facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thermae Perfect Sense

Info

Perfect Sense...
prikkelen van al je zintuigen, het worden ondergedompeld in een heerlijk gevoel van welbehagen..hydromassages, stoombaden, sauna's,..



""Betreed een luxueuze, inspirerende wereld en voel de spanning van de dag wegglippen in een van de meest rustgevende spa’s. De rustige, meditatieve omgeving van onze spa stelt u in staat om een persoonlijke reis te maken naar welzijn en ontspanning. Traditionele en innovatieve behandelingen, perfect uitgebalanceerde massages en een grote verscheidenheid aan spa rituelen maakt de reis die je zintuigen prikkelt en je ziel revitaliseert compleet. Geniet van een hapje of drankje. Of reserveer aanvullend uit onze inspirerende ‘beauty & experiences’ pakketen, die zorgvuldig gericht zijn op het specifieke karakter van elke gast.""
Adres: Leuvensesteenweg 116-118, 1910 Kampenhout
Stad: Kampenhout
Route: Leuvensesteenweg 116-118
Postcode: 1910



op zoek naar gerelateerd: The White Oak korting, Sauna Kampenhout Thermae, Openingsuren The white oak, Perfect Sense Sauna, Leuvensesteenweg 116 Kampenhout, The White Oak cadeaubon, The White Oak restaurant, Hoogste temperatuur Sauna White Oak
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hof Ter Musschen Hof Ter Musschen 705 meter We hebben onze trouw hier gevierd. Een prachtige locatie , gebouwen met veel charme....
Parkfeesten Parkfeesten 1 km Leuk ingericht park voor kinderen, als het voor te wandelen is ben je op 2 min rond. ...
Peloton Bike Store Peloton Bike Store 2 km Even binnengewipt voor een advies en een nieuwe binnenband. Resultaat een fijne babbe...
Silsombos Silsombos 3 km Een klein, maar leuk natuurgebied met goede uitgezette wandelpaden. Daarnaast zijn er...
Recensies
Vorige week voor een tweede maal The White Oak bezocht en het was opnieuw een zeer aangename ervaring. De welness is sinds een klein jaar open en is dus volledig afgewerkt met de nieuwste materialen, dit geeft de spa een moderne en verzorgde look. Er is zowel een binnen- als buitengedeelte met verschillende faciliteiten, dit maakt dat je vrijwel nooit met anderen dezelfde ruimte moet delen en volledig op je gemak kan ontspannen. Op verschillende plaatsen zijn er waterfonteintjes al dan niet met smaakjes om gehydrateerd te blijven. We hebben tijdens ons bezoek ook deelgenomen aan een opgietsessie in de panoramische sauna. De opgietmeester geeft je op voorhand een uitgebreide uitleg en stelt je daardoor volledig op je gemak. Tijdens de sessie toetste hij ook verschillende keren af of iedereen nog oke was. Een aanrader! We hebben ook een bezoekje gebracht aan het restaurant. Een hele mooie en tijdloze inkleding van de ruimte en voor ieder wat wils op het menu vegetarisch of veganistisch. De bediening is oke en de keuken is simpel en lekker, meer kan je niet verwachten voor de lage prijzen vele hoofdgerechten waren onder de €20. Ons zien ze hier zeker nog terug!
We zijn ervaren sauna bezoekers en hebben op zondag 11/12 voor het eerst The White Oak bezocht voor een avondsessie. Positief : heel mooie, moderne sauna - goed restaurant - super opgiet sessie Te verbeteren : "Warme" douches waren nauwelijks lauw; zwembad en algemene ruimte waren onaangenaam fris voor een sauna. Zo ging het "wellness" gevoel verloren. Voor 31.5€ pp. voor een avondsessie mag je toch warm water verwachten, niet? Laatste opgietsessie al om 19u... En 6€ voor een glas huiswijn in het restaurant is behoorlijk duur. Een gemengde ervaring voor ons, dus...
Eerste kennismaking met deze spiksplinternieuwe sauna gebeurde tijdens het opgietweekend. Door dit evenement toch maar eens gaan piepen bij een ander saunacomplex dan we gewoon zijn en geen moment spijt van gehad... Onze ervaring was heel positief. Een zeer mooie, moderne sauna die uitermate verzorgd is. The White Oak onderscheid zich van andere sauna's door: - De zeer verfijnde keuken, zelden zo lekker in een sauna gegeten. - Het zeer vriendelijk personeel en de gemoedelijke sfeer. - Het grote aanbod aan rustplekjes - Fijn dat er ook op verschillende plekken "infused water" staat. Hier kunnen andere sauna's nog van leren... Het enige minpuntje dat we konden opmerken was dat de hamam waarin de scrubsessie doorgaan al vochtplekken had. Jammer voor een gebouw dat net volledig nieuw is. Het opgietweekend zelf was een heerlijke ervaring waar we nog steeds enthousiast naar terugblikken. We hopen in de toekomst nog gelijkaardige evenementen te kunnen meemaken en komen zeker ook op een gewone saunadag eens terug.
Grote verwachtingen die helaas niet geheel ingelost werden: de warme douches waren nauwelijks lauw en dus vaak gewoon koud. Er was zeer volk, wat op zich wel oké is maar het was echt zoeken naar een haakje om handdoek en badjas aan te hangen te weinig ophanghaakjes als er veel volk is. Het zwembad was oké van temperatuur zolang je in beweging bleef. Ook jammer dat de opgietsessies en scrubsessies pas in de namiddag starten terwijl ze wel al open zijn vanaf half 11, misschien mogelijk om al een sessie om 11u te plannen ? Het stoombad mag ook wel wat intenser zowel beneden als boven + gootje waar water in blijft staan als je gaat zitten is ook niet echt fijn ... .Verder wel heel vriendelijk personeel, heel goede jacuzzi's en fijn dat je doorheen de dag gewoon water kan nemen van een tap. Al bij al gemengde ervaring maar wij komen niet meteen terug wegens betere alternatieven in de buurt.
Zalig saunacomplex! Helemaal vernieuwd, een moderne huiselijke sfeer. Vrij groot complex verdeeld over twee verdiepingen en verschillende ruimtes, waardoor het toch gezellig aanvoelt. Je hebt ook nooit het gevoel dat er veel volk is. Mooie tuin met buitenzwembad, verbonden met binnenzwembad, een jacuzzi en twee buitensauna's. Heel gezellig restaurant met beperkte kaart, eerder brasserie, maar prijs kwaliteit naar mijn gevoel nog niet in orde. Hier is zeker nog ruimte voor verbetering. Wel vriendelijke bediening. Wij gaan zeker terug!
Nood aan wat rust en ontspanning en ben herboren buiten gewandeld. Beste complex in omstreken met vele verschillende faciliteiten sauna's/jacuzzi/douches. Een groot pluspunt vind ik het gratis water met fruit, aangezien je tijdens een wellness-dagje voldoende moet drinken. Voor iets anders kan je altijd terecht in het restaurant met zeer vriendelijke bediening en zeer mooie inrichting. Doordat het zo'n groot complex is, heb je niet het gevoel dat het druk is en kan je er steeds rustig vertoeven. De scrubsessies en opgietsessies zijn altijd goed begeleid en aangenaam. De gezichtsbehandeling die we er bij namen was zeer ontspannend. We waren met 2, maar werden maar door 1 persoon behandeld dus moesten we steeds even wachten wat vooral om te starten minder was, daarna konden de producten hun werk doen tijdens de 'pauzes'. Samengevat een deugddoende dag die zeker nog wordt herhaald.
Intens genoten! Wij kiezen meestal voor een privé wellness aangezien grote wellnesscomplexen met veel volk ons weinig zeggen, maar The White Oak heeft ons heel positief verrast. Het hypermoderne complex heeft enorm veel faciliteiten, maar voelt toch kleinschalig aan. Voor de buitensauna en opgietsessie waar je zeer vriendelijk en met professionele uitleg werd onthaald komen we zeker nog eens terug! Ook het restaurant heeft ons weten te verrassen - een culinair menu in badjas, het is eens iets anders
Een uitstap naar The White Oak is altijd een goed idee. De setting is precies hetgeen je in een wellness verwacht, alleen dat tikkeltje luxueuzer. Drie zaken springen er voor mij steeds opnieuw weer uit: spik en span hygiëne, super vriendelijk personeel en absolute rust. Dat laatste lijkt vanzelfsprekend in een wellness, maar niets is minder waar. The White Oak creëert een sfeer, setting en verwachting die maakt dat bezoekers zich steeds respectvol en gepast gedragen. Ideaal om je volledig ontspannen op je gemak te voelen en onmisbaar in een naaktsauna wat mij betreft. Hoewel er steeds wel behoorlijk wat bezoekers aanwezig zijn, heb je zelden het gevoel dat het er druk is. De keuken heb ik al verschillende keren geprobeerd en zou ik omschrijven als lekker, verfijnd en voor ieder wat wils. Zeker een aanrader om de verwennerij compleet te maken. Een bezoek aan The White Oak is niet goedkoop, maar zijn geld zeker en vast waard. En daarbij, verdienen we dat allemaal wel niet een keer? Mij zien ze zeker en vast terug .
Geweldige ervaring! Je komt meteen tot rust op deze fantastische plek. Het personeel is erg vriendelijk, ook de opgietsessie en scrubsessie werden goed begeleid. Het is hier heerlijk rustig vertoeven en zeker niet te druk we kwamen op een zaterdag. Verder is het een supermooi en modern complex met heel veel fijne hoekjes om te ontdekken. Het volk is daarom goed verspreid: ik was bijna overal alleen met mijn vriendinnen. Ik kijk al uit naar een volgende keer!
Heel fijne ervaring gehad in The White Oak. Prachtige wellness met modern interieur om in alle rust van te genieten. Er zijn veel verschillende sauna's, baden, jacuzzi's ... Ook de rustruimtes zijn heel fijn. De tuin is mooi aangelegd en voorzien van voldoende ligstoelen. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Op verschillende plekken is er gratis drinkwater voorzien, wat zeker een pluspunt is. Ook het eten was lekker en de bediening wederom zeer vriendelijk. Hier kom je na een avondje helemaal ontspannen buiten. Zeker een aanrader! Wij komen in ieder geval terug.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Thermae Perfect Sense met het openbaar vervoer


Kampenhout Vierstraten 80 meter
285
Kampenhout Vierstraten 110 meter
285
Kampenhout Vierstraten 140 meter
Kampenhout Vierstraten 150 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid