facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor thomas home & garden inspiration

thomas home & garden inspiration

Info

Welkom bij Thomas Home & Garden inspiration! We hebben een ruim assortiment bloemen, planten en decoratie. Kom nu langs en ontdek het zelf!

Geschiedenis

Welkom! Thomas Home & Garden Inspiration wil je voluit inspireren om van je huis of appartement een echte thuis te maken. Met originele ideetjes voor binnen en buiten. Of je nu een tuin hebt of een piepklein balkon: we verrassen je telkens weer met de mooiste hebbedingen, de prachtigste kamer- en tuinplanten, kruiden en bloemen. Op deze pagina tonen we je week na week hoe je je thuis dat extraatje kunt geven.

Adres: Kuringersteenweg 394, 3511 Kuringen, Limburg, Belgium
Stad: Kuringen
Route: Kuringersteenweg 394
Postcode: 3511



op zoek naar gerelateerd: bloemen thomas openingstijden, cafe au lait thomas hasselt openingsuren, thomas hasselt cafetaria, bloemen hasselt, thomas interieur hasselt, thomas bloemen oud turnhout, ontbijten bij bloemen thomas, cafe au lait hasselt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Evolution Evolution 1 km Top ontwerpen top uitvoering.miljoen projecten aan een betaalbare prijs ! Zeker moeit...
Pagoda International Pagoda International 1 km De interieurzaak gespecialiseerd in meubilair met een Aziatische achtergrond. Unieke ...
Horta Martens Horta Martens 2 km Alles wat je nodig hebt voor huis, tuin en dier. Behulpvaardig personeel. Gewoon een ...
Recensies
Keuze te over. Winkel overzichtelijk ingedeeld, waar je zelfs gezellig een drankje kunt nuttige. Je wordt perfect geïnformeerd over de planten waar je ze voor nodig hebt. Prijzen zijn gemiddeld, maar zeker waard gezien de kwaliteit.
Ik had gehoopt dat ze mijn klacht zouden behandelen, maar helemaal geen reactie gehad dus hierbij 1 ster. We reden helemaal naar Hasselt om een egg chair te kopen en dan zegt meneer dat het te druk is en dat ze die niet kan halen van het magazijn. Tof hoor... Zowel tijd als benzine verspilt!
Callistemon boompje gekocht op stam voor moederdag, 2 dagen later helaas dood. Plant heeft voldoende water gekregen en is meteen verpot in een grotere pot dus aan zorg was geen gebrek. Kom ik zo vaak id winkel en krijg ik als antwoord: planten worden niet geruild… TRIEST ZO EEN SERVICE!
In deze winkel is er ongelofelijk véél deco aanwezig, elk hoekje is volzet. De winkel is opgedeeld in hokjes en hoogtes trappen. Het aanbod planten is voldoende, diverse soorten calathea's, caladium en zelfs een Variegata Syngonium. Langs de duurdere merken bloempotten heb je ook mooie goedkopere in alle soorten maten. En op de bovenste verdieping/laag heb je leuke hebbedingetjes voor in huis. Verder is er genoeg parkeerplaats en karretjes. Leuk om eens te bezoeken!
Leuk met heel wat parking. De prijzen zijn wel superhoog t.o.v vele andere grote concurrenten in Limburg. We wilden een fontein halen en passeerden langs bij andere zaken en bleek dat Thomas Tuinen wel te duur was voor wat ze aanbieden.
Mooie winkel met een ruim assortiment aan deco en planten. Ook leuke tuin- en meubelproducten.
Personeel daar. Amaai m'n botten. Niet iets om naar huis te schrijven.
Heel ruime keuze voor een eerlijke prijs.
Prachtige zaak, een bezoekje waard
Hasseltse prijzen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid