facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Timeless

Adres: Louizalaan 142/A , Brussel 1050, BE
Telefoonnummer: 02 648 45 52
Stad: Brussel
Route: Louizalaan 142/A
Postcode: 1050



op zoek naar gerelateerd: Antique jewelry Brussels, Second hand shop online, Second hand store, Second hand shop Antwerpen, Vintage online, Vintage clothing Belgium, Second hand clothing, Think Twice
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lempertz Lempertz 1 km uitzonderlijk goede en professionele ondersteuning. Aanrader
Jacob Norden Jacob Norden 1 km Schitterend evenement op een prachtige plek. Dankjewel !
Captson Captson 1 km + het restaurant is heel gezellig en mooi versierd + je kreeg een grote hoeveelheid e...
Yesterday-Knuts Yesterday-Knuts 1 km Prachtige objecten en zeer vriendelijke verkopers.
Tollemans Tollemans 1 km "La Maison Tollemans, créée à la fin du XIXème siècle est spécialisée dans l'...
De De 1 km
De Breyne et De Breyne et 1 km Mooie tentoonstelling
Berbe/M. Berbe/M. 1 km
Matthys/Luc Matthys/Luc 1 km Zeer eclectische winkel met interessante prijzen, om te ontdekken
Recensies
Zeker de meest afschuwelijke winkelier van Brussel, onsympathiek, verbitterd en zeer onaangenaam. Bovendien steunt ze geen kinderen, een raad om te vluchten.
Super verbitterde, afschuwelijke, verfoeilijke vrouw, gelooft dat ze superieur is aan anderen omdat ze luxe verkoopt, terwijl haar winkel voortdurend leeg is... net als haar arme kleine hartje!
Omg, ik dacht dat mijn geval uitzonderlijk was, maar nee. Na vele winkels in deze straat gepasseerd te hebben, was iedereen heel vriendelijk en wenste iedereen een fijne dag. Maar hier ... ik was op zoek naar een riem en merkte dat ze zonder reden onvriendelijk was, ik dacht dat ik haar gedrag verkeerd begreep. Toen wilde ik naar de jas van schapenvacht kijken, ik pakte hem voorzichtig bij de hanger, maar ze onderbrak abrupt mijn beweging en liet me niet eens een beetje naar de jas kijken! wat drijft haar gedrag richting klanten?? Daarna realiseerde ik me zeker dat ze vreemd en grof was.
Hallo, ik begrijp al deze beoordelingen niet. Ik ben geen vaste klant, maar ik heb deze winkel vorige maand op afspraak bezocht. De kleding en accessoires zijn erg mooi en de winkelmanager was zeer aangenaam, gepassioneerd over haar werk en niet aan het pushen voor verkoop. Het is een adres waar ik met plezier zal terugkeren en dat ik aanbeveel.
Ik hield van de producten, de kwaliteit en de diversiteit. Ik heb geen bijzondere aandacht besteed aan de service, het leek me redelijk goed. Ik raad aan.
Ik ging naar binnen om te vragen naar de prijs van een aantal vintage items en ze hield ze bij me vandaan en vertelde me dat ik dit niet kan betalen. Geen respect of klantenservice, hoe verwacht je zo in het bedrijfsleven te blijven? Belachelijk, corrigeer uw houding mevrouw! Het is bijna 2020 en je moet respectvoller en toleranter zijn voor anderen!
Ik ben helemaal weg van deze winkel!!! De kwaliteit van de items is ongeëvenaard en ik kan altijd zeer zeldzame en unieke stukken vinden. Rita is GEWELDIG en ze kent mode! Sterk aanbevolen.
Ik hou van deze boetiek. De eigenaresse is supervriendelijk en heeft mij enorm geholpen met het vinden van mooie tassen en accessoires. Deze plek is magisch :! Ontzettend bedankt.
Ren weg!! De eigenaar is een echte heks. Alles is aanwezig: vrouw, verbitterd, gefrustreerd en verfoeilijk. Als ik kon, zou ik een 0 geven
De dame die in deze winkel werkt, is echt onbeleefd, totaal gebrek aan respect! Ik raad ten zeerste af om naar dit etablissement te gaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid