facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KIDOE

KIDOE

Info

Binnenspeeltuin met buitenfaciliteiten en gezellig terras waar je als (groot)ouder(s) kan genieten van een lekker hapje en een drankje.

Adres: Grote steenweg 2c, 2440 Geel
Telefoonnummer: 0494713017
Stad: Geel
Route: Grote steenweg 2c
Postcode: 2440



op zoek naar gerelateerd: Speeltuin regio Aarschot, Binnenspeeltuin Putte
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Missing Link The Missing Link 3 km Was een zeer leuke EscapeRoom! Heb hier deelgenomen met 6 personen en de puzzels ware...
Paschka Paschka 3 km Het frisse broodbeleg voor elke dag. Met zijn héérlijke frisse smaak van verse kaas, ...
Lissenvijver Sport- & Recreatiecentrum Lissenvijver Sport- & Recreatiecentrum 7 km Wij hebben hier wat gedronken als afsluiting van onze wandeling. Nette zaak snelle en...
Circus Bruul Circus Bruul 8 km Redelijk duur, de grootste wilde de grote glijbaan en de kleinste wilde in de baby ba...
Recensies
Vandaag met ons dochtertje geweest van 2.5 jaar. Was vrij rustig maar ideaal voor de klein. Inkom was 4 euro wat zeker goedkoop is. Drinken en eten is er zeker niet te duur. Enige probleem was een vliegenplaag. Zeker tijdens het eten dat zeer lekker was kwamen ze als een zwerm af. De toogbediende zag dit en kwam spontaan met een mooie oplossing, goed gezien. Mooie speeltuin en herinneringen voor ons beide ouders die terug kwamen. Kleine tip nog voor de 5 sterren verdient zijn, een bancontact is tegenwoordig zeer interessant qua prijs zijn zelf ondernemer maar maakt het voor de klant veel gemakkelijker. Een bankautomaat is niet meteen in de buurt wat volgens mij toch veel gezinnen nog afschrikt. En niet iedereen is in het bezit van mobiel betalen . Mooie zaak.
Heel leuk familie feest gehad met lekker eten en vriendelijke bediening en de kinderen konden leuk spelen
Topper van een binnenspeeltuin, vriendelijke bediening, leuk voor de kleine kindjes tot 8 jaar
Klein maar fijn. Bediening en eten is heel goed.
Vandaag hier geweest als tussenstop van onze vakantie richting huis. Heel erg leuk voor de kleinere kindjes, waar de binnenspeeltuin ook precies voor is ingericht. Heel overzichtelijk zodat je kindje niet kwijt loopt. Onze dochter van 22 maanden kon haar pret niet op, kon haar weg hier prima vinden in tegenstelling tot grotere speeltuinen. Heerlijk gegeten voor de lunch. Betaalbare prijzen en vriendelijke mensen. Komen hier zeker nog eens terug.
Leuke binnenspeeltuin voor kleutertjes, ons zoontje heeft zich erg geamuseerd. Eten en drinken voor democratische prijzen. Vriendelijke bediening Een minpuntje vonden wij wel de vliegen die er zaten,zeer vervelend tijdens het eten.
Supervriendelijke uitbaters. Democratische inkomprijs en menukaart. Lekker, vers eten met zorg klaargemaakt. Het interieur is verouderd maar netjes. Voelde me erg veilig in tijden van corona. De kindjes 2 en 4 hebben heel leuk gespeeld en gedanst! Aanrader!!
Super tof hier! Voor gewoon wat te komen spelen terwijl je zelf geniet van een drankje en afsluiten met lekker eten. Ook hele leuke kinderfeestjes, afgewerkt van a tot z !
Leuke speeltuin, niet te groot. Hierdoor wel veel lawaai op drukke momenten. Het kan er wel erg warm worden. Lekkere pannenkoeken, en niet duur.
een verjaardagsfeestje gehad ... een echte aanrader je krijgt veel meer voor de prijs dan in andere speeltuinen .. voor onze 6jarige en haar vriendjes waren het top uurtjes .. zeer vriendelijke bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid