facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Teletechnics

Teletechnics

Info

Speciaalzaak voor Audio en Video producten.

Adres: Bredabaan 1075, 2930 Brasschaet, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03 663 37 33
Stad: Brasschaet
Route: Bredabaan 1075
Postcode: 2930


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
iBike fietsen iBike fietsen 4 km Doen geen onderhoud aan Canyon fietsen omdat Canyon zijn fietsen via het internet ve...
Recensies
Zeer goede service! Mooie zaak en mensen met vakkennis. Staan te woord met alle info zodat alles duidelijk wordt van wat je wil en hoe alles kan verwezenlijkt worden in jouw woonruimte. Ook de technieker die bij ons kwam werkt alles mooi af, stelt alles in en neemt de tijd om alles goed te overlopen. Stemt zich af op de wensen van de klant. Echt top! Zeer tevreden.
We zijn reeds meer dan 10 jaar klant bij Teletechnics. Ze hebben onze huidige en onze vorige woning volledig ingericht met een goede geluidsinstallatie en surround TV. Onze eerste opzet was gebaseerd op Boose, de huidige op Sonos. Jef en Chris zullen steeds een goede aanbeveling maken en niet aan up-selling doen. Ze vragen naar de wensen en vullen deze dan correct in. Een groot verschil met hun concullega's uit de buurt.
5 sterren service én de scherpste prijs! Ben al jaren klant en twijfel er zelfs niet aan om elders te kopen. Uitgebreide kennis en vakmanschap bij eigenaars en werknemers. Een voorbeeld van hoe het moet. Zij maken het onderscheid waar geen online of keten tegenop kan.
Zeer goede uitleg! De mensen nemen echt hun tijd om voldoende info te geven. De installatie thuis is goed gedaan en de uitleg ter plaatse was ook top!
Dat is de beste tv winkel lieve mensen ze helpen waar ze kunnen ik ben heel gelukkig x dat we daar gaan
Zeer vriendelijke verkoper, zeer goede en professionele uitleg gekregen. Zeer vriendelijke technicus.
Vriendelijke, correcte en deskundig advies bij aankoop !
Goede info, vlekkeloze installatie, prima service.
Eerste dienst
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid