facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ten Dauwe Feestzaal en Catering

Ten Dauwe Feestzaal en Catering

Info

De feestzaal in Aalter, met catering voor al uw evenementen!

Geschiedenis

Ten Dauwe is de perfecte keuze als u op zoek bent naar een feestzaal in Aalter voor al uw evenementen.

Zoekt u een feestzaal voor uw trouwfeest, babyborrel, communiefeest, bedrijfshappening, babyborrel, of rouwmaaltijd? Bij Ten Dauwe zijn alle ingrediënten aanwezig voor een feest dat u nooit meer vergeet!

Onze kindvriendelijke feestzaal heeft een modern maar rustiek interieur, een ruime parking, prachtige tuin en verwarmd terras. De zaal beschikt over 310 zitplaatsen of 500 staanplaatsen.

De feestzaal bevindt zich in Aalter, op de grens tussen Oost- en West-Vlaanderen en op een boogscheut van Gent en Brugge.
Kijk op www.tendauwe.be voor meer info!



"Ten Dauwe is de perfecte keuze als u op zoek bent naar een feestzaal in Aalter voor al uw evenementen.Zoekt u een feestzaal voor uw trouwfeest, babyborrel, communiefeest, bedrijfshappening, babyborrel, of rouwmaaltijd? Bij Ten Dauwe zijn alle ingrediënten aanwezig voor een feest dat u nooit meer vergeet!Onze kindvriendelijke feestzaal heeft een modern maar rustiek interieur, een ruime parking, prachtige tuin en verwarmd terras. De zaal beschikt over 310 zitplaatsen of 500 staanplaatsen.De feestzaal bevindt zich in Aalter, op de grens tussen Oost- en West-Vlaanderen en op een boogscheut van Gent en Brugge."
Adres: Vaartlaan 42, 9880 Aalter
Telefoonnummer: 09/374 59 81
Stad: Aalter
Route: Vaartlaan 42
Postcode: 9880



op zoek naar gerelateerd: Ten Dauwe brochure, Ten Dauwe Aalter brunch, Ten Dauwe webshop, Valentijnsmenu Ten Dauwe, Feestzaal Aalter, Feestzaal Ten Dauwe, Ten Dauwe foodtruck, Vaartlaan 42 9880 Aalter
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Flooat Flooat 3 km Ontdek FLOOAT! Jouw ruimte tussen Brugge en Gent voor coworking, vergaderingen, works...
Goodlife-Shaker Goodlife-Shaker 3 km Professioneel Cocktailbar, Gin&tonic bar, Smoothiebar, Cocktailworkshops op al uw fee...
Jeugdhuis Kadans Jeugdhuis Kadans 4 km Toplocatie voor de jeugd! En de iets oudere jeugd is er ook nog welkom!
DJ Ambi DJ Ambi 6 km Dierk dierk dierk…. Wij kenden je via mail tot moment dat we je zagen in de zaal.wat ...
Slagerij Leander Slagerij Leander 8 km Net hier komen wonen vanuit het Gentse en een top slager met mooie producten.
Recensies
Mooie lokatie voor een feest. Toegangsweg zeer moeilijk bereikbaar en beperkte parkeermogelijkheid wegens wegenwerken. Tijdelijk probleem. Lekker eten. Zeer uitgebreid dessertbuffet. Iets meer verluchting aan te raden. Geluidsinstallatie werkt niet goed. Toespraak niet hoorbaar. Koffie en thee mogelijk na de maaltijd. Aanrader. Parkeren: Beperkt in aantal.
Top zaal! Heel vriendelijk personeel! Heel lekker eten, uitstekende bediening! Prachtige tuin zeker naar trouwkoppeltjes toe!Eten: 5/5
Wij hebben hier een trouwfeest gehad. Zeer mooie locatie, tuin en overdekt terras aanwezig. De zaal was zeer mooi. Personeel heel vriendelijk en zeer lekker eten. Het aperitief in de tuin was ook heel leuk gedaan, je kon zelf kiezen wat je tapte van bokalen drinken.
Veel succes vol plezier met u vrienden voor OKRA Feestmaal Vegetarische menuopties: Server op aanvrage Parkeren: Elk voor auto's een paar bus
Zeer lekkere brunch, groot assortiment, vriendelijke bediening
Veel te rumoerig ! 250 personen die door elkaar babbelen ik werd er orendol van....Eten: 5/5
Leuke locatie met super lekker eten en vriendelijke bediening.Eten: 5/5
Top locatie. Rustieke kindvriendelijke locatie. Verzorgd eten. Een aanrader voor elk soort van feest.
Afgelopen weekend onze trouwreceptie hier gehad. Personeel was ongelooflijk goed en bleven rondgaan met flessen cava zelfs in de ongelooflijke hitte van de dag. Onbeperkt drinken was ook echt onbeperkt! Eten was heel lekker, enige minpuntje voor mij was dat de warme hapjes allemaal in het laatste uurtje kwamen snel op elkaar. Maar alles werd zeer goed onthaald door de gasten en we hebben een geslaagde receptie gehad! 250 man zo vlot bedienen en niemand die iets te klagen heeft komt toch niet vaak voor! Wij komen zeker terug!
Heb er in de voormiddag een pracht van een huwelijksceremonie meegemaakt. Het personeel heeft alles op alles gezet om er een fantastisch huwelijk van te maken. De receptie nadien was ook zeer goed. In de namiddag was de receptie aansluitend met de maaltijd ´s avonds ook een succes. Heel lekkere hapjes, fantastisch voorgerecht en hoofdschotel. Ook het dessertbuffet was top. EEN ECHTE AANRADER!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid