facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Mart

Adres: Gentsestr. 2 , Harelbeke 8530, BE
Telefoonnummer: 056 72 36 18
Stad: Harelbeke
Route: Gentsestr. 2
Postcode: 8530



op zoek naar gerelateerd: Nieuw Restaurant Harelbeke, Visrestaurant Harelbeke, De Living Harelbeke, Track 75 Harelbeke menu, Brasserie Harelbeke met terras, Amadeus Harelbeke, De Mart Merksplas menu, Valentijnsmenu Harelbeke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coucke/Frank Coucke/Frank 165 meter Heb een ooglaseroperatie gedaan bij Dr. Frank Kesteloot en heb zeker geen spijt van m...
Panda Garden Panda Garden 312 meter Heel vriendelijke en snelle bediening! Lekker eten, ideale porties Vlees was mals!
zheng Tai zheng Tai 706 meter
Anker, 't Anker, 't 709 meter Gezellig om te vertoeven,lekker eten,en vriendelijke,snelle bediening,ook heel toegan...
Recensies
Aangenaam vertoeven, kindvriendelijk en heel lekker gegeten geen super uitgebreide kindermenu, maar wat erop staat is heel goed Vlotte bediening en geen probleem om nog wat extra te krijgen. Noteren om in de toekomst nog terug te keren!
Ik ga eerlijk zijn... Een ribeye van 34 €, die niet groter is dan het vlees tussen een Vicky Royal uit de frituur vind ik duur betaald. Een normale ribeye is een stukje vlees van ongeveer 300 a 350 gram. Niet voor herhaling vatbaar.
Erg vriendelijke bediening, lekker eten en rustige en aangename sfeer....Eten: 5/5
Lekker eten, mooi kader, vlotte bediening - kwalitatief hoogstaande seizoensgerechten..
Strak decor, leuke buiten terras, heerlijke wijnen, lekkere maaltijden en ze hebben er een super lekker gin zonder alcohol.
Klassieke bistro met vlotte bediening en een leuk aanbod aan suggesties. We kozen voor het menu. Keuze uit twee voor-en hoofdgerechten en dat voor €50. Alles correct en royaal! Ook de wijnkaart mag er zijn. Perfecte plek om te lunchen om het terras.
Dagschotel en menukaart altijd in orde. Professionele en vriendelijke bediening. Met goed gevoel binnen en met goed gevoel buiten.
Altijd lekker eten in een gezellig kader
Heel mooie zaak op de markt, interieur is mooi ingericht en er is een ruim terras bij waar het aangenaam zitten is. Bediening is heel vlot en vriendelijk en het eten was lekker. Het enige puntje van kritiek daaromtrent is dat de slaatjes een beetje eentonig zijn. Als je een slaatje met scampi vraagt krijg je letterlijk een halve krop sla, drie kerstomaatjes en 7 scampi's met basilicumboter. Dit was zeker lekker, maar toch miste ik wat variatie in groenten. Wat komkommer, worteltjes of paprika's of rauwe bloemkool zou niet misstaan om het wat minder saai te maken. Bijgevolg vond ik de gerechten dus ook wat aan de dure kant voor hetgeen je voorgeschoteld krijgt.
Zeer vriendelijke bediening, hapjes waren lekker. Hoofdgerecht daarentegen heel wat minder. Wij hadden met twee personen de pasta met kip en chili besteld. De pasta was zodanig lang gekookt dat het bijna puree was. Bij het 2e gerecht was er zelfs geen chilisaus toegevoegd...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid