facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coucke/Frank

Adres: Stationsplein 1 , Harelbeke 8530, BE
Telefoonnummer: 056 20 20 58
Stad: Harelbeke
Route: Stationsplein 1
Postcode: 8530


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Mart The Mart 165 meter Aangenaam vertoeven, kindvriendelijk en heel lekker gegeten geen super uitgebreide ki...
Panda Garden Panda Garden 334 meter Heel vriendelijke en snelle bediening! Lekker eten, ideale porties Vlees was mals!
zheng Tai zheng Tai 684 meter
Anker, 't Anker, 't 751 meter Gezellig om te vertoeven,lekker eten,en vriendelijke,snelle bediening,ook heel toegan...
Recensies
Heb een ooglaseroperatie gedaan bij Dr. Frank Kesteloot en heb zeker geen spijt van mijn keuze. Ik droeg nooit lenzen en wou altijd al verlost zijn van mijn bril en dankzij hem en zijn team is dit mogelijk gemaakt. Alles is goed verlopen en georganiseerd, zowel het vooronderzoek als de operatie zelf als de nacontroles. Ik ben er dan ook enorm dankbaar voor dat ik nu perfect kan zien zonder bril!
Professionele aanpak, heldere uitleg in mensentaal ook tijdens de behandeling. Ik had 10 jaar eerder de Lasik behandeling moeten laten uitvoeren, geen bril meer, vrij zwemmen, sporten, helm aan en af zonder problemen, zonnebril naar keuze… teveel om op te noemen. Bedankt aan het ganse team!
Hartelijke dank aan Dr. Kesteloot en zijn team voor hun expertise in ICL. Ik geniet van mijn ongelooflijk fantastisch functionele ogen, nog nooit zo gezien ! De operatie viel heel goed mee, het herstel nadien is snel en het resultaat is tot in de details. Ik had een grote sterkte van bril en heb met bril nooit zo een gedetailleerd zicht ervaren. Het is een beetje aanpassen aan de fijne lichtcirkels die zich rond lichtbronnen vertonen, maar het went snel. Deze ICL stap is een enorme meerwaarde en zorgt voor heel wat levenskwaliteit ! Topteam !
Heel tevreden over de ooglasering. Vlot volledig intake-onderzoek, bespreking van de ingreep. De ingreep zelf, elke stap wordt goed toegelicht en begeleid. Correcte nazorg en opvolging. Had ik het geweten, had ik het veel eerder laten doen! Een leven zonder bril geeft letterlijk veel vrijheid! En ik zie nog beter dan met bril, gewoon top!
Bij dr Kesteloot lensimplantaten laten plaatsen en heel tevreden van het resultaat en de service. Zeker aan te raden!
Ogen laten laseren door Dr. Kesteloot. Zeer tevreden over het resultaat.
Vorige maand ogen laten laseren. Zeer tevreden over het resultaat.
Ik liet mijn ogen laseren via femto lasik bij dr Kesteloot. Prima verlopen. Tevreden van het resultaat.
Ik ben zeer tevreden over de behandeling. Je komt terecht in een zeer professioneel team waardoor de stress onmiddellijk wegvalt!
mooi beeld van de te volgen stappen na een eerste bezoek. Daarna wordt een afspraak gemaakt om je ogen te laseren in LRC te Sint-Maartens-Latem. Daags erna op controle in Harelbeke en een maand na de ingreep nog een finale checkup in Harelbeke. Duidelijke prijs, altijd op tijd! Ik ben zeer tevreden van het resultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid