facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thunder Network Systems

Thunder Network Systems
"Services informatiques fournis aux PME et particuliers dans la région de Bruxelles et ses environs. Pour chaque problème informatique il y a une solution."Une intervention éclair pour un service du tonnere" ... telle est notre devise."
Adres: Avenue Rogier 162 Rogierlaan 162 , Brussel 1030, BE
Telefoonnummer: 02 888 69 02
Stad: Brussel
Route: Avenue Rogier 162
Huisnummer: Rogierlaan 162
Postcode: 1030


Openingstijden

Maandag: 09:00-20:00
Dinsdag: 09:00-20:00
Woensdag: 09:00-20:00
Donderdag: 09:00-20:00
Vrijdag: 09:00-20:00
Zaterdag: 09:00-14:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BuyImedia BuyImedia 2 km Vertaald door Google Service kwaliteit prijs altijd een oplossing voor elk probleem ...
Easy-m Easy-m 2 km
Media Markt Media Markt 2 km Daarnet iets gekocht en ook in deze winkel agressie ondergaan door iemand geen person...
Vanden Borre Vanden Borre 2 km Verkeerde informatie gekregen over een product en wanneer ik deze de dag zelf nog kwa...
Media Markt Media Markt 2 km Ruime keuze aan schappelijke prijzen. Helaas hebben ze veel last met nederlands en li...
doPi doPi 3 km
Inkcenter Inkcenter 3 km Pas op voor deze winkel. Anderen hebben prijzen op internet en toen ik naar de winke...
Apple Store Bruxelles Apple Store Bruxelles 3 km Echt super slechte support! Ben meerdere keren langs gegaan voor mijn Iphone 13, die ...
Elak Elak 3 km Vriendelijk, behulpzaam en correcte prijs.
Info-Occases Info-Occases 3 km Vrij vriendelijke service en een redelijk goede voorraad pc-onderdelen op elk moment ...
itdiscount.be itdiscount.be 3 km Als je de bekwame en behulpzame werker tegenkomt, is het veel geluk als hij daar is. ...
Ordimedia Ordimedia 3 km Schappelijke prijzen. Ideaal voor hardware reparaties. Software-matig zouden ze nog i...
ATT Asbl ATT Asbl 3 km Dromerige Ali Baba's grot tegen zeer fatsoenlijke prijzen - hield van de kwallen pres...
iClinique iClinique 3 km Een zeer goed adres ! De reparatie die uiteindelijk enkel een nazicht werd Mac in pri...
Switch Switch 3 km
L.F.T. L.F.T. 4 km Vertaald door Google Aangenaam, meegaand, snel, helemaal bovenaan. Origineel Agréabl...
Recensies
Ik beveel hun diensten ten zeerste aan. Ik had een oude laptop en kocht een nieuwe. Ik moest mijn gegevens en wachtwoorden herstellen, andere behoeften beoordelen... Mogelijkheid om op afstand verbinding te maken om het werk voort te zetten. Thuis reizen. Zoete prijs. Betrouwbaar persoon ... bedankt Marc
--- 23 juni 2015 -------------------------------------- Veilig! Ik heb Thunder Network Systems voor de tweede keer in drie jaar gebeld. En elke keer werd alles heel snel gerepareerd. Naast deze competentie zijn gebruiksvriendelijkheid en snelheid toegevoegd. Zonder hun hulp maakte ik een kleine ramp door. Ze beantwoordden mijn oproep heel snel en drie uur later was alles in orde, mijn computer begon een nieuw leven. --- 29 april 2016 -------------------------------------- Het voordeel van Thunder Network is dat we weten dat na hun passage alles weer op rolletjes loopt. Dus als er iets misgaat, is er geen reden tot stress. Ik belde ze voor de vierde keer in vier jaar en opnieuw haalden ze een grote angel uit me. Hoe doen ze het? Ik heb veel bewondering voor deze knowhow.
Al onze computers zijn geblokkeerd door een Algorithms RSA-2048 virus. We belden ''Thunder Network Systems'' en alles werd hersteld zoals voorheen, zelfs beter dan voorheen. Een zeer goed werk en computeronderhoud aan te bevelen! Heel erg bedankt !
Ik had een probleem met mijn Gmail-account. In feite was ik gehackt en had ik geen toegang meer tot mijn e-mailaccount. Ik was behoorlijk geschrokken moet ik zeggen. Ik vond dit computerbedrijf op internet. Ze konden mijn probleem vrij snel oplossen en ik kon mijn Gmail-account herstellen. Ze deden dit zelfs op afstand op mijn desktopcomputer thuis. Ze hebben mijn leven gered... pfff!
Ik ben accountant en gepensioneerd. Mijn computer was meer dan 10 jaar oud. Ik vroeg dit IT-bedrijf in Brussel om me een schatting te geven op basis van mijn behoeften. Ze bezorgden me een pc met de beste prijs-kwaliteitverhouding volgens mijn beperkte budget. Daarnaast heeft de computertechnicus mij geholpen met het opstarten en het overzetten van mijn gegevens.
Computeronderhoud aan te bevelen! Inloggen op mijn hotmail-account is geblokkeerd. Thunder Network Systems kon me heel snel helpen door me een link te sturen, wat een opluchting! Ik kan dit serieuze, competente, snelle en efficiënte bedrijf alleen maar aanbevelen.
Om de panne van de laptop van mijn dochter op te lossen, kwam de monteur hem bij ons thuis ophalen. Na reparatie werd de laptop weer bij ons teruggebracht. De technicus bleef zeker nog een uurtje om met een glimlach enkele "in situ" instellingen te finetunen, terwijl hij goed advies gaf om het maximale uit al onze IT-tools te halen. Ik kan Thunder Network Systems alleen maar aanbevelen voor al uw pc-problemen. Door contact met hen op te nemen, geeft u uw computer in handen van iemand die bekwaam en gepassioneerd is over zijn werk.
Na de vervanging van onze internetrouter door Belgacom hebben we een computerprobleem. Er kwam geen mail meer binnen op onze Microsoft Exchange-server. Een technicus van TNS kwam langs om onze computerproblemen op te lossen. Na het correct herprogrammeren van onze router was ons probleem opgelost en konden we weer e-mails ontvangen. Daarnaast heeft deze technieker van de gelegenheid gebruik gemaakt om voor ons een korte computeraudit uit te voeren en een aantal punten aangedragen die thuis verbeterd moesten worden. De computertechnici van dit bedrijf zijn zeer efficiënt. Ik raad dit computerbedrijf zonder aarzelen aan.
Ik ben zelfstandig accountant en werkte al enkele jaren zonder "computer back-up". Ik weet het... het is behoorlijk beschamend... Dus ik vroeg dit IT-servicebedrijf of we iets eenvoudigs konden opzetten om "back-ups" te hebben. Tegen geringe kosten installeerden ze een eenvoudig en efficiënt systeem dat draait op externe USB-harde schijven. Nu kan ik zeggen dat ik serieus en met "rust" werk.
Een snelle computerreparatie van Thunder Network Systems heeft mijn filosofie over computers volledig veranderd. Vanaf het eerste bezoek van de monteur is er voor deze Computer Troubleshooting een computer audit bij ons uitgevoerd. Vervolgens werden alle gebreken en tekortkomingen van onze IT uitgelicht. Op basis van deze nuttige informatie konden we onze computerapparatuur verbeteren op basis van wat we al aan computerapparatuur hadden. Het verschil dat Thunder Network Systems ons heeft gebracht, is dat vandaag al onze IT-infrastructuur nu op volle capaciteit wordt gebruikt. Thunder Network Systems is verder gegaan in zijn IT-afdeling dan andere IT-bedrijven die we eerder hebben gebruikt. Als Fiduciair kunnen we zeggen dat onze IT-tool nu volledig tot onze dienst staat. Met genoegen beveel ik Thunder Network Systems aan voor uw computergebruik.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid