facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor iBike fietsen

iBike fietsen
"Nadat iBike eerder dit jaar de handen in elkaar sloeg met D’Ieteren, bundelen we voortaan onze fietsactiviteiten als Lucien. Lucien is een fietsenwinkel met een hart voor Antwerpen. Met een juiste aanbod aan producten en diensten zoals financiering, leasing, bijstand en onderhoud, zorgt Lucien dat jij de stap kan maken naar de fiets en zonder zorgen nog lang. Naast alle mogelijke e-bikes en speed pedelecs, van meer dan 30 merken, vind je er ook accessoires, onderhoudsproducten, verlichting, fietskledij en meer. Altijd veel fietsen op voorraad.Lucien is een verhaal van fietsers, voor fietsers. Onze missie: van elke klant een ambassadeur maken."
Adres: Van de Wiellei 96, 2930 Brasschaet, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03/651.39.69
Stad: Brasschaet
Route: Van de Wiellei 96
Postcode: 2930



op zoek naar gerelateerd: iBike Ekeren, Fietsenwinkel Antwerpen, iBike Antwerpen, iBike Lucien, Ibike mtb, Tweedehands fietsen brasschaat, Fietsverhuur Brasschaat, iBike afspraak onderhoud
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Teletechnics Teletechnics 4 km Zeer goede service! Mooie zaak en mensen met vakkennis. Staan te woord met alle info...
Recensies
Doen geen onderhoud aan Canyon fietsen omdat Canyon zijn fietsen via het internet verkoopt. “Beslissing van het management “ Zeer bizarre en klant onvriendelijke strategie lijkt mij. Sinds wanneer is het cool om klanten die een fiets elders hebben gekocht niet te bedienen? Ze moeten dat onderhoud toch niet gratis doen? Ik had nog wat toebehoren nodig, die ben ik dan ook maar elders gaan halen. Dit was de laatste keer Lucien voor mij.
Fiets na wachttijd van 1 maand waarvoor begrip in goede omstandigheden nieuwe rem-handvaten wegens 1 rubbertje ervan losgekomen. Handvaten van remmen niet remmen zelf gingen vervangen worden zodat het terug netjes was. Als ze dan toch bezig waren mochten ze ook de handvaten van het stuur vervangen. Uiteindelijk enkel handvaten vervangen, remmen bijgesteld wat ik niet gevraagd had en niet nodig was maar niet vervangen zoals wél gevraagd was. 1 ster voor vriendelijkheid van de jonge kerel in de werkplaats. Verder geen aanrader en geen vriendelijkheid te bespeuren.
Zeer efficiënt en snel! Ik had vandaag 2 fietsen die hersteld dienden te worden. 1 fiets kon direct hersteld worden en dat hebben ze ook direct gegaan. Voor de tweede is iets meer werk nodig en dat wordt in de planning opgenomen. Mooi zo!
Vlotte bediening. Correcte herstelling. Zeer mooi assortiment aan elektrische fietsen.
Het personeel in de winkel is heel vriendelijk, maar eens dat je een fiets gekocht hebt toch veel minder. die persoon die de onderhoud van de fietsen doet heeft misschien verstand van fietsen maar zelden zo een onbeleefd mens mee gemaakt. Heel erg jammer, ik kocht steeds alle fietsen voor mijn kinderen en mezelf bij Luverdy maar nu helemaal niet meer blij met de “service”
Zoals vele anderen enorm ontevreden over de service van de herstellingen. De gigantische wachttijden om een band te vervangen zijn niet het ergst, wel de onbeleefde en onvriendelijke reparateur. Na 30 jaar klant te zijn zal ons gezin hier niet meer komen, spijtige zaak.
Zeer vriendelijke en behulpzame professionals. Stonden klaar met een snelle service en een deskundige uitleg. Onderhoud, aanpassingen of herstellingen, niets was te veel gevraagd. Zeer tevreden klant!
Hallo Eindelijk een technieker die onze probleem van de veringen hersteld heeft Koga had verkeerde gemonteerd Spijtig dat wij 18 maanden met verkeerde veringen moesten rijden met gevolg van veelvoudige herstellingen Groetjes JP Hebben een zadelpen vering bij Martens in Rukhen laten plaatsen Spijtig was dit niet mogelijk bij jullie Al de Koga fietsen in Nederland hadden een zadelpen vering Feedback: Na 15 maanden na aankoop van onze koga fietsen gaan ze nu de veringen vervangen Ze hebben al 2 maal de gescheurde beschermrubber vervangen eerste maal rammelde de krans nu bij de tweede vervanging de vering, de steunpoten zijn ook al 2 en 3 keer vervangen. De techniekers zijn van goede wil maar vragen zich af wat nu weer met gevolg van spijtige woordenwisselingen Hopend op een goede resultaat Groetjes JP
Echt top service, zeer goede professionele uitleg gekregen en.dan.de juiste fiets voor mij uitgekozen. Ook nog paar x langs geweest tot ergenis van mezelf voor de.juiste zitpositie, altyd met een glimlach ontvangen, thx Guys
Toen ik mijn leasefiets kon bestellen via B2Bike, kon ik terecht voor informatie en bestelling bij deze winkel. We hebben wel bijna drie kwartier gewacht voor iemand ons kon helpen. Bij het ophalen opnieuw redelijk lang moeten wachten 20-tal minuten. De mensen waren wel steeds vriendelijk en bereid voor extra info te verschaffen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid