facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Callens Montauban

Info

‘Callens Montauban” Een one-stop shop dat alle artikelen onder één dak samenbrengt voor de professionele tuinaanlegger. Daktuinen, afboordingen, bemesting, omheiningen.. U zoekt het, wij hebben het.

Geschiedenis

Van machines tot klein gereedschap (verkoop en verhuur van de nieuwste machines), van sproeistoffen tot meststoffen, van de aanleg van vijvers tot afsluitingen en paden, u kunt het niet bedenken of u vindt het bij ons.

Wat zijn nu de voordelen?

- Tijdbesparing: u hoeft niet meer van her naar der te rijden, prijsafspraken te maken , uw bestellingen te verspreiden voor alle verschillende producten die u als tuinaanlegger of greenkeeper nodig heeft, bv:BETAFENCE, BARENBRUG, MESSNER, DCM…

Leveringen: bij telefonische bestellingen vóór 17 u, staat uw bestelling de volgende morgen klaar voor afhaling. Heeft u geen tijd voor afhaling of is het volume te groot, dan leveren wij op de plaats die u wenst.



Informatie en analyses: heeft u vragen bij het gebruik van bepaalde meststoffen, phytoproducten,schimmeldbestrijders e.a. dan kunt u bij ons steeds terecht voor professionele informatie, analyses van schimmels e.d. Onze klanten krijgen steeds de actuele informatie betreffende bestrijding... voorbeeld: Paardenkastanjemineermot (De eerste motjes van de tweede generatie zijn aan het ontluiken. De feromoondispensers mogen vervangen worden. Met feromoonvallen kunnen de mannelijke exemplaren van de paardenkastanjemineermot gedeeltelijk weggevangen worden. De feromonen (sexhormonen) werken ongeveer 6 weken. Voor elke nieuwe generatie wordt een waarschuwingsbericht verstuurd. Dan is
ook het ogenblik aangebroken...)

Promoties: Elke maand krijgt u van ons een e-mail om u op de hoogte te houden van de aanbiedingen van de maand en ander nieuws.

Callens for gardeners is hét centrum voor de professionele tuinaanlegger. In ons vijftig jaar bestaan hebben we steeds een uitgesproken service en een doorgedreven vakkennis vooropgesteld. Na 1 jaar op onze nieuwe locatie was het tijd om weer een stap voorwaarts te zetten. Daarom kon ook een website niet achterwege blijven.

U, als tuinaanlegger, wilt immers zo goed en zo snel mogelijk geholpen worden. Wanneer en hoe u dat wilt. Dat is dus ook onze opzet! Wat mag u verwachten?

Onder de rubriek nieuws kan u tal van onze activiteiten ontdekken: onze cursussen, en de bedrijfsbezoeken die we organiseren.

De pagina ‘contact’ helpt u verder indien u nog geen klant bent!

Bent u particulier? Geef ons dan een seintje en dan geven we met plezier een lijst door van professionele tuinaanleggers in uw buurt!

(*)U bent professioneel maar nog geen klant? Geen probleem, u kan ons rechtstreeks bereiken via

tel 056 41 23 53 of u kan via de contactpagina uw gegevens invullen en dan nemen wij binnen de 24 uur contact met u op.

Adres: Zuidstraat 8, 8560 Wevelgem
Telefoonnummer: 056412353
Stad: Wevelgem
Route: Zuidstraat 8
Postcode: 8560


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Tuinen Montauban, Callens webshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Floristencenter & Exotic plants Floristencenter & Exotic plants 636 meter Uitstekende service en kwaliteit
Tegels Depaepe Tegels Depaepe 813 meter Wij werden zeer goed onthaald door medewerker Jason die zijn tijd nam om voor ons de ...
Broeierij Ghekiere N.V. Broeierij Ghekiere N.V. 2 km Ik was op zoek naar vers gekipte hennetjes en ze hebben een datum vastgeprikt waarop ...
Gescova nv Gescova nv 2 km De Gescova Hawai loungeset wit kost particulier maar 1399 € nieuw bij Metro. Enkel de...
Grubau Grubau 2 km was bij vorige bestelling ook al. kan vermeden worden door bv tenax onderaan te stape...
Recensies
Leveren niet de juiste bestelde producten en zetten dit nooit recht. Beloven veel maar komen hun afspraken nooit na.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid