facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DJ Ambi

DJ Ambi
"Studio Happy Music bestaat al meer dan 30 jaar en heeft hierdoor een rijke ervaring opgebouwd. Sedert jaren vormen wij onder leiding van Dierk Van Paemelen een vaste waarde in Oost- en West-Vlaamse regio’s, maar evenzeer ver daarbuiten!Wij spitsen ons voornamelijk toe op huwelijks-, familie- en bedrijfsfeesten. U kan ons ook boeken voor andere gelegenheden waar professionele muzikale animatie gewenst is.Wij werken enkel met professionele dj's met professioneel klank- en lichtmateriaal. Onze dj's beschikken over een zeer brede waaier van muziekkennis. Van klassiek over the fifties tot en met de hedendaagse hitparade.Studio Happy Music maakt van uw feest een KNALFEEST! Een overgetelijke belevenis waar nog lang zal worden over nagepraat."
Adres: Langendamdreef, 9880 Aalter
Telefoonnummer: 0475200406
Stad: Aalter
Route: Langendamdreef
Postcode: 9880


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jeugdhuis Kadans Jeugdhuis Kadans 2 km Toplocatie voor de jeugd! En de iets oudere jeugd is er ook nog welkom!
Flooat Flooat 4 km Ontdek FLOOAT! Jouw ruimte tussen Brugge en Gent voor coworking, vergaderingen, works...
Ten Dauwe Feestzaal en Catering Ten Dauwe Feestzaal en Catering 6 km Mooie lokatie voor een feest. Toegangsweg zeer moeilijk bereikbaar en beperkte parkee...
Recensies
Dierk dierk dierk…. Wij kenden je via mail tot moment dat we je zagen in de zaal.wat hadden we onmiddellijk een goeie vibe!!!! Ik vroeg je vijf minuten voor intrede nog om het nummer aan te passen en lap je deed het maar. Man man wat een feest heb je ervan gemaakt iedereen spreek nog van steeds de volle dansvloer en de mooie verlichte zaal!!!! Echt Dierk je bent een top kerel… wij kunnen je enkel maar bedanken door DUIZEND maal dank te zeggen!! Echt top
Studio Happy Music! Wat voor een feestje was me dat op vrijdag 23/06/23! Wij willen jullie heel hartelijk bedanken voor onze wensen zo te vervullen! Wij gaven jullie de moeilijke opdracht om metal met 90’s en Rnb te mixen, wat geen gemakkelijke taak was, maar jullie hebben dit met glans doen slagen! Het was meer dan dat we ons konden inbeelden of wensen. Bedankt bedankt bedankt! Geen enkele vraag was jullie te veel, al onze verzoekjes werden gedraaid. Gewoonweg top! Als we ooit opnieuw trouwen, dan vragen we Studio Happy Music zeker! Wij kunnen alleen maar vol lof over jullie spreken en raden jullie overal aan!! Nogmaals bedankt. Jullie maakten een mooie dag, Nog net meer die van ons! Bedankt. En hopelijk tot nog eens. Met vriendelijke, dansende groeten Nigel & Magali
het was een plezier om jou als dj te hebben op ons trouwfeest. Je hebt iedereen op de dansvloer gekregen zowel groot als klein. wat een plezier was om te zien. je houdt rekening met onze wensen wat ook zeer fijn is . Als er nog feestjes zijn in de toekomst zullen we jou zeker aanraden aan vrienden en familie en of als wij nog eens een feest geven zullen we zeker terug aan jou denken .
Ons trouwfeest was perfect met studio happy music, vanaf de eerste beat zat de sfeer er direct in. Met de extra gevraagde sfeerverlichting was de zaal direct in een feeststemming. Top DJ die alle verwachtingen overtrof!!!
Dierk was de dj op ons trouwfeest ! Van begin tot einde ambiance verzekerd ! Een heel aangename man ! Niets was hem teveel gevraagd ! Ik raad hem zeker aan ! Bedankt om ons zo’n mooi feest te geven !
Niet tevreden van de Dj, ik boekte al ruim op voorhand onze dj en op ons trouwfeest bleek dat de dj niet onze dj was hij had iemand anders gestuurd die totaal geen ervaring had . Hij heeft niet gedaan wat we vroegen ,verzoekjes aanvragen kon hij ook niet ! Is jammer is zijn geld niet waard !
Dierk heeft al vele feesten van ons verzorgd, steeds veel sfeer en een volle dansvloer!
Super trouwfeest gehad...steeds volk op onze dansvloer...dj die luistert naar hetgeen je wenst...gewoon top....super bedankt.
Altijd feest en een gevulde dansvloer met Dierk! Topkerel en entertainer
We hebben een super tof feest gehad en de mensen blijven praten over onze trouw. Iedereen was enorm blij met onze DJ, de sfeer was helemaal top wegens DJ Pedro. Bedankt om ons DJ Pedro te bezorgen. Hij heeft onze feest helemaal geslaagd gemaakt. We zullen jullie bij iedereen aanraden als ze zoeken achter een DJ. Nogmaals bedankt voor alles. Vele groeten De Sutter - Van Bogaert Trouwdag 22/07/2022.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid