facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tegels Depaepe

Tegels Depaepe

Info

Bij Tegels Depaepe vindt u dé grote tegelmerken! Een zeer ruim assortiment aan wand- en vloertegels kunnen bij u geleverd of bij ons afgehaald worden.

Geschiedenis

Familiebedrijf met grote knowhow ||

Al sinds begin van vorige eeuw specialiseert Tegels Depaepe zich in tegels. Deze kennis wordt voortdurend aangescherpt en van generatie op generatie doorgegeven. Wij zijn dan ook trots om te kunnen zeggen dat het bedrijf ondertussen geleid wordt door de vierde generatie.

Alle kwaliteitsmerken ||

Bij Tegels Depaepe vindt u dé grote tegelmerken. Reeds decennia lang zijn we rechtstreekse verdeler van deze merken, waardoor we de scherpste prijzen voor de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.
U bent binnen elk budget zeker van een duurzame oplossing, want tegels zijn immers een langetermijninvestering.

Onmiddellijk beschikbaar ||

Tegels Depaepe heeft een enorme voorraad. Wij vinden het belangrijk te blijven investeren in nieuwe opslagmogelijkheden zodat we een snelle levering kunnen garanderen.

Moderne ruime toonzaal ||

We hebben geïnvesteerd in een volledig nieuwe toonzaal, hierdoor is onze oppervlakte meer dan verdrievoudigd. U kan er tal van ideeën opdoen voor uw living, keuken, badkamer, garage en terras.
Wij tonen u de tegels op grote vlakken, zo kunt u zich immers makkelijker een beeld vormen van het uiteindelijk resultaat.
Kinderen kunnen zich ondertussen amuseren in de kinderhoek, zodat u in alle rust kan kiezen. Ons gemotiveerd team begeleidt u met plezier in uw zoektocht naar de ideale tegel. Wij streven er voortdurend naar om kwaliteit te bieden, rekening houdende met de allernieuwste trends. De toonzaal ligt bovendien vlakbij de uitrit van de autosnelweg.

U bent van harte welkom!



"Tegels Depaepe is sinds 1918 importeur van keramische vloer- en wandtegels. Een familiebedrijf dat staat voor betrokkenheid, vertrouwen en duurzaam ondernemen. Door uitsluitend te werken met dé topmerken uit Italië en Spanje, kunnen wij de hoogste kwaliteit en nieuwste trends blijvend garanderen.In onze showroom van meer dan 2000 m2 te Wevelgem staat het creëren van een belevingsruimte centraal.Met oog voor esthetiek en aandacht voor de functionaliteit van uw project, verfijnen onze interieurexperts uw wensen. Ze helpen u te kiezen uit de beste materialen voor uw interieur."
Adres: Kortrijkstraat 368, 8560 Wevelgem
Telefoonnummer: 056432743
Stad: Wevelgem
Route: Kortrijkstraat 368
Postcode: 8560


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Openingsuren Depaepe Wevelgem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Floristencenter & Exotic plants Floristencenter & Exotic plants 338 meter Uitstekende service en kwaliteit
B.I.C.-Carpets B.I.C.-Carpets 423 meter Vertaald door Google Ik las de reactie van de heer Dewitte op mijn review op google. ...
Acaza Acaza 569 meter Via bol.com maakte ik kennis met Acaza en heb ik daar een bureau gekocht. partner web...
Callens Montauban Callens Montauban 813 meter Leveren niet de juiste bestelde producten en zetten dit nooit recht. Beloven veel maa...
SDC lab SDC lab 824 meter SDC lab is a platform for furniture development and privileged producer for the Quinz...
Gescova nv Gescova nv 1 km De Gescova Hawai loungeset wit kost particulier maar 1399 € nieuw bij Metro. Enkel de...
Frank callens' Interieur Frank callens' Interieur 1 km komt afspraken perfect na, heel professionele service en een zeer goede service na ve...
J-paint J-paint 1 km Jonge onderneming die zich stapsgewijs bewijst in de interieur wereld! We bewijzen d...
VDC Kastenmakerij VDC Kastenmakerij 1 km Interieur is ons vak!
Schilderwerken Brent Vanbecelaere Schilderwerken Brent Vanbecelaere 2 km Goede en persoonlijke service! Helemaal tevreden. Denkt mee met de klant
Grubau Grubau 2 km was bij vorige bestelling ook al. kan vermeden worden door bv tenax onderaan te stape...
dvspanplafond dvspanplafond 2 km Zeer vriendelijk ontvangen en duidelijke uitleg
Outlet-Tegels Outlet-Tegels 2 km Welkom op de Facebook pagina van OUTLET TEGELS, úw Outlet Tegelshop. U bent van harte...
Heart for steel Heart for steel 2 km Nog op zoek naar een ware eyecather voor uw woning? Heart for steel zorgt zowel in- a...
Reno De Luxe Reno De Luxe 2 km Maatwerk Kasten, dressing, schuifwenden, keukens alle stijlen, Kasten onder schuin da...
Volckaert Interieur Design Volckaert Interieur Design 2 km Puik werk en vlotte service, een aanrader
Paintcompany Deryckere Paintcompany Deryckere 3 km Ik ben een gemotiveerde ondernemer die als sinds 2009 professioneel werkt als schilde...
B&N hout B&N hout 3 km fabrikant van massief parket en maatwerk traptreden vensterbanken, kasten ,chauffage ...
Recensies
Wij werden zeer goed onthaald door medewerker Jason die zijn tijd nam om voor ons de beste combinaties te maken. Ook de receptie was erg vriendelijk. Het ontbreken van een tas koffie is een schoonheidsfoutje die we snel vergeten dankzij het prachtige en kwalitatieve resultaat. Zeker een aanrader!
Vriendelijke verkopers goeie service.
Bij het binnengaan van de toonzaal werden we onmiddellijk goed ontvangen,iemand kwam bij ons en zei dat we rustig eens mochten rondkijken…wat een keuze dat je daar hebt…daar uw goesting niet vinden is haast onmogelijk..na het rondkijken kwam adviseur Brecht bij ons en werden we op een professionele en vriendelijke manier verder geholpen.
We komen de toonzaal binnen en de man achter de desk is aan het bellen, niet aanspreekbaar en doet ook geen moeite want na 10 min nog steeds aan het bellen. Er stond ook nergens waar we bvb. tegels voor buiten konden vinden alsook nergens een duidelijke prijs te vinden. We zijn dan maar weer vertrokken. Klantvriendelijkheid dikke nul. Ik koop wel ergens anders tegels...
Zelfs zonder voorafgaande afspraak werden wij zeer snel en deskundig geholpen bij de keuze van onze terrastegels. Alle nodige informatie werd ons door een vriendelijke verkoper gegeven. Ruime keuze aan betaalbare prijzen.
We zijn super geholpen geweest door Thibaut in de zoektocht naar de perfecte tegel voor de woonkamer. Gericht advies gekregen.
Goed verder geholpen geweest in de winkel, vriendelijke verkopers. Echter mails beantwoorden is zeker niet hun sterkste eigenschap.
Wat een service! Wij zaten in de problemen met de levering van onze tegels bij een andere firma en met een zeer open communicatie zorgden zij ervoor dat wij tijdig andere tegels geleverd kregen. TOP! Zeer klantvriendelijk en correct.
In het geheel niet tevreden over deze firma, idd., een maand geleden kozen wij wandtegels op een enkel klein tegeltje in mozaïek voor douche, na een viertal weken mochten wij de bestelling ophalen. Bij onze thuiskomst merkten wij een kleurverschil met deze gekozen in de toonzaal, bijgevolg paste dit kleur niet met ons concept. Terug n/toonzaal, zouden een oplossing zoeken... vandaag telefoon met de oplossing, terugnemen met extra kost €200 transport kosten, etc... duurdere steentjes met terug extra kost ofwel nieuwe vloer leggen..., als dit geen goede oplossing is, van service gesproken, verre van ! Nochtans in tijden van vader veel aangekocht , nooit problemen Debal Luc
Eerlijk: niet zo goedkoop. Maar: heel vlotte verkopers die doen wat een goede verkoper hoort te doen: raad geven maar zich niet opdringen. Geen concurrentie sfeer onder de verkopers, altijd goed. Zeker een bezoekje waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid