toe lunchen en was altijd tevreden maar de laatste keer dat ik op een heel rustig moment een broodje panini bestelde, was een van de ingrediënten niet meer voorhanden maar moest ik toch de volle prijs betalen. Het zou niet lang duren om het klaar te maken "5 minuten" ... na 12 minuten was het nog steeds niet klaar, ook al was er geen enkele klant meer; ze waren mijn bestelling vergeten. Toen ik eindelijk de panini kreeg, was ik verrast hoe klein hij was en hij had echt geen smaak ik meen het, kwam het door het ontbrekende ingrediënt waarvoor ik moest betalen? Ik denk niet dat ik daar snel weer heen zal gaan.
Service en kwaliteit zijn de afgelopen maanden sterk gedaald, aangezien het merendeel van het personeel nu uit jonge mensen bestaat. Geen hete hamburgers, opgewarmde omelet op een bevuild bord. Je bent veel klanten kwijtgeraakt, en je hebt er nog een verloren.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Tasty break.

Brussel belegde broodjes

openingstijden, locatie, vervoer. Rue de l'escalier 6 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Tasty break adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Tasty break. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Tasty break delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
O Périgourdise O Périgourdise 60 meter
Foodmaker Foodmaker 131 meter
Le Fonograf Le Fonograf 151 meter
Tonton Garby Tonton Garby 225 meter
Snack Tonic Snack Tonic 239 meter
Signé Cricotte Signé Cricotte 286 meter
De Pistolei De Pistolei 292 meter
Picnic Picnic 322 meter
Panos Panos 340 meter
Natural Caffè Natural Caffè 394 meter
Eat Smart Eat Smart 405 meter
Love Ciabatta Love Ciabatta 436 meter
Guapa Guapa 440 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid