facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tempo-Team at Home

"Op zoek naar tijdelijk werk als interim, een vast contract, een studentenjob of zoek je een job alshuishoudhulp? Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk de uitdaging te vinden die bij je past.Of ben je eerder op zoek naar een goede huishoudhulp via het systeem van dienstencheques of naareen tijdelijke of vaste medewerker voor jouw bedrijf? De juiste mensen verbinden, dat is wat wijgraag en goed doen. Speel ons jouw vacature door en samen vinden we de ideale kandidaat."
Adres: François Laurentplein 27 b2, 9000 Gent
Telefoonnummer: 09 265 89 57
Stad: Ghent
Route: François Laurentplein 27 b2
Postcode: 9000



op zoek naar gerelateerd: Tempo-Team Gent, Tempo-Team dienstencheques, Tempo-Team poetshulp, Tempo-Team GENT dienstencheques, Tempo-Team @home, Tempo-Team Antwerpen, Tempo-Team inschrijven, Werken bij Tempo-Team
Recensies
Heel leuk om samen met tempo team te werken. Ze zijn enorm vriendelijk en altijd bereid om je te helpen. Ze luisteren oprecht naar wat je nodig hebt en doen hun best om zorgen dat je tevreden bent.
Werken voor tempoteam is niet alleen werken en betaald worden. Ze zetten u in de schulden, waar je meer moet teruggeven dan dat je ontvangen hebt van hun voor uw prestaties. Niet aan te raden, absoluut niet gaan werken voor tempoteam.
Super samenwerking! Het hele team stond altijd klaar om al mijn vragen te beantwoorden. Heel persoonlijke en aangename manier van werken. Ze hebben mij geholpen de perfecte job te vinden.
Allemaal super vriendelijke mensen die je meteen helpen. Goede en correcte service. De betaling is ook steeds correct en op tijd. Ik word hier altijd met een glimlach geholpen wanneer ik langskom voor een studentenjob.
Het beste dienstencheques bedrijf ik werd zeer goed geholpen Bedankt voor de goede ontvangst en de goede samen werking Je moet geduld hebben als je belt met kantoor de lijnen zijn in gesprek ze zijn druk bezig en hebben maar twee handen En er komt ook veel bezoek langs waar ze tijd moeten maken Alles komt goed
Telefonisch niet bereikbaar
Supper vriendelijke mensen die er alles aan doen om u te helpen.. . Top. Bedankt voor de hulp...
Zeer aangenaam om mee samen te werken. Als je ze nodig hebt krijg je binnen de 24u een antwoord. Ook tijdens het weekend zijn ze bereikbaar. Wel al een paar keer een probleempje gehad met het op tijd doorsturen van de werkcontractjes, maar werd altijd goed opgelost!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Tempo-Team at Home.

Ghent schoonmaakdienst

openingstijden, locatie, vervoer. François Laurentplein 27 b2 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Tempo-Team at Home adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Tempo-Team at Home. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Tempo-Team at Home delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid