facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Breyne et

Adres: Rue Ernest Allard 32 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 502 12 05
Stad: Brussel
Route: Rue Ernest Allard 32
Postcode: 1000



op zoek naar gerelateerd: Planches originales BD, Galerie 9e art, 2DGalleries, Champaka, Galerie Glénat, Galerie Martel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
D'Alatri Paola D'Alatri Paola 9 meter
Berbe/M. Berbe/M. 28 meter
Yesterday-Knuts Yesterday-Knuts 28 meter Prachtige objecten en zeer vriendelijke verkopers.
Luc Vanden Bosch Luc Vanden Bosch 32 meter
Captson Captson 44 meter + het restaurant is heel gezellig en mooi versierd + je kreeg een grote hoeveelheid e...
Antheol Antheol 55 meter
Lambrecht/Michel Lambrecht/Michel 69 meter
Contardo/Alain Contardo/Alain 87 meter
Libermann/Antiek Libermann/Antiek 89 meter
Gallea Gallea 90 meter
Jacob Norden Jacob Norden 93 meter Schitterend evenement op een prachtige plek. Dankjewel !
De Buck Jo De Buck Jo 97 meter Vertaald door Google Een sympathieke dealer met passie voor zijn vak. Origineel A sy...
Pecci/Joaquin Pecci/Joaquin 100 meter
Recensies
Mooie tentoonstelling
Als fan van Philippe Gelucke kan ik alleen maar zeggen: het bezoek was het waard. En tant que fan de Philippe Gelucke, je hebt geen kans dat je bezoek een valait la peine is.
Zeer mooie galerij die momenteel een prachtige tentoonstelling biedt. Amore, David Wonder, Zidrou. Retro en heerlijk romantisch. Zeer mooie retrospectieve van Guillaume Sorel. Een aanrader
Mooie galerij gelegen op het Kasteleinsplein, dus vlakbij café en restaurant. Ze biedt tegelijkertijd meerdere tentoonstellingen aan en kunstenaarsboeken, biografieën, catalogi van werken. Biedt ook regelmatig tentoonstellingen rond strips aan. Dat is niet gebruikelijk.
Het is groot, misschien een beetje te veel. Ik weet dat wit overal bij past, maar dit grenst aan een ziekenhuissfeer, een beetje durf zou de plek nog subliemer kunnen maken. Misschien verklaart de locatie de prijzen, tenzij het een galerijketen is?
Geweldige selectie van stripgerelateerde kunstwerken, met veel originelen te zien! De plaats is ook erg licht en de kunst is goed gepresenteerd.
We gaan van tijd tot tijd naar deze hoekkasteel, voor de tentoonstellingen van twee galerijen. Het Kasteleinplein is erg gezellig, en een aantal leuke winkeltjes om te ontdekken nabij de Louizalaan.
Prachtige ontdekking. Grote posters van bekende mensen. Zeer aangenaam bezoek en toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit
Een mooie tentoonstelling, opnieuw bedorven door het gebruik van niet-reflecterend glas. Mooi Gelieve dit uit te zoeken voor toekomstige tentoonstellingen.
De mooiste, de grootste stripgalerij in Brussel, het kasteelplein, gemakkelijk parkeren, ruime keuze aan artiesten, het zijn geweldige gespecialiseerde en onmisbare professionals.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid