facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huiskamerrestaurant Postelein

Huiskamerrestaurant Postelein
"Huiskamerrestaurant Postelein is een droom, waarin chef-eigenaar Yoeri Jansen sinds december 2000 leeft en waarin hij samen met zijn team zijn gasten zoveel mogelijk het gevoel wil geven dat ze bij vrienden zijn uitgenodigd. De intentie is dus: gasten ontvangen in een ontspannen en huiselijke sfeer en hen bovendien voldoende aandacht geven. Het knusse salon is dan ook de ideale plaats om U te mogen ontvangen.De keuken is eigentijds Frans, waarbij seizoensproducten en streekgroenten een belangrijke rol spelen. Alle gerechten zijn dan ook huisgemaakt of aangevuld met ambachtelijke producten."
Adres: Tremelobaan 136a, 3140 Keerbergen
Telefoonnummer: 016/53.86.89
Stad: Keerbergen
Route: Tremelobaan 136a
Postcode: 3140


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 22:00
Zaterdag: 19:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant tremelobaan Keerbergen, Huiskamerrestaurant Aarschot, Valentijnsmenu Keerbergen, Huiskamerrestaurant Mortsel, Brasserie Keerbergen, Kerstmenu Keerbergen, Tremelobaan 136 Keerbergen, Take Away Keerbergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Lake Keerbergen The Lake Keerbergen 1 km 2022-03 Super mooi, verzorgd terras met zicht op het meer. Vriendelijke en alerte bed...
Hof van Craynbergh Hof van Craynbergh 5 km We zijn vandaag bij het ‘Hof van Craynbergh’ gaan eten. Onze grote complimenten! Het ...
Recensies
Ter gelegenheid van 80 jarige verjaardag op 30 juli Zeer verzorgd. Lekker eten. Vriendelijke bedieningEten: 5/5
Fijne avond gehad in de Postelein. Supervriendelijke, huiselijke bediening. Lekker gegeten, het mocht alleen wat hoger op smaak zij .
Geweldige ambiance, heerlijke gerechten en super vriendelijk personeel. Helemaal top!!
Goede keuken en gezellig, maar het aangepaste wijnen arrangement is zeer duur. 12€ voor ongeveer een zesde van een fles komt neer op 70+ € per fles voor goede, maar geen grote wijn. Lekkere hapjes vooraf. Parkeren: Kleinschalig, en voldoende parkeerplaats.
Het kader en de kleinschaligheid van het restaurant maken de beleving helemaal anders.
Vriendelijke , warme bediening. Gerechtjes worden fijn gedresseerd en gemaakt met het volste respect voor het product zelf. Wachttijden,hygiëne,setting algemeen was niets op aan te merken.Aangepaste wijntjes waren ook dik ok. Wij komen terug !
Onze 7de huwelijksverjaardag hier doorgebracht en het kon niet beter zijn. De gastvrouw is enorm attent en heeft ons echt in de watten gelegd. Het eten was heerlijk, de selectie wijnen was voortreffelijk de Grenache/ Syrah/ Mourvèdre combo was top en dit alles in een gezellige setting. Wij komen zeker terug!
Al meerdere malen gaan eten en telkens heel tevreden. Er hangt een heel huiselijke sfeer en zeer vriendelijke uitbaters. Prijzen zijn uiteraard iets hoger, maar alles blijft wel betaalbaar.
Één leuke culinaire middag gehad en genoten van het 4 gangen menu.
Super lekker. Mooie gerechten met veel smaak. Gezellige ontspannen sfeer. Vriendelijk, echt genoten van het eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid