facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Decomundo

Decomundo
"Bij Decomundo is het onze missie en passie om mensen te helpen bij het realiseren van hun woondroom en wooncomfort.We duiken mee in de visie en leefwereld van onze klanten en werken waar nodig mee een 3D totaalconcept uit dat hier bij aansluit.Om dit te realiseren hebben we een ruim aanbod aan voornamelijk Belgische en Italiaanse Designmerken zoals Knoll, B&B Italia, Royal Botania, Manutti, Roda enz.De rode draad door het geheel is verfijnde designs en materialen, hoge afwerkingsgraden en kwaliteitsnormen.Daarbovenop gaan we met Decomundo altijd op zoek naar mogelijkheden om onze klanten een unieke Customer Experience te bezorgen."
Adres: Liersesteenweg 7B, 2221 Booischot, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +3215220123
Stad: Booischot
Route: Liersesteenweg 7B
Postcode: 2221



op zoek naar gerelateerd: Outdoor Living lounge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Teka-Teak Teka-Teak 2 km Zeer slecht, geen zaken mee te doen.
Recensies
Gordijnen laten maken voor mijn ouders, oude gordijn meegenomen voor de juiste maat te hebben. Men slaagde erin de gordijn 2x! Te lang te maken en rekende de tweede keer zelfs 75 euro kosten aan! Te mijden! Ik vrees dat de reactie van de eigenaar niet voor mij bestemd is want het ging hier over NIEUW aangekochte gordijnen bij Decomundo....
Bedankt Kevin! Een hartelijk welkom, prima uitleg en advies, afspraken die correct zijn nagekomen. Wij voelen ons als klant gewaardeerd. Het product is perfect geleverd en de zon kregen we er gratis bij.
Bestelling en levering van ofyr zijn professioneel en zeer klantvriendelijk verlopen.
Heel vriendelijk ontvangen geweest en professioneel advies gekregen. Bestelling geleverd volgens afspraak, zeer tevreden!
fijn advies, duidelijke afspraak en niet vergeten, superfijne levering
Winkel in de hogere prijsklasse, maar wel unieke items. Bedankt voor de vlotte levering, staat prachtig in onze tuin.
Zeer correcte en professionele bediening, afhandeling en service m.b.t. mijn mokka Barcelona-chair...
Superleuke winkel! Zéér mooie meubels en superhartelijk ontvangen! Kevin dacht helemaal met ons mee en werkte uit wat we zochten. Hij gaf ons zelfs ideeën waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben! Het resultaat is schitterend! Nogmaals een dikke merci!
Ongeëvenaarde klantenbeleving. Kevin -don't stop him now- zorgt ervoor dat alles van naaldje tot draadje klopt. Of van kaarsje tot kussentje. Het mooie aanbod aan meubilair wordt extra onderstreept door de zorg en kwaliteit waarmee men bij dit bedrijf je als klant welkom doet voelen. Alles werd correct uitgevoerd, de juiste oplossingen werden gezocht, er werd meegedacht en ze maakten waar wat beloofd werd. Dikke pluim voor het ganse team, daar mogen ze gerust op klinken!
Op zoek naar geschikte stoelen bij een reeds bestaande tuintafel, kwamen we bij Decomundo terecht. Naast een ruim aanbod kwalitatief hoogstaand tuinmeubilair, mochten we een dito aanbod klantvriendelijkheid ervaren. Zaakvoerder Kevin luisterde naar onze wensen, gaf veel informatie en hielp ons geduldig verder. Onze keuze werd bepaald door enerzijds zijn professionele kennis en anderzijds onze smaak. Dat is een ideale combinatie en we aarzelden niet om onze tuinstoelen bij Decomundo aan te kopen. Ook de levering en installering door Hendrik verliepen vlot en vlekkeloos. Samen met de bijgeleverde fijne attentie, hadden we meteen een instant goed gevoel. Dit alles maakt dat we Decomundo graag en vol vertrouwen aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid