facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hof Ter Musschen

Info

Fokkerij & pensionstal
Opfok
Dressuurtraining
Welsh Cob
Belgisch Trekpaard
BWP

Adres:
Telefoonnummer: +32496032376
Stad: Kampenhout



op zoek naar gerelateerd: Hof ter Musschen parking, av. emmanuel mounierlaan 21200 brussel, Salons de Romree
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Thermae Perfect Sense Thermae Perfect Sense 705 meter Vorige week voor een tweede maal The White Oak bezocht en het was opnieuw een zeer aa...
Parkfeesten Parkfeesten 1 km Leuk ingericht park voor kinderen, als het voor te wandelen is ben je op 2 min rond. ...
Emma Temmerman - Grondwerk en Bitloos Paardrijden Emma Temmerman - Grondwerk en Bitloos Paardr... 2 km De instructrice is super goed met kindjes en kent haar vak duidelijk zeer goed.
Peloton Bike Store Peloton Bike Store 2 km Even binnengewipt voor een advies en een nieuwe binnenband. Resultaat een fijne babbe...
Silsombos Silsombos 3 km Een klein, maar leuk natuurgebied met goede uitgezette wandelpaden. Daarnaast zijn er...
Recensies
We hebben onze trouw hier gevierd. Een prachtige locatie , gebouwen met veel charme. De service / bediening / organisatie was perfect. Het eten was super goed . De presentatie en sfeer was dik in orde. Bij goed weer kan je buiten een receptie doen, veel groen : Hoe wel het in brussel ligt, is het is een zeer rustige locatie. Een dromerige locatie ! Aanrader voor eender welk feest of event! Dank je wel aan hel het Team van Hof Ter Musschen :
Degustatieavond 16 februari 2019 een heerlijke en onvergetelijke gebeurtenis. Heerlijk genieten van gewaagde smaakcombinaties en onvoorstelbaar verzorgde en attent volle bediening en individuele zorg. Een echte aanrader.
Hof ter Musschen is een mooi gerenoveerde hoeve die uitstekend geschikt is voor feesten. Er is een prachtige grote zaal waar bv. kan gedineerd worden en heel wat kleine zaaltjes waar vergaderingen of workshops kunnen doorgaan. Dit alles in een groene omgeving.
Uitstekende locatie voor feesten en vergaderingen. Centraal gelegen, mooi kader en verzorgde catering. We waren zeer tevreden.
Heerlijke ontmoeting plek om het GO! Schooljaar te starten! Lekker en gezellig
Lekker eten en goede service. Jammer dat de meeste mensen die aan bediening staan enkel frans praten. Mooie locatie.
mooie eventlocatie voor zakelijke meetings en evenementen
Fantastische locatie voor bedrijfsevenementen en feesten.
Nogal prijzig en de hygiëne is ondermaats
Vriendelijke bediening, verzorgd eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid