facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Evolution

Evolution

Info

Evolution: De hotspot voor design liefhebbers. Interieurwinkel | Designmeubels | Totaalprojecten.
Volg hier de nieuwste design trends!



"Evolution is interieurwinkel en totaalprojecten in één.Onze missie: Mooi en betaalbaar design toegankelijk maken voor iedereen.We zijn dé one-stop-shop voor alles van wonen: interieur-design meubelen-totaalinrichtingen-maatwerk-kasten op maat, ... alles omtrent wonen onder één dak.Evolution is meer dan een meubelzaak! Onze specialisatie: Totaalprojecten op maat! Verbouwingen van A tot Z: géén onnodige tussenpersonen maar eigen Interieur Architecten en eigen Techniekers die jouw woondromen realiteit maken.Bezoek onze vernieuwde showroom te Hasselt!Ons team staat u bij met deskundig advies."
Adres: Kuringersteenweg 504, 3511 Kuringen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011914342
Stad: Kuringen
Route: Kuringersteenweg 504
Postcode: 3511



op zoek naar gerelateerd: Meubelen kuringen, Design winkels Hasselt, Meubelzaak Hasselt, Meubelen a12, Grote meubelwinkel, Meubelwinkel Limburg, Belgische design stoelen, Meubelwinkel Aartselaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pagoda International Pagoda International 28 meter De interieurzaak gespecialiseerd in meubilair met een Aziatische achtergrond. Unieke ...
thomas home & garden inspiration thomas home & garden inspiration 1 km Keuze te over. Winkel overzichtelijk ingedeeld, waar je zelfs gezellig een drankje ku...
Horta Martens Horta Martens 1 km Alles wat je nodig hebt voor huis, tuin en dier. Behulpvaardig personeel. Gewoon een ...
Recensies
Top ontwerpen top uitvoering.miljoen projecten aan een betaalbare prijs ! Zeker moeite waard ! Cheyla doet haar werk met passie!!
Ik zocht enkele weken geleden een zetel en kwam bij jullie winkel terecht. Er was veel keuze. Gelukkig wist de persoon die mij hielp heel goed wat ze allemaal hadden en verstond deze perfect wat ik wilde. Door de corona moest ik langer wachten op mijn zetel, maar de winkel was hier heel eerlijk over. Intussen heb ik mijn zetel en deze is zoals ik in gedachten had. Ik ben super tevreden en raad deze winkel zeker aan!
Heb recent mijn woonkamer opnieuw laten inrichten. Ben zeer tevreden over de vriendelijke en professionele begeleiding en zeer blij met het eindresultaat. Een echte aanrader!
Leuke winkel en ze maken mooie plannen maar daar stopt het! Wij zijn er langs gegaan voor de verbouwing van onze keuken en woonkamer. Héél mooie plannetjes hadden ze gemaakt maar toen we over een prijsofferte begonnen liep het fout. Telkens was de offerte niet volledig of zaten er onduidelijkheden en fouten in en natuurlijk liep bij elke aanpassing de prijs flink op! Uiteindelijk hebben ze gewoon niks meer laten horen na de laatste bespreking. Dus hebben we mooie plannen van iets wat er nooit zal komen. Toch niet door hen! We wachten al 2 maanden op verdere communicatie. Natuurlijk zijn we ondertussen ergens anders gegaan met HUN plannen. Maar zo een telleurstelling en zoveel tijd verloren! Zo jammer!
Paar maanden gelden Stoelen besteld en 2 weken later al in huis! Hierna zijn we nog terugkomen voor keuken die korter moesten zijn dan de standaardhoogtes dit ging perfect een paar weken later ook in huis! TOP SERVICE!
Mooie winkel maar hier kom ik echter nooit meer. Een half jaar geleden bestelde we hier een lederen zetel, nog steeds niets gezien... We hebben al verschillende keren contact opgenomen, meestal zonder antwoord ofwel met een loze belofte van een levering die nog steeds niet heeft plaats gevonden. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er iets mis gelopen is met een bestelling, maar dan verwacht je op zen minst een verontschuldiging...
Ik heb in mei vorig jaar een tafel bij jullie besteld. Eind vorig jaar werd bij mij een tafel geleverd welke helemaal niet overeenstemde met het bestelde exemplaar. Er is haast geen communicatie. Ondermaats voor een zaak die jullie ambiëren te zijn. Uiteindelijk werd mijn tafel geleverd in maart. Het tafelblad is helaas niet centraal tov het frame gemonteerd. Zoals de foto's aangeven steekt het blad aan de ene zijde over de poot heen en aan de andere zijde reikt het blad niet tot aan de buitenkant van de poot. Jammer voor wat een topproduct had kunnen zijn.
Super bedrijf, ondanks wat langer te moeten wachten op de bank zijn we goed op de hoogte gehouden via de mail. Ze zijn zelfs tot in Nederland komen leveren!
Mooie winkel met de aller nieuwste trends in design! Hier kom je binnen en wandel je buiten met je volledige interieur. Gaande van een vaas tot zetel en lampen. Zeker een aanrader!!!
Een winkel waarin een mens op leeftijd zich terug jong en happy voelt. Een lichte overdrijving met het uitstallen van tafelservies. Een bezoek aan Hasselt is gegarandeerd gecombineerd met een rondwandeling in deze winkel en die inspireert voor de koop van een cadeautje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid