facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Lake Keerbergen

The Lake Keerbergen

Info

Restaurant - Brasserie

BE0445.222.377

Adres: Mereldreef 1, 3140 Keerbergen
Telefoonnummer: 015235069
Stad: Keerbergen
Route: Mereldreef 1
Postcode: 3140


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Brasserie Keerbergen, Restaurant Keerbergen, The Lake Keerbergen Openingsuren, Nieuw restaurant Keerbergen, De Brasserie Keerbergen menukaart, Brasserie Keerbergen telefoon, Lunch Keerbergen, Restaurant Haacht Keerbergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huiskamerrestaurant Postelein Huiskamerrestaurant Postelein 1 km Ter gelegenheid van 80 jarige verjaardag op 30 juli Zeer verzorgd. Lekker eten. Vrie...
Hof van Craynbergh Hof van Craynbergh 4 km We zijn vandaag bij het ‘Hof van Craynbergh’ gaan eten. Onze grote complimenten! Het ...
Recensies
2022-03 Super mooi, verzorgd terras met zicht op het meer. Vriendelijke en alerte bediening. We namen de huisgerookte zalm @16€ en de kaaskroketjes @12€ als voorgerechten. Het slaatje paste niet echt bij de kaaskroketten, een blad krokante kropsla met een vleugje klassieke vinaigrette was m.i. voldoende geweest. De kroket mocht iets sterker smaken. De zalm was prima met zijn verschillende versnijdingen en zijn garnituur ook. Beide voorgerechten zeker ook OK qua prijs/kwaliteit. Hoofdgerechten: asperges op zijn Vlaams @24€ en Ayershire agnus entrecote dry aged @36€. De saus bij de asperges was eerder een beurre blanc dan gesmolten boter en de 7 asperges mochten wat meer kruiding hebben. Het vlees was lekker en juist gebakken bleu chaud maar ik had het malser verwacht door de "aging". Ik heb voor die prijs al veel betere tussenrib gegeten. Het groene pepersausje smaakte goed naar "rund", super geslaagd! **** wegens locatie ook binnen mooi en verzorgd en bediening. We komen terug.
Altijd een leuke ervaring en vooral lekker eten aan een corrected prijs. Parkeren: Er is een ruime parking maar helaas dikwijls erg vol. Een bewijs van hoe lekker het er wel is.
Het mooiste terras in de wijde omgeving. Interieur in New England Stijl. Bistronomy.Eten: 4/5
Één van de betere restaurants van Keerbergen. Met supermooi terras . Vlotte bediening.
Op deze geweldige locatie vooral zomers naast het openluchtzwembad én met zicht op het meer eet je terug? heerlijk. Zowel het sla-tje als de vis als de perfect bereide moelleux waren overheerlijk. Reken daarbovenop vrij correcte prijzen en vriendelijke bediening: reden om met plezier terug te gaan. Hopelijk kan dit culinaire niveau gehandhaafd blijven, immers de achillespees in het verleden !
Mooi uitzicht en zeer lekker eten. Correcte bediening. Super is de openhaard met chesterfield sofa's.
Geweldige ervaring. Top maitre die alles zeer goed kan uitleggen en je helpt in de juiste keuze! Met een humoristische twist en op maat van de bezoeker. Fantastische bordjes met smaakbommetjes aan een zeer correcte prijs!
Keuken staat op punt, leuk gebrachte lekkere gerechtjes die ook nog eens voldoende zijn. Enige minpuntjes tegenover vroeger zijn de niet opgeblonken bestekken vol met wasstrepen, oogt niet hygiënisch , en de goedkoop uitziende papieren menu kaartjes. Verder, vriendelijk personeel zoals steeds en een terras die zijn meerdere niet kent. Wij blijven terugkomen !
Je kan genieten van mooie en gezellige restaurant. Super lekkere en heel mooi gepresenteerde eten. Hoofdgerecht, dessert en de wijn waren lekker. Gezellige restaurant met heel aangename sfeer, met een mooie uitzicht naar de meer. De personeel was heel vriendelijk. Wat is niet minder belangrijk dat wc ook heel proper zijn. Ik zou graag terug komen.
Ik had er net toch iets meer van verwacht. Vlotte kelner. Wel mooi uitzicht op het terras.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar The Lake Keerbergen met het openbaar vervoer


Keerbergen Atheneum 320 meter
270
500
501
503
530
533
534
Keerbergen Atheneum 320 meter
931

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid