facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apple Store Bruxelles

Apple Store Bruxelles
"Rendez-vous dans un Apple Store pour choisir un Mac, un iPhone, un iPad, une Apple Watch, etc. Inscrivez-vous à des séances Today at Apple. Ou obtenez de l’aide au Genius Bar."
Adres: Avenue de la Toison d'Or 26/28 Gulden-Vlieslaan 26/28 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 0800 81 685
Stad: Brussel
Route: Avenue de la Toison d'Or 26/28
Huisnummer: Gulden-Vlieslaan 26/28
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 10:00-19:00
Dinsdag: 10:00-19:00
Woensdag: 10:00-19:00
Donderdag: 10:00-19:00
Vrijdag: 10:00-19:00
Zaterdag: 10:00-19:00


op zoek naar gerelateerd: apple store brussel afspraak maken, apple store belgie, apple store brussel telefoonnummer, apple store brussel nieuwstraat, apple store antwerpen, apple store leuven, apple store brussel louizalaan, apple store gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Switch Switch 692 meter
Vanden Borre Vanden Borre 857 meter Verkeerde informatie gekregen over een product en wanneer ik deze de dag zelf nog kwa...
iClinique iClinique 886 meter Een zeer goed adres ! De reparatie die uiteindelijk enkel een nazicht werd Mac in pri...
ATT Asbl ATT Asbl 889 meter Dromerige Ali Baba's grot tegen zeer fatsoenlijke prijzen - hield van de kwallen pres...
Microcity Microcity 1 km Echte en eerlijke vakmensen
iSolus.Be iSolus.Be 1 km wat een geluk dat ik deze zaak gevonden heb! vriendelijk, snel, bekwaam en juiste pri...
itdiscount.be itdiscount.be 1 km Als je de bekwame en behulpzame werker tegenkomt, is het veel geluk als hij daar is. ...
Ordimedia Ordimedia 1 km Schappelijke prijzen. Ideaal voor hardware reparaties. Software-matig zouden ze nog i...
Info-Occases Info-Occases 1 km Vrij vriendelijke service en een redelijk goede voorraad pc-onderdelen op elk moment ...
L.F.T. L.F.T. 1 km Vertaald door Google Aangenaam, meegaand, snel, helemaal bovenaan. Origineel Agréabl...
Base Base 1 km
Elak Elak 2 km Vriendelijk, behulpzaam en correcte prijs.
Media Markt Media Markt 2 km Daarnet iets gekocht en ook in deze winkel agressie ondergaan door iemand geen person...
Mobistar Mobistar 2 km
Easy-m Easy-m 2 km
doPi doPi 2 km
Thunder Network Systems Thunder Network Systems 3 km Ik beveel hun diensten ten zeerste aan. Ik had een oude laptop en kocht een nieuwe. I...
Recensies
Echt super slechte support! Ben meerdere keren langs gegaan voor mijn Iphone 13, die nog geen jaar oud is, omdat die bugt en traag is. Mijn moederbord is al een keer vanzelf verbrand geweest en ze hebben hem dan gerepareerd, ik heb nog steeds dezelfde problemen maar ze willen niet helpen. Ze laten mij tot in de winkel komen om dan te zeggen dat ze niks kunnen doen, aan de lijn beloven ze mij een nieuwe Iphone maar later zeggen ze dan dat het niet mogelijk is terwijl het op document staat dat ze dat hebben gezegd.
Ongelofelijk het aanbod en wanneer je de juiste verkoop medewerker treft dan is het een absolute top. De stock aan producten is enorm en zo kon Camille, de absoluut beste verkoop medewerkster die ik ooit ontmoette, ons de juiste computer meegeven met de juiste informatie en dergelijke, het maakt de aankoop net dit tikkeltje fijner. Wannneer het er te druk is, mijd je beter deze plaats.
1 zin: Apple onwaardig! 1. Een afspraak maken en nog 45 minuten moeten wachten 2. Drie keer advies krijgen, drie keer verkeerd 3. Niet georganiseerd 4. Personeel staat gewoon en helpt klant niet Mij zien ze daar in ieder geval nooit meer.
Enorm druk, maar ze hebben wel een goed systeem om je te blijven helpen, in plaats van iedereen die in een rijtje staat. Ze doen dat enorm goed!!
Verschillende winkelbedienden gesproken, niemand kon mij in het Nederlands helpen. Men voegde er zelfs een arrogant lachje aan toe toen ik ernaar vroeg. Er is duidelijk geen beleid dat de tweetaligheid van de hoofdstad in acht neemt.
Slechtste service ooit, kunne u met niets helpen en sturen je van persoon naar persoon. Succes als je iets gedaan moet krijgen.
Telefonisch niet bereikbaar via opgegeven nummer. Indien je met veel omwegen via Apple support toch in telefonisch contact wordt gesteld, sta je zeer lang in wacht waardoor je opgeeft. Nochtans werken er zeer veel werknemers in de store zelf. Indien je afspraak hebt: zelf werknemers aanspreken die je ook van hot naar her sturen. Zeker als je in het Nederlands geholpen wilt worden, moet je via meerdere werknemers gaan om uiteindelijk alsnog in het Engels geholpen te worden. Horror service. Enige positieve: technieker die me uiteindelijk geholpen heeft was zeer vriendelijk.
het lijkt er altijd een drukte in de winkel maar je wordt er snel en correct geholpen. top
SUPER ervaring! Nederlandse medewerkers aanwezig, en zéér vriendelijk! Nog nooit zo goed geholpen geweest. Super tevreden!!!
Niemand van het personeel kent Nederlands; nogal raar voor een merk dat zogezegd veel belang hecht aan klantenbeleving.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Apple Store Bruxelles met het openbaar vervoer


Louise 190 meter
N06
N08
N09
N10
N11
Louise 220 meter
33
N06
N08
N09
N10
Louise 250 meter
8
92
93
97
Louise 250 meter
8
92
93
97
Louise 270 meter
N11

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid