facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Lab - Merchandise

The Lab - Merchandise

Info

We aim to be your favorite geek community based webstore offering fun affordable and qualitative products with a geeky twist.

Geschiedenis

Welcome to our community web-store for game, movie, serie, comic and manga themed goods.
Free shipping, all inclusive prices, safe payments and free returns.



"Je vindt alles van Apple en een uitgebreid aanbod accessoires van andere topmerken in onze winkels, terwijl je kan genieten van een uitstekende service in een klantvriendelijke omgeving."
Adres: Budastraat 10, 8500 Kortrijk
Telefoonnummer: 003256193659
Stad: Kortrijk
Route: Budastraat 10
Postcode: 8500



op zoek naar gerelateerd: Lets Social Club Brugge, The Social Club, Kapucijnenstraat Kortrijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sea & Ski Sea & Ski 712 meter Sea & Ski is de sportwinkel bij uitstek in Kortrijk voor de aankoop van al uw zomer e...
Chinelle Chinelle 758 meter Heel tevreden van, voor een mooie prijs. Mevrouw zelf is naaister en dat geeft veel v...
Egomaniac Egomaniac 1 km Heel leuke gepersonaliseerde items! Super kwaliteit en stipte levering! Een echte aan...
Bloom2me Bloom2me 3 km Bij ons vind je inspirerende posts, een unieke collectie empowerende T-shirts en swea...
Xerosoutlet Xerosoutlet 3 km Xeros outlet Bissegem organiseert verschillende keren per jaar een mega verkoop van k...
Be unique Be unique 3 km Wij zijn een online kledingwinkel waar je t-shirts, hoodies en truien kan laten bedru...
Recensies
Ik heb onlangs mijn Mac book pro bij jullie binnen gebracht voor mijn scherm te vervangen. Toen ik die terug kwam ophalen en mijn compter terug wou opstarten waren al mijn gegevens en geheugen gewist terwijl ik dit niet had gevraagd. Ik heb jullie daarna gebeld om dit te vermelden. Jullie hebben gezegd dat ik die zou gewist hebben met mijn telefoon terwijl ik niets heb gedaan. Jullie hebben mij dan aangeraden om bij een andere zaak te gaan om mijn geheugen terug te vinden terwijl die ook niets hebben kunnen doen. Ik heb jullie nadien terug gebeld met de vraag voor een commerciële tegemoetkoming met als antwoord dat jullie niet verantwoordelijk zijn en niets willen doen. Bij deze ben ik zeer teleurgesteld en zou ik deze zaak zeker niet aanraden.
Zelfs 1 ster is te veel. Ik kom binnen voor een oplader, moet vervolgens 40 minuten wachten. Vervolgens komt er een meneer die in de winkel service of zo iets aanbied. Ik vertel hem dat ik gewoon een oplaadkabel nodig heb. Die wil mij natuurlijk niet helpen, de volgende verkoper heeft mij niet eens in de ogen durven kijken. Wat een arrogantie.
Super geholpen,vriendelijke verkopers.niet opdringerig goeie service
Vorige week maandag ben ik binnen geweest met een Iphone 13 pro die 3 maanden oud is maar volledig niets meer deed na dat de batterij plat is geweest. Mijn Iphone heeft beschermhoes en een screenprotector en ziet er nagelnieuw uit. Op vrijdag kreeg ik een email dat de diagnose was dat er een stroomprobleem was dacht ik al aangezien hij niet opstart maar dat ze dit toestel niet kunnen nemen onder garantie omdat er een kleine kras/mini barstje in 1 van de 3 cameraglaasjes is. Daarbij sturen ze een offerte voor € 619!!! om een refurbished toestel te krijgen. Heb mijn iphone dan maar snel teruggehaald en heb deze opgestuurd naar apple via hun online repair aanvraag. Mijn toestel was binnen de 2 dagen kosteloos onder garantie hersteld. Dank u apple. Nooit meer Lab 9!!
Gisteren gebeld om te vragen of ik een bij Apple online gekochte defecte Wemo stekker kon binnenbrengen om de garantie af te handelen. Na vragen aan verantwoordelijke : geen probleem. Volgende dag speciaal de verplaatsing gemaakt om daarna te horen dat ze dit niet kunnen afhandelen. Mooie Apple service…
Mooie winkel, maar wat onbemand tijdens te feestdagen. Zeker 20 minuten moeten wachten aan de kassa. Aankoop ging vlot gelukkig.
Vandaag les gevolgd bij Lab9 Kortrijk, zeer interessant om de functionaliteit van de Iphone zo beter te leren kennen. Goed gebracht & een mooie winkel met klantvriendelijk personeel.
Zeer professioneel en zeer goede service! Een aanrader! Topwinkel!!!
Zeer vriendelijk verkopers , je wordt zelfs niet gepusd om te kopen ,….. gewoon info wordt met veel plezier medegedeeld ….. ook zeer nette en CovidSafe aangename winkelen hier …. Dus zeker een 9,5/10 …. Factuur , meer info , zelfs dectorpassing op glas op nieuwe gsm wordt uitgelegd
mag in de verste verte niet eens een verdeelpunt van apple genoemd worden ! Onlangs opgebeld om te vragen welke iphone 12 pro max ze nog hadden liggen. Een zeer vriendelijke dame aan de lijn gekregen die al mijn vragen heeft beantwoord. Die zelfde dag nog bel ik om te vragen of ze de iphone langs de kant wilden leggen en al een factuur wilden opmaken op gegevens die grotendeels gekend waren in het systeem. Als antwoord krijg ik neen dat zal niet gaan we sluiten om 18u . ik wist te zeggen dat ik al onderweg was en vermoedelijk ten allerlaatste om 18:05 in de winkel zou zijn & dat ik geen uitleg of iets dergelijk nodig had dat ik gewoon instant zou betalen met bankkaart en binnen 2 min buiten zou staan. De verkoper antwoord dood arrogant= als u voor 18 u bij ons geraakt geen probleem. Toen ik om 17:58 op mijn iphone niet op een uurwerk!voor de winkel stond was de deur al gesloten. licht brand wel nogtoen iemand die die aan de overkant van de straat stond mij hoorde vloeken zij hij dat de verkoper de deur had enkele minuten voor ik arriveerde. uiteraard was deze verkoper niet meer te zien in de winkel. totaal onbegrijpelijk, overduidelijk dat ze hier niet met een verkoopcijfer werken!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar The Lab - Merchandise met het openbaar vervoer


Kortrijk O.L.V. Hospitaal 190 meter
4
6
Kortrijk Markt 270 meter
4
50
51
6
9
Kortrijk Graanmarkt 370 meter
4
6
Kortrijk L. Robbeplein 440 meter
4
40
42
50
51
52
53
6
60
61
62
9
Kortrijk Plein 490 meter
50
51
9

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid