facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Missing Link

The Missing Link

Info

Bij een escape game word je samen met je team (2-6 personen) opgesloten in de escape room waaruit je moet zien te ontsnappen binnen de 60 minuten.

Geschiedenis

Bij een escape game wordt je samen met je team (2-6 personen) opgesloten in de escape room waaruit je moet zien te ontsnappen.
Iedere escape room biedt een eigen thema en verhaal waarnaar de room ook is ingericht.
Gedurende het spel zal je creativiteit, je teamspirit en je vermogen om out of the box te denken sterk op de proef worden gesteld.
Om dit alles nog wat spannender te maken krijg je hiervoor maar 60 minuten de tijd.

Heb jij het in je om te ontsnappen?



"Escape games: "Jumanji" en "Till Death Do Us Part" !Bordspellenspeciaalzaak met drankgelegenheid."
Adres: Antwerpseweg 79a, 2440 Geel
Telefoonnummer: +32​14 58 50 18
Stad: Geel
Route: Antwerpseweg 79a
Postcode: 2440



op zoek naar gerelateerd: Escape room Turnhout, Missing Link Malle, Escape Room olen, Missing Link CLB, Escape Room Mol, Escape room Houthalen, Escape Hotel Geel, Escape room Westerlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KIDOE KIDOE 3 km Vandaag met ons dochtertje geweest van 2.5 jaar. Was vrij rustig maar ideaal voor de ...
Lissenvijver Sport- & Recreatiecentrum Lissenvijver Sport- & Recreatiecentrum 6 km Wij hebben hier wat gedronken als afsluiting van onze wandeling. Nette zaak snelle en...
Circus Bruul Circus Bruul 6 km Redelijk duur, de grootste wilde de grote glijbaan en de kleinste wilde in de baby ba...
Recensies
Was een zeer leuke EscapeRoom! Heb hier deelgenomen met 6 personen en de puzzels waren met maten moeilijk genoeg. Ze geven niet te snel tips waarbij je genoeg de kans krijgt om te zoeken. Enige opmerking die ik zou kunnen geven is dat de prologue voorverhaal door de speakers luider mag en het mechanisme van EEN onderdeel een betere manier zou moete krijgen, aangezien blijkbaar vele schrik hebben dat ze het stuk zoude maken op de manier dat het gebruikt moet worden.
Een fantastische escaperoom. Beide kamers gespeeld. Beide keer zijn we zeer vriendelijk ontvangen. Beide kamers zijn zeer anders, geen vergelijkbare puzzels, zeer veel variatie. Jumanji hebben we gespeeld met 3 volwassenen en een kind van 11 jaar en we vonden het alle vier geweldig. Dankzij de tips net op tijd ontsnapt. Het decor was prachtig! Till death do us part was ook fantastisch. Eng maar zeker niet te. Gezonde spanning! Alles zit heel goed in mekaar. Kortom, beide kamers zijn zeer de moeite waard om te spelen en het personeel is echt zeer vriendelijk en proffesioneel.
Enorm inventieve escape rooms, wij hebben Till death do us part gespeeld en ons geen seconde verveeld. Het verhaal is vrij spannend en er zijn wel wat schrikmomentjes. Een van de betere escape rooms die wij al gespeeld hebben.
Wat een leuke escape room die goed in elkaar zit. Heel leuk om meerdere ruimtes te moeten doorzoeken die allen ook goed zijn ingericht. Het geeft je echt het gevoel dat je ergens bent en niet zomaar in een 'kale' ruimte voor enkel een spel.
Jumanji- escape room. We hebben deze escape room met ons gezin gedaan Jongste speler was 11 en iedereen heeft zich goed geamuseerd. Alles was heel sfeervol, echt een aanrader. Ook de ontvangst was heel aangenaam.
"Till death do us part" was de 2de kamer van de dag, we waren op dezelfde locatie met Jumanji begonnen review daar te lezen natuurlijk en als TDDUP even goed zou zijn als Jumanji, dan was het prima. MAAR...dit was niet het geval...neen, TDDUP was mijns inziens en dat van de groep nog beter! De start was zeer origineel en wat volgde zeker ook. Leuk dat je "gescheiden" werd in de beginfase en zo wel goed moest samenwerken. Het decor was echt af, net zoals bij Jumanji, en de sfeer die werd gecreëerd was er "boenk op". De filmpjes die we op "kantelmomenten" te zien kregen waren ook van goede kwaliteit oh ja...indien je geen Engels verstaat zal je wat van het verhaal missen misschien, maar niet veel. De puzzels...perfect...niet TE moeilijk, niet TE makkelijk, op eentje na durf te trekken en hard los te laten...maar daar kwam de tip prima op tijd. Leuke babbel gehad met de 2 bedenksters/uitbaatsters die ons lieten weten dat Didier van Al Capone/Alcatraz Best Escape diezelfde avond ook langs kwam om TDDUP te spelen...en waar gingen wij hierna naartoe? Inderdaad...naar Al Capone! Coincidence? TDDUP was voor ons de beste kamer van de dag...benieuwd naar wat de dames ons in de toekomst nog gaan voorschotelen...wij komen dan zeker weer langs!
Beide rooms gedaan. Prachtig ingericht en super leuke puzzels. Ik kom zeker terug als er ooit nieuwe rooms komen!
Top kamer!! Leuke sfeer , puzzels zijn top! Zeker een echte aanrader! Game host ook zeer vriendelijk
Met een groep van 4 deden we de kamer "till death do us part". Zeker een aanrader. Leuke raadsels die je doet uitdagen in het nadenken afgewisseld met angstige momenten dat het thema helemaal naar de voorgrond brengen.
Till death do us part gespeeld. Toffe kamer. Voor herhaling vatbaar zou ik zeggen maar dat is nogal stom bij een escaperoom. Aanrader is het zeker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid