facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tiroir de Lou_nl

Tiroir de Lou_nl

Info

Lou maakt juwelen. Ze laat zich inspireren door de mooie dingen in het leven om fijne, vrouwelijke, poëtische juwelen te maken.

Adres: Joseph Wautersstraat 19, 1030 Schaarbeek
Telefoonnummer: 02/725.87.50
Stad: Schaerbeek
Route: Joseph Wautersstraat 19
Postcode: 1030



op zoek naar gerelateerd: Tiroir de lou bracelet
Recensies
Telkens mooie en kwaliteitsvolle juwelen. Klantenservice is uitstekend. Zeer snel reactie en er wordt samen naar een oplossing gezocht.
Een verborgen parel in hartje Brussel.
Ik ben fan, de sieraden zijn mooi en van hoge kwaliteit. Ik steun graag een Brusselse ontwerper. Bijna al mijn sieraden komen uit Tiroir de Lou, ook mijn verlovingsring en onze trouwringen. De service is top. Lang leve Lade van Lou!
Zoetheid, poëzie en gevoeligheid. Al 3 jaar mijn favoriete sieradenmerk Kan niet wachten om te kraken voor mijn volgende sieraden. Mijn Pacha Mama-ring verlaat me nooit! Bedankt Lou en al je goudklompjes uit je prachtige werkplaats. Camille Marmille
Ik ben heel blij met de sieraden die ik heb besteld. Juich! Er moet echter echt moeite worden gedaan op het gebied van klantenservice. Ik heb mijn pakket voor de kerstvakantie niet ontvangen door een fout aan jouw kant. Het gebeurt en ik begreep het. Ik heb het pakket echter pas 3 weken na bestelling ontvangen, nadat ik je verschillende e-mails en Insta-berichten had gestuurd. Ik vind het niet superprofessioneel. De klantervaring is dan ook niet erg positief. Het trainen van het team bij haperingen en problemen is essentieel! Ik zeg dit constructief voor de rest van je avonturen. Beste wensen!
Zeker mooie sieraden. Aan de andere kant, qua kwaliteit en klantenservice, ga je gang. Ongeveer 2 jaar geleden informeerde ik hen over de oxidatie van een hanger, ik kreeg te horen dat dit gezien de prijs te verwachten was. Vandaag realiseer ik me dat een ketting Romy die mij werd aangeboden ook is geoxideerd. Toch behoorde het deze keer niet tot dezelfde prijsklasse... Conclusie: als je op zoek bent naar vergulde sieraden, moet je natuurlijk ergens anders zoeken.
Prachtige sieraden workshop. Alles is gedaan met smaak en eenvoud. Het hele team is zeer professioneel en attent.
Ik raad Lou's la aan. Ik heb de winkel in Schaarbeek bezocht en de ontvangst was geweldig, je kunt alle modellen passen, het moeilijkste wordt kiezen!! Ik plaatste een bestelling en ontving mijn super goed verpakte pakket slechts twee dagen later. De kwaliteit is geweldig en ik vind het geweldig dat het lokaal is en gemaakt van gerecycled goud.
Ontwerpen ze de mooiste, danste sieraden? Ja. Zijn ze redelijk geprijsd? Ook ja. Is het een leuk, attent team? Absoluut. Zal ik terug blijven gaan totdat al mijn vrienden het beu zijn om begaafde sieraden te krijgen? Zeer zeker!
De enige fout van dit merk is om ons constant te laten toegeven aan de verleiding om opnieuw te bestellen, dus het aantal mooie dingen is oneindig! Ik ben zeker gewonnen! De kwaliteit is er altijd en de prijzen zijn redelijk als je het talent en de passie achter elke creatie kent.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid