facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Teka-Teak

Teka-Teak

Info

Teka-Teak in Booischot - Dé goedkoopste teakleverancier van belgië !

Geschiedenis

Bij Teka-Teak vindt u de beste prijzen voor teak meubelen!

U wilt top kwaliteit teakhouten meubelen, maar u wilt niet de hoge prijs van de dure meubelzaken en tuincentra betalen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreid assortiment teak meubelen zoals o.a. teak banken, teak tafels en stoelen, teak ligbedden, wickerstoelen, wickerzetels, lounge sets, kussens, parasols, bijzettafeltjes …. Dit allemaal tegen scherpe, outlet prijzen!

Bij Teka-Teak worden de meubels rechtstreeks geïmporteerd vanuit Indonesië zonder tussenpersonen zoals groothandel en internationale markten, zo kunnen wij u steeds de scherpste prijs aanbieden zoals u ze nog nergens bent tegengekomen !

Aan KWALITEIT geen gebrek ! wij selecteren steeds de beste kwaliteit teakhout ! (A-grade)
Ook onze wickerstoelen, wickerzetels en loungesets zijn van de beste kwaliteit en gegarandeerd UV en weer bestendig.

Bij elke aankoop boven de 899 krijgt u van ons een gratis parasol voor uw tuinset of gratis thuislevering

Wij zijn gevestigd in Booischot, gelegen tussen Aarschot en Lier. De meubelen in onze showroom zijn direct mee te nemen. Uiteraard kunnen wij deze ook bezorgen bij u aan huis.



"Bij ons vind je Teak tuinmeubelen aan betaalbare prijzen !"
Adres: Heistseweg 32, 2221 Booischot, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0475/60.23.27
Stad: Booischot
Route: Heistseweg 32
Postcode: 2221


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Leds n lights Teka-Teak, Teak winkels, Teak meubelen Brugge, Teak meubels België, Tuinmeubelen Heist-op-den-Berg, Teak meubelen Buggenhout, Teakwinkels, Teak Hamme
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Decomundo Decomundo 2 km Gordijnen laten maken voor mijn ouders, oude gordijn meegenomen voor de juiste maat t...
Recensies
Zeer slecht, geen zaken mee te doen.
Eigenaar is een zeer vreemde man. Eigenlijk doet hij er alles aan om niet te verkopen. Arrogant, onbeleefd en zeker niet behulpzaam. Toen ik vroeg om een handje te helpen bij het inladen van de tafel, werd hij bijna kwaad. Ongezien. Aangezien ik die bewuste tuintafel nodig had, heb ik mijn ogen dichtgeknepen, anders was ik de auto ingestapt en onmiddelijk vertrokken. Degoutant.
We hebben een voorschot gegeven voor een tuinsalon maar deze viel groter uit dan verwacht. We waren van plan iets anders in de plaats te nemen maar dit kon niet volgens de verkoper. We werden VERPLICHT iets te kopen aan dezelfde prijs van het tuinsalon. We wilden 2 ligstoelen kopen in de plaats maar dit mocht niet aangezien de prijs niet overeen kwam met het tuinsalon. We zijn uiteindelijk vertrokken zonder enige aankoop en vooral zónder het terugkrijgen van ons voorschot. Heel slechte ervaring met de verantwoordelijke van de zaak!!!
Zeer onvriendelijke eigenaar/verkoper. Garantie gaat niet verder dan de deur van zijn winkel. Neemt zijn verantwoordelijkheid niet als er zaken stuk gaan binnen de garantie. Absoluut geen aanrader!
Zeer vriendelijk en behulpzaam , reviews hieronder zijn niet over hem aangezien hij deze zaak sinds kort heeft overgenomen .
We hadden 6 mooie tuinstoelen gekocht, goede kwaliteit en prijs. Snelle levering
Prachtige lounge - set aan zeer mooie prijs.Dezelfde dag gratis geleverd . Zelfs het inpakmateriaal is terug meegenomen.Zeer tevreden.
Prijs kwaliteit heel goed. De meubelen werden gratis geleverd en dit nog dezelfde dag.
Heb daar mijn tuinmeubelen gekocht en ben zeer tevreden.
Zeer tevreden met onze tuintafel en bank. Goede kwaliteit en heel goedkoop!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid