facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chinelle

Chinelle
Adres: Moorseelsestraat 2, 8500 Kortrijk
Telefoonnummer: 0475663286
Stad: Kortrijk
Route: Moorseelsestraat 2
Postcode: 8500



op zoek naar gerelateerd: Suite en avondkledij, Suitekledij Oudenaarde, Suitekledij Brugge, Ceremoniekledij Kortrijk, Suitekledij België, Suitekledij verkopen, Suitekledij bohemian, Prima Donna Deerlijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Lab - Merchandise The Lab - Merchandise 758 meter Ik heb onlangs mijn Mac book pro bij jullie binnen gebracht voor mijn scherm te verva...
Sea & Ski Sea & Ski 1 km Sea & Ski is de sportwinkel bij uitstek in Kortrijk voor de aankoop van al uw zomer e...
Egomaniac Egomaniac 2 km Heel leuke gepersonaliseerde items! Super kwaliteit en stipte levering! Een echte aan...
Xerosoutlet Xerosoutlet 2 km Xeros outlet Bissegem organiseert verschillende keren per jaar een mega verkoop van k...
Be unique Be unique 4 km Wij zijn een online kledingwinkel waar je t-shirts, hoodies en truien kan laten bedru...
Bloom2me Bloom2me 4 km Bij ons vind je inspirerende posts, een unieke collectie empowerende T-shirts en swea...
Recensies
Heel tevreden van, voor een mooie prijs. Mevrouw zelf is naaister en dat geeft veel voordelen bij het passen van de kleden en het praten over correcties. Uiteindelijk heeft zij 'het' trouwkleed voor mij uit de rekken gehaald, ze voelde perfect aan waar ik naar op zoek was.
Ik ben vandaag op trouwjurkenjacht geweest en heb mijn kleed bij Chinelle gevonden. Zij luisterden aandachtig en begrepen goed wat ik wou. Ik heb een achttal jurken gepast : zij heeft mij diverse stijlen laten proberen zodat ik kon zien wat mij het beste staat. Uiteindelijk twijfelde ik over twee jurken. Ik heb die nogmaals geprobeerd en uiteindelijk een keuze gemaakt. Het was een aangename samenwerking. De winkel is relatief eenvoudig ingericht maar er is een grote paskamer met een grote spiegel en de dame is toegewijd en kent haar job. Prijs/kwaliteit zit het zeer goed.
Voelde me beledigd toen ik buiten kwam. Ik wou een simpel prinsessen trouwkleed. Met weinig tot geen kant als da mogelijk is. Dit werd genegeerd. Iedere keer dat de verkoopster een kleed aan me deed was het steeds hetzelfde: “to small of to big” te zeggen tegen mij.. vond dit zeker niet leuk om te horen. Achter 8 kleedjes te passen had ik gemerkt dat Chinelle niet echt in de zelfde lijn zat als mij visie. Ik deed me kleren terug. Tegen dat ik de zaakvoerder wou aanspreken om hem te bedanken, kreeg ik onder mijn voeten dat ik best nog eens nadacht hoe een prinsessen trouwkleed uitzag.. ik stond stomverbaasd te kijken.. ik heb genoeg kleedjes gezien om te weten da je geen kant nodig heb om een prinsessentrouwkleed te hebben. Dit niet enkel. Ik vond persoonlijk de kleine kleedjes die daar hangte redelijk ouderwets.
Ik begrijp hier eerlijk gezegd echt de slechte reviews niet! In maart 3 jaar geleden heb ik hier m'n trouwjurk gekocht en ik ben zeer goed ontvangen en geholpen geweest. Ze stelden zich kort voor, vertelden hun concept, de mogelijkheden,... Deze mensen weten heel goed waar ze mee bezig zijn en geven hun uitgesproken mening. Ze staan niet op verkopen. Als het je niet stazt, staat het je niet en dat zeggen zr ook eerlijk. Ik was van deze VRIENDELIJKE, oprechte mensen en mooie winkel zo onder de indruk geen stijf gedoe dat ik toekomstige bruiden die ik kende tipte over Chinelle. Vorig jaar vond een goede vriendin van mij hier ook haar jurk en was ze vol lof over deze mensen en hun zaak. Een tweetal weken geleden moest ik als getuige met mijn beste vriendin haar trouwjurk gaan kiezen. Ze had een afspraak in een andere zaak en voelde zich er echt niet op haar gemak. Opdringerig, voortdurend boven haar prijsklasse, jurken laten aandoen dat ze echt niet mooi vond, als ze zei geen tule toch met tule afkomen. Veel te kleine pasruimte,... Groot was ook haar teleurstelling dat ze haar jurk er niet had gevonden en vond het trouwjurkshoppen behoorlijk hels. Toen we naar buiten gingen belde ik last minute naar Chinelle of het mogelijk was om nog langs te komen. En ja hoor! Nog geen half uur later waren we in Kortrijk en werden we opnieuw super hartelijk ontvangen. Flexibiliteit top dus! En raar maar waar ook al was dit bijna 3 jaar geleden wisten Aileen en haar man nog steeds wie ik was en wisten ze zelfs nog welke jurk! Dus neen je bent zeker geen nummertje in hun boekhouding! Ze luisterden naar haar wensen, waren zeker niet opdringerig en m'n vriendin voelde zich zeer comfortabel bij hen in tegenstelling tot de andere winkel. Ik zag mijn vriendin stralen in haar jurk! Ze miste een klein detail dat Chinelle direct kon oplossen waardoor ze volmondig ja tegen haar prachtige jurk zei en dus na haar baaldag super tevreden naar huis is gegaan! Ook over de prijs mag je niet puffen! De jurken zijn er echt niet duur! Ik herrinner me ook nog dat ik een maand voor mn huwelijk mijn jurk nog eens moest komen passen met mijn trouwschoenen. Er moest nog een inlegging gebeuren dat ze METEEN voor me heeft gedaan zodat ik niet express nog eens naar Kortrijk moest komen. Wat een verrassing! ik had onverwachts m'n prinsessenjurk al vroeger mee naar huis! DUS?! Niet vriendelijk?! Niet begaan? Onverschillig? Niets van aan!! Aan funshoppers zou ik ook niet echt aandacht besteden. Laat staan wat is er dikwijls gebeurd en gezegd waardoor de zaakvoerders zo zouden reageren... Hoe gedraagden jullie zich in hun winkel??? JULLIE ZIJN DE BESTE! En sowieso zal ik altijd jullie blijven tippen! Bruidjes! Place to be voor jullie betaalbare prachtige jurk!
Mijn derde bezoek aan Chinelle was weer een voltreffer. Mijn zus heeft er 3 jaar geleden haar droomjurk gevonden. En vorig jaar werd mijn nicht vakkundig geholpen. Ikzelf mocht gisteren mijn bruidskleed kiezen. Vroeger deden ze zelf alle maatwerk bij Chinelle maar nu zijn ze omgeschakeld naar merken. Ruime keuze en de stijl van de winkel blijft dezelfde met professionele bediening en zin voor humor. I SAID YES TO THE DRESS!
Een paar maanden geleden mijn trouwjurk besteld bij Chinelle. Vrijdag kreeg ik een bericht dat mijn jurk binnen is. Gisteren zaterdag naar de trouwbeurs geweest in Kortrijk. Chinelle had daar een stand. Ik had gezegd dat ik niet kon wachten om mijn eigen trouwkleed aan te trekken. Hoewel er vandaag zondag weer beurs was, mocht ik deze morgen toch naar de winkel om te passen. Meteen de aanpassingen vastgesteld. Over 2 weken is het MIJN jurk ! Ik voel mij zalig. Schattige mensen bij Chinelle. Een aanrader !
Een trouwkleed kiezen , wat een feest moest worden werd een anti-climax! Een goede raad van ‘ervaringsdeskundigen’ : ga niet naar Chinelle! Je gelooft je oren niet. Aan ons dochter wordt gevraagd of ze weet welke stijl ze wenst, als ze aangeeft dat ze dat nog niet weet, krijgt ze van de verkoper/zaakvoeder de man die aanwezig was te horen “dat de meeste dat wel weten” en nadat ze een jurk gepast heeft “ je moet niet denken dat je hier 30 kleedjes zult passen”. Ja, zeg, een trouwkleed kiezen is geen gewone bezigheid, als klant verwacht je deskundig advies. Dat deskundig advies kwam er niet, de verkoopster hielp ons dochter vlug vlug met aankleden slordig en sprak half Nederlands, half Engels, en gaf onduidelijke uitleg. De man die aanwezig was stond achteraan, heen en weer te stappen, bezig met zijn smartphone. En de commentaar werd nog ‘beter’, na ongeveer een 20 minuutjes passen kregen we te horen dat “de volgende afspraak al 40 min later was gepland. Het was duidelijk dat alles vlug vlug moest gebeuren. Waarop we het na een goed halfuur voor bekeken hielden… We vragen ons echt af of de zaakvoerder en de verkoopster wel willen verkopen, wie is nu zo boers en klantonvriendelijk? Dit heb ik nog nooit meegemaakt, geen respect voor de klant, geen deskundig advies, niet welkom; Dus hier komen we NOOIT meer!
Een trouwkleed kiezen ... Voor alle aanstaande bruiden een spannende en belangrijke activiteit. Helaas heeft Chinelle hier allesbehalve aan bijgedragen. De ontvangst was niet hartelijk, in de bruid en haar entourage was geen interesse. Het lijkt me logisch dat de meeste aanstaande bruiden vooraleer te trouwen nog nooit eerder een trouwkleed hebben aangehad, en dus ook graag een zicht krijgen op welke stijl hen het beste staat. Dat werd niet in dank afgenomen. Er werd duidelijk gemaakt dat er niet veel tijd was slechts één uur voor de volgende klant zou komen en er dus niet teveel kon gepast worden. Een trouwkleed laten aandoen dat een maat te klein was, of een paar maten te groot zonder spelden of moeite om een correct beeld te geven ... De moeite werd niet gedaan om alle knoopjes toe te doen ... Geen antwoorden op vragen en al zeker geen hulp bij het bedenken van welk model, stijl, inleggen of aanpassen ... Het leek wel of de verkopers al van voor het bezoek besloten hadden er alles aan te doen om niet te verkopen. Bijzonder jammer! Een allesbehalve respectvolle omgang. Misschien de naam van de zaak veranderen in Chi-HEL?
Suite jurk voor mijn moeder met een maatje meer. Na veel zoeken eindelijk de perfect winkel gevonden. Zeer gastvrije en persoonlijke behandeling. Transparant over prijs ook geschikt voor een kleiner budget. De dame van het huis kent duidelijk haar vak.
Wij kwamen de winkel binnen om de suite kleedjes te bekijken, waar we op een directe en brute manier de deur gewezen zijn omdat het enkel op afspraak is. Op hun website staat nochtans 'bij voorkeur op afspraak' , niet 'enkel op afspraak'. Op de trouwbeurs zeiden ze zelfs dat we gerust eens mochten binnenspringen. Jammer, maar hier kom ik nooit meer.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Chinelle met het openbaar vervoer


Kortrijk Meensepoort 30 meter
4
40
42
61
62
Kortrijk Meensepoort 70 meter
4
40
42
52
53
6
60
61
62
Kortrijk Meensepoort 70 meter
60
Kortrijk Meensepoort 130 meter
52
53
6
Kortrijk Meensesteenweg 310 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid